Монодиета 2 част

• 50 065
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
viki73 Hug Hug Hug Поздравления страхотно минусче   bouquet
Аз днес съм само - 200гр, но пък дънките вече не ми стягат толкова  Laughing
Днес отново съм на варени зеленчуци снощи си ги приготвих от замразените смески, с малко масло и гъбен больон и станаха доста вкуснички  Simple Smile
H0uSse_Baby  Hug
sissleyy  Hug
Snow4eva
  Hug
Как сте, момичета ?
feta cheese  Hug най-хубавото с ориза е, че дори малко да попрекалиш няма голям плюс  Simple Smile

Слъчнев и усмихнат ден   bouquet  bouquet  bouquet

# 436
feta cheese ориза аз го ядох с малко масло и извара и беше супер и след него имах минус 1кг.

# 437
  • София
Добро утро! Hug
Какъв чудесен ден!  bouquet
Честити минуси, viki73   bouquet fleury   bouquet Прекрасно е като има такива новини!
Много се радвам!
feta cheese  Hug не е беда, просто си увеличила малко количеството, но пък чудесно е, че задържаш! Утре ще има резултат!
Аз съм вече под линийката. Е, само със 100 грама, но най-после нещо ново! Joy
Днес ми е последният ден на пилешко със салата.
На всички Hug
Успешен, хубав ден! Hug

# 438
Snow4eva   bouquet 
Поздравления и на теб, успя да я пребориш тази линиика  Hug
Дано всички да се похвалим с такава новинка след време   bouquet

# 439
  • София
А, аз се боря като... прасе с тиква с нея Joy Animal Pig
Аз пък ви пожелавам много по-хубави резултати! При мен вече всичко става по-трудно и бавно!
А съзнанието ми е станало едно такова... деформирано.... само режими са ми в главата и доскоро бях като личност с много ангажименти - само си гледам тефтера, графикът ми с режими беше запълнен още през януари - /до април включително/  Sunglasses
 Hug  bouquet

# 440
Добро утро!Най-после и аз да си преместя линийката сутринта не можех да повярвам три пъти се мерих и резултата -1.100 
Бравоооооооо Viki73!!!!
Браво !!! !!! !!!
  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
Ей така ви искам всички всяка сутрин! Само минуси и оптимизъм!   bouquet
Аз днес нямам минус, щото снощи ядох маслини, много маслини, есествено осолени с обикновена сол и явно съм позадържала вода.  newsm78
Но! Настоението ми е супер оптимистично и наистина, какъв прекрасен ден!  sun sun sun

Момичета, като посвалим всички още някое кило може да се разберем някой ден и да си устроим среща - явка на боркините във войната с дебелината!
А ако искате можем да си направим галерия тип "преди и след" Така всяко ново момиче, което опитва, ще се мотивира допълнително.

Аз, окрилена от този отслабващ успех даже отидох и си закупих едно мноооого яко и секси сатенено бельоооооо...... Даже днес съм и облечена с него, не че ще има публика  Crazy , ей така за собствено удоволствие!   bigdance2  bigdance2

# 441
Аз съм вече под линийката. Е, само със 100 грама, но най-после нещо ново! Joy
Eй това вече е приказка!   Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands ClapЯвно излизаш от платото и тръгваш надолу! Пожелавам ти утре още по-тлъст минус!!! smile3521
Най трудно е след задържане да тръгнеш надолу, но пък е неизбежно, ако спазваш режима, а ти воля имаш!
Бравоооо!
  superuu

# 442
petiapetiapetia Hug Утре и ти ще си с минусчета. Маслините са много коварни, добре че е приятеля ми да ме подръпва за ръка в магазина, че иначе съм като малко дете  newsm64
Подкрепям идеята за среща  newsm10

# 443
viki73 Аз днес съм само - 200гр, но пък дънките вече не ми стягат толкова  Laughing
Че 200 грама си е добър минус!  smile3521
Само така! Утре още 200!  thumbsup thumbsup thumbsup

# 444
Връщам се от тичане, днес хич не ми спореше, много топло и влажно стана тук, но потичах чисто 10 минути, може би към 1 км и малко, не знам всъщност, кантара показва 58, което е добре  Peace

Маслинките мисля, че аз съм на диета благодарение на тях  Laughing Тооолкова ги обичам, а в магазина до нас има маслинен бар, всеки си сипва от всякакви видове, овкусени с подправки, с лютивичко, със сушени доматчета  Crazy Ей 2-3 месеца основно с тях се изхранвах  Laughing

Ох много се чудя какво да ям днееес!!! Ако съм на рибка, кажете с какво мога да комбинирам /дали изобщо може/  Hug

Хубав слънчев ден на всички, бараво за минуси и задържане, важното е плюсове да няма  Party

# 445
  • София
petiapetiapetia Hug Благодаря ти!  bouquet
Това за маслините - е така. Аз много внимавам с тях и напоследък имам трик - купувам малко зелени и черни без костилка и нарязвам по няколко шайбички в салатата. Иначе - обожавам маслини! Хайде, утре да имаш сериозно минусче! Hug Много добра идея за среща! И аз подкрепям! Grinning
feta cheese  Hug съветвам зеленчуци /домат или краставица/ или залана салата към рибката.

# 446
viki73 страхотна си момиче, само така те искаме, радвам се, че съм успяла да помогна с нещичко и аз  Hug
Snow4eva ами ти вече си слабичка и за това е цялата работа, а аз днеска даже не съм мръднала и грам, да не говоря, че си провалих диетата от сутринта, благодарение на свекървата  newsm11 , даже няма да коментирам с какво се налапах, но както и да е сега 1 на обяд, каквото било било продължавам режимна от този час нататък. Май си изкарах стреса от всичките болести, притеснения на манджата.
petiapetiapetia точно така трябва да се само мотивираме, дали ще е с бельо, дали с дрешка или козметика си заслужава всеки скапан грам  Hug Продължавай все така , макар че точно днес аз съм последния човек , който да мотивира при положение, че "лапите ми" са още лепкави от таз сутрешното нашествие  Animal Pig
fleury и на теб мила  Hug , ти как си с килцата падат ли?

На всички успешен ден, режимен най-вече. Аз продължавам въпреки всичко с чай и кафе до края на деня , че друго не ми се полага. А от утре завъртам режимното колело с кис. мляко, после зеленчуци, плодове, месо, яйца и тн. с диетката на rainfall.

# 447
И аз направих един шопинг, че се прибираме в София след 2 седмици, даже по-малко  Party , а имам племенници и ходих да им взема дрешки, та и аз намазах  Flutter Купих си едно рокленце, много симпатично, отслабнала съм, но в пробната ми се стори че съм много "свинска"  Confused Поне няма да налитам днес на храна заради гледката на дупе и баджак  Confused Rolling Eyes

Та така..

Хайде пийте повече водичка  Hug Тук е лято, всички по къс ръкав, дори и аз, дето все ми е студено тук  Crazy

# 448
При мен голям проблем с WC - то. Възможно ли е да е от моркови, че онзи ден хапнах доста, когато бях на зеленчуци, за друго не се сещам от какво може да е. Пия по 2-2,5л. вода, и не смея да се притегля, докато не реша проблема  newsm78

# 449
  • София
donbonbon Hug казват, че морковите запичали. Но пък не мисля, че може да се отразят дотолкова. По-скоро при малките бебета, деца. От колко време имаш този проблем?
feta cheese Hug честита придобивка! Сигурна съм, че добре ти стои, ами ти така си мислиш... Hug
sissleyy  Hug хич не съм станала слабичка още! От време на време като се втурна към нещо, което обаче ми е голямо, продавачките казват "Аааа... това не е за вас, ще ви е голямо"  Laughing и се кефя! Доскоро все нищо не ми ставаше! Нищо, че си провалила нещо в храненето, както казваш - важното е, че продължаваш!
Не трябва да обръщаме внимание на дребни изключения и заради тях да се откажем! Просто... продължаваме напред все едно нищо не се е случило!

Общи условия

Активация на акаунт