Монодиета 2 част

• 50 052
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
При мен голям проблем с WC - то. Възможно ли е да е от моркови, че онзи ден хапнах доста, когато бях на зеленчуци, за друго не се сещам от какво може да е. Пия по 2-2,5л. вода, и не смея да се притегля, докато не реша проблема  newsm78

И аз не мисля, че е от морковите, мен те ми действат разхлабващо дори  Crazy

# 451
МОМИЧЕТА на всички много благодаря за поздравленията  Hug то без вашата подкрепа нямаше да ги има минусите.Snow4eva браво и на теб малко,но е минус  Grinning

# 452
  • София
Snow4eva браво и на теб малко,но е минус  Grinning
Е, вчера беше минусче, днес е плюсче! За разнообразие!  Joy Hug
Как сте, момичета? Настройвате ли се за уикенда?
donbonbon  Hug оправи ли се проблема?
Хубав и лек ден!  Hug

# 453
Snow4eva ние с теб си вървим долу горе в едни и същи ситуации с тези + и -  Grinning. Ами очаквано аз съм си +300 грама след вчерашната изцепка та не ми тръпна сърцето, благодаря се, че не е по-голям +. Иначе днес съм в релси на кисело мляко и дай боже, след такъв застой да се раздвижат пусти килограми.

Лек и режимен ден на всички мацки, а за уикенда нямам специална настройка за сега още месец за мен всеки ден е уикенд  Grinning

# 454
За разнообразие и аз днес съм + 200   smile3518
Представете си! Нищо не режимно не съм яла, само кисело мляко , едно яйце, салата и 100гр. сирене, ха сега де!  smile3511
Мисля , че има нещо общо с луната и МЦ....   smile3516 Макар че на мен ми остава още седмица до МЦ-то, де!
Така че днес няма салата, няма сиренце!  smile3514

Един грейпфрут след малко и това е!
А да видим утре дали няма да има минус!  smile3533

# 455
Добро утро!Аз пък днес съм -200 newsm44  вчера бях на плодове и съм изяла 5 ябълки.Днес съм на фрешове от портокали.На мъжа ми му казах да ми купи портокали и тоя луд ми донесе един кашон от Мерто,но са много хубави.sissleyy,petiapetiapetia  Hug горе главата утре ще имате едни големи ------------sissleyy как е детенцето оправя ли се.Само да сме живи и здрави друго всичко е преходно.Лек ден на всички  newsm51

# 456
Аз пък днес съм -200 newsm44 
Браво, момиченце -кокиченце!!!! Давай все така!!!!
newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
Успехът е заразителен и дава сила на тези с тлъстите плюсове  smile3521

# 457
Момичета !!!
Прочетох че от череши много се сваляло!
Аз страшно много ги обичам....

Вижте от какво още се отслабвало
Ето ги и топ продуктите за отслабване:
Сьомгата е възможно най-добрият избор сред рибите. Изключително богата е на незаменими полиненаситени мастни киселини, белтъчини (пълноценни и лесноусвоими), минерали (калий, фосфор, калций, магнезий, цинк и т.н.) и витамини (от групата В, карнитин, холин и др.). 

Хранителни стойности на 100 г: 182 ккал; 19 г мазнини; 12 г белтъчини; 0 г въглехидрати

Отслабване: Сьомгата е лесносмилаема и нискокалорична храна. Понижава “лошия” и повишава “добрия” холестерол в кръвта. Белтъчините й са лесноусвоими и това я прави много подходящ продукт за тези от вас, които спортуват активно и се борят за здравословно отслабване.  Здраве: Сьомгата понижава риска от сърдечносъдови заболявания, предпазва от различни видове рак и ставни болести, намалява кръвната съсирваемост, регулира кръвното налягане и т.н.
Спанакът е абсолютен фаворит сред листните зеленчуци. Съдържа богат микс от витамини (от групата В, Р, К, С, Е и др.), белтъчини, изградени от някои незаменими аминокиселини, въглехидрати и минерали. 

Хранителни стойности на 100 г: 7 ккал; 0 г мазнини; 3 г белтъчини; 4 г въглехидрати

Отслабване: Спанакът не съдържа никакви мазнини и затова е изпитан борец за отслабване. Нискокалоричен, улеснява храносмилането и подобрява обмяната на веществата.  Здраве: Спанакът предпазва от сърдечносъдови и ракови заболявания, болестта на Алцхаймер, зрителни нарушения и т.н.   

Топ двойка: Спаначена крем супа и пушена сьомга

Кисело мляко & Ягоди

Киселото мляко е топ изборът сред млечните продукти. Богато е на млечни киселини, витамини от групата В, пълноценни белтъчини и лесноусвоими мазнини. Предпочитайте нискомаслено кисело мляко. 

Хранителни стойности на 100 г кисело мляко 0,5 %: 37 ккал; 0,5 г мазнини; 3 г белтъчини; 4 г въглехидрати  Отслабване: Едва ли има жена, която да не е включвала този продукт в диетичния си режим. Подобрява храносмилането и понижава нивата на “лошия” холестерол в кръвта. Доказано е, че ускорява процеса на отслабване с 33%. 

Здраве: Укрепва костите и имунната система, предпазва от сърдечносъдови заболявания, подобрява работата да стомашночревния тракт, помага при главоболие, забавя процесите на стареене и т.н.

Ягодите са дребни плодове с прекрасни здравословни и диетични свойства. Богати са на витамин С, минерали (калий, магнезий и желязо) и пектин. 

Хранителни стойности на 100 г: 27 ккал; 0 г мазнини; 1 г белтъчини; 6 г въглехидрати

Отслабване: Ягодите ускоряват изгарянето на мазнините и помагат за освобождаването на токсините и излишните течности от организма. Подобряват обмяната на веществата и улесняват храносмилането.   Здраве: Ягодите нормализират кръвното налягане, укрепват венците, предпазват от сърдечносъдови, инфекциозни и бъбречни заболявания, подобряват зрението, укрепват имунната система и т.н. 

Топ двойка: Кисело мляко с ягоди

Домати & Чесън

Доматите са изключително полезни заради богатото съдържание на каротин, витамини от групата В, С, и РР, минерали (калий, желязо, цинк, мед и т.н.) и ликопен, който притежава силни антиоксидантни свойства.   
Хранителни стойности на 100 г: 17 ккал; 0 г мазнини; 0,7 г белтъчини; 3 г въглехидрати

Отслабване: Доматите се препоръчват за отслабване, защото стимулират диурезата, нормализират нарушената обмяна на веществата и подобряват храносмилането.  Здраве: Доматите намаляват риска от ракови заболявания, подобряват зрението, и се грижат за кожата. 

Чесънът е “най-странният” избор в селекцията, но само на пръв поглед. Този зеленчук е истинска природна аптека. Съдържа етерично масло, органични киселини, въглехидрати и витамини С, В1 и В2. 
Хранителни стойности на 100 г: 138 ккал; 0,2 г мазнини; 6,2 г белтъчини; 30,8 г въглехидрати

Отслабване: Чесънът намалява нивата на “лошия” холестерол, 3-глицеридите (мазнините) и кръвната захар. Повишава нивата на “добрия” холестерол в кръвта. Стимулира обмяната на веществата. Все още ли подценявате чесъна като топ продукт за отслабване?

Здраве: Чесънът предпазва от сърдечносъдови и инфекциозни заболявания, засилва диурезата и възбужда дейността на половите жлези.   

Топ двойка: Салата от домати с чесън

Овесени ядки & Портокал

Овесените ядки са шампионите сред пълнозърнестите храни. Те са богати на баластни вещества (фибри), белтъчини, въглехидрати, витамини от групата В, свободни аминокиселини и др. 

Хранителни стойности на 100 г: 389 ккал; 7 г мазнини; 17 г белтъчини; 66 г въглехидрати

Отслабване: Овесените ядки бързо защитат и подобряват обмяната на веществата. Понижават нивата на “лошия” и повишават нивата на “добрия” холестерол в кръвта. Стимулират чревната перисталтика. Високоенергийна храна, подходяща за активно спортуващи.

Здраве: Овесените ядки предпазват от сърдечносъдови и стомашночревни заболявания. Понижават риска от захарен диабет.  Портокалът е нашият лидер сред цитрусите. Той е с богато съдържание на въглехидрати, органични киселини, минерали (цинк, фосфор, магнезий и др.), етерични масла, фитонциди и особено на витамин С. Мощен антиоксидант.

Хранителни стойности на 100 г: 37 ккал; 0 г мазнини; 1 г белтъчини; 8 г въглехидрати 

Отслабване: Портокалът подобрява храносмилането. Спира окислителния стрес, който може да забави изгарянето на мазнините. Има силно диуретично действие. Засища, а е нискокалоричен. 

Здраве: Портокалът предпазва от сърдечносъдови и инфекциозни заболявания, захарен диабет и др. Забавя процесите на стареене. 

Топ двойка: Овесена каша с портокалов фреш

# 458
Да, реших проблема и се претеглих, доволна съм - за 7 дни - 3кг. Joy Joy Joy

# 459
  • София
Ихааа.... donbonbon Hug Супер! Трябва да си доволна, чудесен резултат! А и другото се е оправило!  bouquet
petiapetiapetia Hug не се ядосвай, това е толкова често случвано - след минусчето идва плюс! Аз даже си мисля за случаите, в които нищо нережимно няма и храната е толкова малко... да не би от това да идва проблема, че храната е малко като количество и организмът изпада в състояние safe mode - т.е. икономичен режим, защото се страхува, че му подаваме малко енергия и няма да му стигне за най-необходимите разходи. При това положение метаболизмът заспива до голяма степен и макар и да не ядем почти нищо - не отслабваме. В този ред на мисля, си мисля, че трябва порциите да са малки, но балансирани. Само 1 грейпфрут си е направо глад! Мини на салати днес. Без сиренце  Laughing
Мерси, че си постнала топ-храните!  bouquet Наистина трябва да ги включваме ежедневно, ако не всички, то поне да се придържаме към тях! И аз чакам с нетърпение черешите! Sunglasses
sissleyy Hug верно се движим по един и същи начин! Laughing Как е детенцето, оправя ли се вече?

Днес съм на запечени зеленчуци /броколи, карфиол, моркови/ така се случи, че щях да правя нещо друго, тикнах ги във фурната в тефлонова тава, после се отказах и сутринта вместо да правя нещо друго, ги грабнах. Вече хапнах 2/3 от съдържанието на кутията. Една трета ще си оставя за 16ч.  Laughing
Утре менюто ще е същото, а в неделя и понеделник ще съм на салати!
Със сигурност след тези 4 дни ще има сериозно раздвижване!

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 12:04 от Snow4eva

# 460
Да, реших проблема и се претеглих, доволна съм - за 7 дни - 3кг. Joy Joy Joy
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Идеално!!! !!! !!!
Сега внимавай, давай в същия дух и като свърши моното е най-важно да задържиш!

# 461
Ами детенцето се оправя лека полека. Абе явно днеска на всички ни е + ден  Grinning. Я сега като се раздвижат нещата усещам, че утре ще има минуси и то големи  Flutter
viki73 ти като си тръгнала нямаш спирачка с тези минуси бе жена  Hug
Snow4e тъй ще е тя упорита работа. Сега ми става смешно, че вчера се рових в темата за това какво не харесваме в себе си и една жена като писала бе имам отгоре там 30+ кила и ако искам да се застрелям в сърцето мога да прострелям корема, но като се спра пред огледалото не мога да си се нагледам  Joy , леле как съм се смяла ,та така малко хумор, малко търпение и нещата си идват на место.
donbonbon страхотен резултат за 7 дни! Браво и все така да ни радваш и мотивираш.
petiapetiapetia е в клуба на +-вете си днеска при нас  Hug , но нали знаеш, че е временно, така че ....усмивка  Hug

А някой беше споменал за табличка, снимки -преди и сега и някаква среща, та какво се случи с тази инициатива  newsm78

# 462
petiapetiapetia Hug не се ядосвай, това е толкова често случвано - след минусчето идва плюс! Аз даже си мисля за случаите, в които нищо нережимно няма и храната е толкова малко... да не би от това да идва проблема, че храната е малко като количество и организмът изпада в състояние safe mode - т.е. икономичен режим, защото се страхува, че му подаваме малко енергия и няма да му стигне за най-необходимите разходи. При това положение метаболизмът заспива до голяма степен и макар и да не ядем почти нищо - не отслабваме. В този ред на мисля, си мисля, че трябва порциите да са малки, но балансирани. Само 1 грейпфрут си е направо глад! Мини на салати днес. Без сиренце  Laughing
Благодаря зя подкрепата! newsm51

Аз цял живот съм на икономичен режим
Пробвала съм няколко пъти да задействам метаболизма с по-често "правилно" хранене, но не се получава. Просто съм икономична машина. И което е по-важното - съпротивлявам се на генетичните си и физиологични предразположености.

Спортувам всеки ден, пот се лее от глава до пети.

Истината е също, че и килограмите много не ми личат, просто адски ме изнервя кантарът.
Искам да отслабна , да съм здрава, да имам енергия, и на кантарчето да пише... 57  newsm17

Sissleyy, миличка, дано се оправи детенце по-бързо, че нищо по-гадно за една мама няма. Моите близнаци като бяха малки все се редуваха в боластите, направо се бях депресирала и нищо друго не ме интересуваше.... Бързо оздравяване!!! newsm17

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 13:07 от petiapetiapetia

# 463
petiapetiapetia представям си с близнаци какво е  Shocked. Ти си героиня направо! Ами тя се оправя, гадното е, че се докарахме до тук след 1 месец влачене по лекари, но сега определено е много по-добре, кашлицата отшумя почти. Абе ще е вкъщи, докато не оздравее на 100%, прогнозирам , че и другата седмица ще е вкъщи и после ще може да ходи на ясла.
А аз исках да те питам ти колко си висока и от колко кг си започнала всъщност?

# 464
Аз задържам 2-ри ден 58 и ужасно се дразня  #Cussing out

По този повод - днес на плодове  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 14:05 от feta cheese

Общи условия

Активация на акаунт