Монодиета 2 част

• 50 048
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
  • София
feta cheese  Hug не се ядосвай! Знаеш, че е нормално... Не може само надолу, понякога се задържа, качва дори, въпреки, че сме си режимни.
petiapetiapetia  Hug явно наистина си икономична машина! Laughing
Преди 2 дни си пожелах така да ми се промени метаболизма, че да мога да похапвам нормално и да не качвам. Но аз трябва да увелачи двигателната активност. Сега се стремя към непропускане на хранене, нормални порции. Надявам се, че и това ще се случи.
sissleyy Hug браво, че оздравявате! По-добре наистина да си остане малко вкъщи, за да се възстанови напълно!

# 466
Здравейте на всички.  bouquetОт днес съм с вас.Ако ми позволите накратко да се представя в борбата ми с  килограмите.След отпуската ми през август 2010г. се заковах на 71кг. при височина 1,65м.-като се видях на снимка от почивката направо не се познах. И започнах-минах през няколко режима -свалях трудно.правих си изследвания при ендокринолог-нямам проблем там.Към днешна дата съм 63,8кг.Целта ми е да падна под 60кг.Затова се присъединявам към вас -харесват ми монодиетите който  разгледах в резюмето на темата в началото.Само да добавя ,че от 2 месеца правя и лунната ,но нямам големи минуси от нея-по-100гр. - 200гр. -продължавам и с нея.Успех на всички и се надявам да ме приемете в групичката за подкрепа и кураж-аз имам нужда от това.

# 467
  • София
Добре дошла, qvili  Hug  bouquet
Надявам се, че ще постигнеш скоро това, което искаш. Избери си вид диета, виж отзивите на момичетата и прецени с кой режим ще се чувстваш най-добре.
Аз мога да кажа само за една седемдневна, която съм правила преди години, както и за 24-дневната. Резултатни са, горе долу и в двата случай около 5 кг, но дългата е по-балансирана и лека. Другата е по-драстична.
Ти ще си харесаш нещо, сигурна съм! Hug

# 468
Добро утро!Днес съм -200  newsm68 снощи имахме гости обаче аз съм желязна само една салата и два сока и това е newsm03.Днес и утре съм на салатки.Приятен уикенд момичета и много минуси да имате newsm51 Hug

# 469
 Shocked Аз пак съм без минус, брей като камък съм заседнала, така е сега си плащам за онзи + от прегрешенията  smile3516 . Но това не означава, че няма да дойде -, който очаквам и хииич нема да ми избега  smile3508. Аз съм на плодове днеска.
viki73 браво мила, само това да чуваме всеки ден  Hug
qvili добре дошла сред нас, пожелавам ти много минусчета  Hug
Snow4e ти накъде си днес? Дано при теб поне да има раздвижване  Flutter

# 470
Къде сте бе мацки?  Flutter Такааа разгеле и аз да отчета минус след направо не режимен,а гладен ден, но така се стекоха обстоятелствата. Имам минус от 500 грама, от които 300 ми е +, който съм го изчистила, а от старото тегло съм свалила на практика 200 грама и така общо 500, от 77.9 днеска числото е 73.5. Това прегрешение ми коства цяла седмица задържане  smile3516 .

Лек и режимен ден от мен  Hug

# 471
  • София
Здравейте и от мен! Hug
Задачките ми за уикенда са много и направо не успявам да се добера до компютъра.
viki73  Hug Браво за минусчето!  bouquet Наистина си желязна! Още повече - при наличието на гости!  bouquet
sissleyy  Hug И аз съм горе-долу като теб. Все пак имаш минусче! И аз се борех докато сваля разликата до линийката и след това - задържане.
Всъщност... не знам, не съм сигурна! Тази сутрин не можах да се премеря, тъй като имахме гости и нямаше как да вляза там да се премеря. Така че, може и утре да се зарадвам на това, което видя Sunglasses
Още повече, че днес си обърках диетата! В смисъл - отидох да видя нашите и майка ми ме пита - на какво си - аз викам - камо калата ще ям. Откъде си мисля, че днес и утре съм на салата, като трябва да е телешко.
Като се върнах у нас си прегледах графика и установих как съм се минала. Така или иначе - телешко нямам и ще го заменя със... скариди! Laughing Вече си ги сварих и довечера - скариди с бяло вино! Laughing
Както съм тръгнала на морски - утре ща съм на зелена салата с риба тон и вечерта - с рулца от раци /вместо телешкото/.
Та това е от мвн!
Хубава почивка! Hug

# 472
  • София
Привет, монодиетички! Hug
Не мога да се похваля с нищо хубаво. Имам плюс от 400 гр.  Sad
Е, не е болка за умиране, но си чаках хубавия резултат! Да се надяваме, че до утре ще съм го свалила.
За днес смятам да се съобразя с фазата на луната и последното ми ядене да е към 15ч. Ако успея поне до утре на обяд да не ям - ще е много добре.
Иначе менюто ми е зелена салата с рулца от раци. Вече хапнах малко, втората и последна порция ще е следобед. Ако ми пристърже довечера и не мога да устискам, ще ям някой домат или краставица. Все пак - по-малко зло ще е.
Как сте вие? Хубави резултати в новата седмица?

# 473
Здрасти! И аз нямам минус, седя си 58 и цикля  Tired Уикнда, бях режимна, само порциите бяха по-големички, но като цяло режимна. Аз си мисля,че точно лунната фаза е "виновница" за това задържане на килца..Но сякаш е задръжка на течности, защото дрехит ми са доста по-свободни, нищо че няма минуси..

Хайде стегното режимни и ентусиазирани, сигурна съм че ще има минуси до ден-два.. Hug

# 474
здравейте и от мен!
някой правил ли е 10 дневното моно,обещаващо 10 кг?
състои се в:
1/7 ден-1кг краставици
2/6ден-1кг портокали
3/9 ден-1кг домати
4ден-1кг ябълки
5ден-4зел.салати +1краставица
8ден-1кг киви
10ден-1кг мандарини.
понеже влизам в седмицата със строг пост,смятам да я опитам.ще споделям какво ми сеслучва..
много  Hugна всички и успешна,зареждаща нова седмица!

# 475
Здравейте и аз като Snow4eva тази сутрин съм +400 а вчера съм яла само салата и една пържола,но сигурно е от луната права си feta cneese от утре вече всички ще имаме големи минуси.И аз днес от 15.00 4аса ще спазвам луната хапнах малко кафяв ориз с кисело мляко,и малко преди луната ще си изям другата част от него и чак утре ще ям пак ориз.sissleyy    Hug къде си днес.Лек ден и минусова седмица на всички

# 476
Здравейте и от мен! Чааак сега успявам да се включа  Tired Ами аз не успях да се претегля, че днес бягам по задачки и досега не съм яла нищо за днес, вчера изкарах в крайна сметка на месо и някак се чувствам странно подута и с лек проблем във ВЦ-то  Blush. Та днес можеби е добре и аз като Snow4eva да спазя лунната фаза , така и така само вода пия като замаяна. Абе май наистина луната е виновна, нещо много се забавихме тая седмица с минусите  newsm78. НО нова седмица-нов късмет момичета, не унивайте всичко е въпрос на време, viki73  Hug утре ще докладвам накъде съм с кг.
ina15 ами звучи наистина доста освежаващо и отслабващо, въпроса е там че всичките зеленчуци и плодове са 90% вода и незнам как ще издържиш точно 10 дни, пробвай и докладвай после, успех ти желая  Flutter

# 477
petiapetiapetia представям си с близнаци какво е  Shocked. Ти си героиня направо! Ами тя се оправя, гадното е, че се докарахме до тук след 1 месец влачене по лекари, но сега определено е много по-добре, кашлицата отшумя почти. Абе ще е вкъщи, докато не оздравее на 100%, прогнозирам , че и другата седмица ще е вкъщи и после ще може да ходи на ясла.
А аз исках да те питам ти колко си висока и от колко кг си започнала всъщност?
Здравей, и аз от време на време си мисля че съм героиня  smile3521 newsm03
Това в кръга на шегата - всяка майка е героиня - само който не е имал деца, не знае... дано бързо се оправя твойта бебинка! newsm10
Аз започнах от 72,3 кг, качени през последната 1 година от 62 кг. През тази година много спорт, всеки ден, много зор... но имах нощен глад и похапвах въглехидрати. Всъщност много страшен вълчи глад, с чувството , че умираш. Мнооого достоверно  smile3507
Висока съм 165 см. Килограмите не ми личат, но ме дразни кантара, направо побеснявам.  newsm53

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 15:19 от petiapetiapetia

# 478
  • София
sissleyy, viki73, Това е положението! Били сме режимни, а сме задържали.... Напълно вероятно да е не само Луната, а просто да не може всеки ден да отслабваме и затова така се получава.
feta cheese  Hug важното е, че дрехите са хлабави! То и при мен е така и май вече не се впечатлявам какво ще покаже кантарът сутринта.
sissleyy, утре всички да рапортуваме с голям минус! Независимо дали от Луната, или просто вече трябва да има резултат!
ina15  Hug успех с този режим! Не съм го пробвала, но като нищо 6-6.5 кг поне може да се получат. За 10 не съм сигурна. Дори и в началото да е около кило дневният спас, след това става по половинка и все повече намалява. Споделяй как са нещата.
petiapetiapetia  Hug Права си, че всяка майка е героиня! Grinning

Ако успея да прескоча довечера вечерята, ще е най-доре! Ако не - ще си направя една зелена салата и няма да се мъча!
От една страна на Луна се отслабва... от друга страна винаги се казва, че не трябва да се прескачат хранения, заради метаболизма! Така че... ще стане както дойде, за вечерта  Laughing

# 479
А сега да докладвам... Пълен застой!  smile3511
Нищо!
Само - 100гр. почти от седмица!  newsm61
Днес вече ми е 31 ден и се чудя как да се задействам - моята приятелка започва първа фаза на д-р Байкова, чудя се дали да не се присъединя...  newsm78 Мляко с ягоди е добър вариант... обичам!
Оооооооооооооо, колко трудно се сваля, повеченяма  да се отпускаммммм smile3518
Ще си умра на плодове и салати ... newsm45

Общи условия

Активация на акаунт