Монодиета 2 част

• 49 640
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
И аз нямам минус, днес ще направя луната и утре ще видим. Успех на лунуващите!   Joy

# 481
От една страна на Луна се отслабва...

Зависи от фазата. Сега е в такъв момент, че се пълнее  Crazy Т.е ако не ядеш, просто няма да качиш, а ако ядеш ще качиш доста  Mr. Green Защото нараства сега и с нея нарастваме и ние  Crazy Отслабва се като вземе да намалява..

Ох гладна съм.......  Tired

petiapetiapetia близначета ли имаш? Леле страхотно, това е моята мечта  Blush Heart Eyes Да имаш режим да споделиш за правене на близнаци  Crazy Wink Whistling

# 482
  • София
Ясноооо!  Bulb
Виновна е Луната! Laughing За задържането ни. Поне в тези ден-два-три.
Между другото... и моята приятелка, с която си правим една и съща монодиета вече 3 месеца - и тя е с плюс, при това доста голям!
Решението е... продължаваме си по план, който може да олекоти днес - да го направи. Който не може - да хапне нещо вятър и мъгла, както се казва, колкото да не заспи гладен.
И минусчетата скоро ще дойдат! Sunglasses

# 483
 Shocked Вече съм убедена, че проблема е в луната. Не може всеки да е с+ или просто в застой  Grinning
petiapetiapetia вече пооздравяхме, останаха ни малко сополки и другата седмица смятам, че ще става за ясла. А как майките с близнаци са героини не ами незнам, имам познати с близнаци и жената незнам как оцелява освен това има и един син по-голям, лууудница  #Crazy
Snow4e аз преди да настане часа за лунуването два портокала ометох и на всичкото отгоре трябва да правя пица за домочадието  smile3557, а аз мога да изляза докато има слънце да се нахраня малко със слънчева светлина като онзи индиец  Laughing

Та мили мои не се отчайвайте ,а petiapetiapetia да вземеш да го метнеш тоя кантар през прозореца ли какво  Thinking  Laughing все пак ти си съвсем в норма и е нормално почти да не сваляш, а и опитай да си задействаш метаболизма освен със спорт и с често хранене- дето се вика на час по лъжичка  Hug

Оф аз освен пицата имам и един крякащ папагал на главата си, който се закупи преди 2 дни направо ми гръмна мозъка  smile3511

# 484
Т.е ако не ядеш, просто няма да качиш, а ако ядеш ще качиш доста  Mr. Green Защото нараства сега и с нея нарастваме и ние  Crazy Отслабва се като вземе да намалява..

Ох гладна съм.......  Tired

и аз така  Tired

за 5те дни миналата седмица нищичко свалено
днес съм на 2 круши, може да лунувам,
може и  да се отдам на отчаянието Whistling

# 485
  • София
може и  да се отдам на отчаянието Whistling
Аааа, това - не! Naughty
Ми то, нали го установихме, закономерно е, при всички е!
Аз също ще се пробвам с Луната, но ако ми пригладнее довечера, ще мушна салата.
Както се казва на езика на катаджиите: "След червено, светва зелено!"
След като не сме смъкнали, имаме дори +, значи скоро ще отшуми този период и ще има движение надолу! Sunglasses

# 486
Аз да си кажа, че днес ми е 9-ти ден на плодове и чай с мед /по-скоро без чай Grinning/ и се чувствам прекрасно, даже повече от прекрасно. И най-странното е, че от както съм започнала не изпитвам ама никакъв глад, даже не ми се близва плод. Толкова лесно минаха дните... Да мине и утре и започвам салатките. Grinning Не се притеснявайте за застоя и плюсовете, нормално е. Аз затова не се тегля всеки ден. Като видя + и се отчайвам и вместо да се мотивирам, става обратното и ефектът е прекратяване на всякакъв режим и наплюскване... Та се тегля веднъж седмично и виждам само минусчета. Grinning След 10-дневното ми захранване идвам при вас с една 10-дневна монодиетка. И после още 14 дни на плодове и чай, че на 21 май съм на сватба и трябва да изглеждам добре. Sunglasses

# 487
Аз мисля утре, да заменя ориза с киноа  Thinking Хем по-полезно, хем уж по-нискокалорично  Thinking

# 488
Здравейте момичета,благодаря ви за топлото посрещане .Аз през почивните дни имах доста проблеми и не ми беше до режим на хранене , но от днес съм твърда-закуска ябълка,обяд и вечеря-салата /маруля/ с риба тон .Утре пак така.Реших да ям по два дни едно меню и да преминавам към следващото .Успешна седмица на всички и повече усмивки  и минусчета.

# 489
H0uSse_Baby,колко свали за тези дни?браво за волята! Hug

# 490
Амии аз почти не се тегля, но в петък ми беше 6-ти ден и бях - 5. Grinning

# 491
Добро утро.Аз тази сутрин съм -1кг,но да края на луната има още време и след това минавам на елда,но ще ви следя всеки ден защото ще ми липсвате,а  след велик ден минавам на Папе и после пак при вас LaughingХайде момичета  Hug казвайте за минусите почти всички спазвахме луната трябва да имате минуси.

# 492
Ами при мен резултата е -400 грама, мисля да се претегля още веднъж до края не деня и да установя накъде съм точно. Спазвам си луната, само вечерта изядох 1/2 домат, защото като видях каква пица съм направила направооо  newsm09 та така при мен. След това мисля да си я подкарам малко на плод и зеленчук тези дни.
House baby страхотен резултат браво  Flutter

Ами за сега това от мен до после мили мацки, лек и режимен ден!
viki73 много добре мила за 1 ден  Hug

# 493
  • София
Здравейте! Hug
viki73, sissleyy  Hug Браво за минусчетата! Луната си казва думата!
Аз днес помръднах малко линийката. Иначе си свалих плюса от вчера сутринта и още малко надолу - общо -600 гр.
За днес предвиждам ядене чак след 15ч. по моята си програма - днес и утре картофи със салата. Но напълно вероятно довечера да ям само салата, след като толкова късно съм обядвала.
H0uSse_Baby  Hug Страхотен резултат!  bouquet
feta cheese  Hug киноата е страхотен продукт. Съвсем спокойно можеш да си направиш!
ina15  Hug
qvili  Hug чудесно меню! Успех!  bouquet
Хубав ден на всички! Hug

# 494
При мен - 200 грама  Party 57.800, много освежаващо ми подейства да видя тази 7-ца на кантара, от много време не я бях виждала  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт