Монодиета 2 част

• 49 636
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
При мен - 200 грама  Party 57.800, много освежаващо ми подейства да видя тази 7-ца на кантара, от много време не я бях виждала  Crazy
Браааааво!  newsm44 newsm44 newsm44
Важното е да върви надолу - може да е по мъничко, но да върви, а 200 гр си е добър минус!
И аз днес минус 100гр, вчерa ядох само една купа кисело мляко с ягоди /естествено без захар/ и нещо като 50гр. кашкавал! Нищо друго... обаче само 100гр.  Weary
Обаче, днес се появи МЦ и се надявам след ден два ...
 newsm17

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 17:49 от petiapetiapetia

# 496
  • София
feta cheese Hug честита седмичка!   bouquet 200 гр. си е съвсем добре!
petiapetiapetia  Hug Може да е малко, но все пак си е минус! Супер! А и както предполагам, много скоро ще имаш хубав резултат, само да се разминат тези 4-5 дни.

# 497

Обаче, днес се появи МЦ и се надявам след ден два ...

И при мен така, което още веднъж ме убеждава, че луната има пръст в тази работа  Laughing  Crazy

# 498
Snow4eva, благодаря за подкрепата, направо лошо ми става като мра от глад, пък не свалям! smile3512
Sissleyy, браво на теб! 400 гр си е сериозно! Честито!!! smile3501 smile3501 smile3501
Viki73, ти си направо страшна!!!  newsm20 Само така, още много тлъсти минуси!!!
Вие сте душички добрички и наистина заслужавате пълно щастие и леко кантарче! newsm51

# 499
  • София
Добро утро!  Hug
Аз днес задържам, както може да се предположи, но съм доволна, защото след 24-часово неядене, вчера бях на картофи и салата и въпреки това кантарът ми показа същото както вчера сутринта.
Днес - втори, последен ден картофи и салата.
Хубав ден на всички и да ви е леко и успешно!  Hug Ще чакам да се похвалите с минусчета!  bouquet

# 500
Добро утро Hug аз днес съм -200 и равносметката за 24 дневната ми диета е 4.300 и сега идва проблема задържането.От днес съм на гречка и дано сваля още 4-5кг.Честито на всички момичета с минуси от луната и не само от нея,с воля всичко се постига,защото няма невъзможни неща всички сте страхотни Hug Hug newsm51.Лек ден на всички newsm03

# 501
  • София
Браво, Вики! Hug Много добър резултат! С гречката също ще падне някое друго кило. Аз в неделя приключвам моното си и ще направя също 3 дни гречка, което си е пак моно диета. А за после /от другия четвъртък/ съм го решила - минавам на дълготраен режим с цел задържане и възможност за плавно спадане.
Ще споделяме...  Grinning

# 502
Дубру утру и от мен! Аз днес задържаммм, такаа, но доста успешно си изкарах луната и после ядох картофи и аз като Snow4e , решила съм да направя от днес, понеже вчера се оказа, че нямам кьорав плод у нази, та днес на пазар и се запасявам за 5 дни съм решила плодове. После незная какво ще ми хрумне, една плодово-витаминна зарядка ще направя, мисля да включа и зелен чай.

Викенце супер си, ами няма начин да няма начин, както се казва  Hug

Лек и усмихнат ден дами!

# 503
Момичета, бързам да се похваля - 500 грама, направо не мога да повярвам, след този застой  Crazy

Успех на всички и браво за минуси и воля  Hug

Аз до Неделя мисля да съм стриктна, после ще гледам просто да поддържам с по-икономично ядене Wink

Моля ви, днес ми е много важен ден, за здраве иде реч  Confused Стискайте силно палци всичко да мине в най-добрият сценарий  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Хубав ден   bouquet

# 504
  • София
feta cheese  Hug Браво за големия минус! Ами то си е закономерно! bouquet Супер! Днес е прекрасен ден и всичко ще е наред. Стискам палци! Hug
sissleyy  Hug браво за луната и за задържането!  bouquet Аз като теб ще съм от утре, но не на плодове, а на зеленчуци. Ще изкарам 4 дни до неделя Laughing

# 505
Ехооооо!
Има ли подкрепа за един отчаян човек???? smile3511
Днес надминах себе си +500, ако щете вярвайте!
Докладвам точно храната
сутринта един грейпфрут
на обяд около 400гр. ягоди
на вечеря 2 домата и кибритена кутия сирене
след 2 часа - спанакова супа, ма само спанак и моркови - няма фиде, овесени ядки, ориз, застройка или каквото и да е!

Плюс това - тренировка понеделник вечер и вторник сутрин - потене като свиня майка на 16 прасенца - близначета!!!

Кажете ми т'ва честно ли е, че ще взема да се гръмна!
Плюс това - МЦ!

АААА и да не забравя да е оплача - мъжа ми е в болница, развали ми се колата, пералнята и миялната, всичко това в рамките на седмица!!! И хванах някаъв грип за бонус!

Иначе съм супер, щастлива, весела - да ми се чуди човек отде черпя този ентусиазъм!  smile3534

# 506
Здравейте,момичета!От утре се присъединявам към групичката,защото съм на един друг режим,но може би организмът е свикнал и свалям много малко.
Смятам да започна с режима на Snow4eva/краткия вариант/ и после да премина към 24 дневния.За месец искам  да сваля около 7 кг и надявам се да успея....така че от утре съм с вас  Hug

# 507
  • София
petiapetiapetia Hug Разбира се, че има подкрепа! Милото! Hug Няма да се отчайваш!
Те, най-сериозните неща си ги написала накрая! Дано бързо да се оправи мъжа ти! А и ти също от грипа! Просто са ти се събрали много неща и си много притеснена покрай всичко това!
Това - с развалените уреди - случва се! Понякога се развалят наведнъж по няколко неща! Споко, ще ги оправите!
А за храненето Thinking нямам обяснение! Това е безумно малко като храна! Ти пробвала ли си да ядеш повече? Като количество?
Знаеш ли какво бих ти предложила?! Защо не изпраскаш 24-дневната диета. Или поне я почни. Помисли...  Hug

МоРсКа СиРеНа  Hug Със сигурност ще го постигнеш това! Само че си мисля - защо не направиш обратния вариант?! Кратката диета е много по-драстична. С 24-дневната ще смъкнеш навярно около 4-5 кг и таман ще се закучи, с другата ще успееш.

# 508
Не се бях замислила за този вариант.В такъв случай започвам 24дневната .Благодаря Snow4eva   bouquet
Колко спагети си варите за цял ден,аз мисля половин пакет  Embarassed.... ящна съм си  Joy

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 15:17 от МоРсКа СиРеНа

# 509
  • София
Този вариант ми се струва наистина по-добър! И смятам, че ще е по-резултатен. Затова го предлагам Grinning
Аз обикновено правя за цялото домочадие - 1 пакет /така или иначе готвя - и на сина ми да му е разнообразно/. Но ако правиш само за себе си - макс. 1/2 пакет

Общи условия

Активация на акаунт