САМО ЗА КОДОВЕ за пазаруване от английски сайтове

• 94 060
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Действащ код за George at Asda дали има в момента?
и аз търся че си харесах доста неща Peace

# 661
  • София
JUBILEE6-10% off M&S valid until 23.05.2012
Terms & Conditions
1. This offer is for 10% off when you spend any amount online at marksandspencer.com only.

2. Offer cannot be used with the purchase of technology, household electricals, large appliances, experiences, Outlets, gift cards, gift vouchers, M&S Money or M&S Energy products or services, Personalised Cards, Made to Measure shirts, selected beauty, selected Kidswear and School Uniform.

3. Offer cannot be used in conjunction with any other promotion that requires a code except for any applicable Free Delivery offer.

4. Your discount will be shown when you add your qualifying item(s) to your shopping basket and enter promotion code JUBILEE6 when prompted. Discount can only be redeemed at time of purchase.

5. This offer can only be redeemed once, is subject to availability and is strictly non-transferable and cannot be sold or exchanged for cash.

6. This offer is valid between the 22 & 23 May.

7. Delivery of all items purchased must be to the same address.

8. Offer does not apply to delivery charges.

9. Any refunds will take into account the discount.

10. Marks & Spencer reserves the right to reject this offer with reasonable cause

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 15:28 от Enigma

# 662
15% за first clothing order от Теско - FFSHOP12. Направих си нова регистрация. Кодът е валиден, но пък не успях да платя с Visa electron. Изобщо го няма като опция, а като избера от падащото меню Visa, не ми приема плащането...

# 663
15% за first clothing order от Теско - FFSHOP12. Направих си нова регистрация. Кодът е валиден, но пък не успях да платя с Visa electron. Изобщо го няма като опция, а като избера от падащото меню Visa, не ми приема плащането...
Вече не приемат Виза Електрон Peace

# 664
Уф, пак ударих на камък значи. А този код BU6C за mothercare някой пробва ли го наскоро? Какво не правя като хората, та нищо не ми намалява на мен?

# 665

А какви БГ карти приемат? Аз само с виза електрон плащах  Sad

# 666
Уф, пак ударих на камък значи. А този код BU6C за mothercare някой пробва ли го наскоро? Какво не правя като хората, та нищо не ми намалява на мен?
Марету, аз вече 2 пъти го пробвам и нямам проблем- хваща ми. Провери дали не бъркаш главни с малки букви, латиница с кирилица.

# 667

А какви БГ карти приемат? Аз само с виза електрон плащах  Sad

Виза електрон на ДСК и виртуална такава минават без проблем, последно плащах миналата седмица!  Peace

ПП. посочете като вид на картата само Виза, не виза електрон.

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 16:38 от Гертруда Смехуркова

# 668
Марету, аз вече 2 пъти го пробвам и нямам проблем- хваща ми. Провери дали не бъркаш главни с малки букви, латиница с кирилица.
мм, дааа... Работи си кодът, просто сметката трябва да е поне 35 лири.
За Теско - моята карта е точно дебитна Виза електрон на ДСК, пробвах няколко пъти онзи ден и вчера, не я прима. На мъжа ми също е Виза електрон, на Прокредит - и неговата не я иска.

# 669
  • Варна
Много, много ми трябва код за http://www.houseoffraser.co.uk/. Жизненоважно е Joy

# 670
We're giving our Facebook fans the chance to grab 25% off your order at tesco.com/clothing first! Simply enter the code SHADES at the online checkout to redeem - but don't delay, you've only got until midnight Friday!

# 671
здравейте някой знае ли код за намаление за спортс директ  благодаря ви предварително

Регистрираш се тук и ти пращат код за 10 % намаление. Това е за момента само. Валиден е до 01.07.12

За колко време изпращат този код?

# 672
  • гр. Пловдив
здравейте някой знае ли код за намаление за спортс директ  благодаря ви предварително

Регистрираш се тук и ти пращат код за 10 % намаление. Това е за момента само. Валиден е до 01.07.12

Веднага във вид на ваучер.

# 673
River Island с безплатна доставка до утре вечер.

# 674

Веднага във вид на ваучер.

Аз се регистрирах, но не са ми изпратили код  Sad Thinking

Общи условия

Активация на акаунт