САМО ЗА КОДОВЕ за пазаруване от английски сайтове

• 94 069
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Ами аз го вкарвам този код ,но нищо не ми намалява, някой знае ли защо?- за Теско говоря

# 646
  • Бургас
Ами аз го вкарвам този код ,но нищо не ми намалява, някой знае ли защо?- за Теско говоря

Защото е само за online exlisive range!  Peace

# 647

може ли да ми поясниш какво точно означава това?

# 648
  • Бургас

може ли да ми поясниш какво точно означава това?

Само за определени артикули. Ето линка от мейла, който съм получила, за жени, деца и мъже:
http://www.clothingattesco.com/icat/kids-20-online-exclusives?ss … campaign=20120515

# 649
Е да де, на мен точно от тези дрехи съм си напълнила кошницата,но нищо не намалява и като го вкарвам този код и без него, не ми намалява, явно нещо не правя както трябва!Аз го получих същия имейл!

# 650
здравейте някой знае ли код за намаление за спортс директ  благодаря ви предварително

# 651
  • София, Манастирски ливади
здравейте някой знае ли код за намаление за спортс директ  благодаря ви предварително

Регистрираш се тук и ти пращат код за 10 % намаление. Това е за момента само. Валиден е до 01.07.12

# 652
  • София
Drunda мерси получих код.  bouquet

# 653
Аз от вчера упорито търся кодове за asda, tesco и mothercare, но все удрям на камък. Или нещо не правя като хората, или за момента просто няма. Ако открия нещо, ще споделя. Ако пък има действащ код и някой го пусне тук, ще съм безкрайно благодарна. Също така, нещо ми се въртеше в главата, че в asda над 50 паунда е безплатна доставката, но явно не е?

# 654
Марету, за mothercare - BU6C  (намалява 5 от 30лири). Валиден е до 25.07.2012г. В момента мисля, че е безплатна доставката за поръчка над 50 лири.

# 655
Мерси, Деа, снощи го пробвах, приема го, но нищо не намаля. 32 лири ми беше поръчката, с доставката - към 37, толкова и отбеляза при плащането. Тоест, непосредствено преди да платя - стоеше си сумата непроменена. И се отказах за сега.
В момента пълня кошница в debenhams. Има процентни намаления на почти всичко и доставката е временно безплатна. Не съм пазарувала от там обаче, дори нз приемат ли бг карта, но пробвам.

# 656
  • Варна
Здравейте!
Искам да поръчам многократни пелени. Някой да знае кодове за намаления за които и да е сайтове, които предлагат такива артикули? Мерси предварително  Simple Smile

# 657
За в момента мисля, че в Ибей са най - изгодни.

# 658
Действащ код за George at Asda дали има в момента?

# 659
Здравейте!
Искам да поръчам многократни пелени. Някой да знае кодове за намаления за които и да е сайтове, които предлагат такива артикули? Мерси предварително  Simple Smile
В сайта на mothercare има такива пелени. По-горе dea76 пусна код BU6C (намалява 5 от 30лири), валиден до 25.07.2012 г. При мен обаче кодът не проработи, но и поръчката ми беше за малко над 30 лири, може това да е причината, знам ли.

Общи условия

Активация на акаунт