САМО ЗА КОДОВЕ за пазаруване от английски сайтове

• 94 121
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Никога не съм имала проблеми с поръчка от Теско. Плащам с кредитна карта на ПИБ.
Отскоро имат и директна доставка до БГ за 10 лири  Peace

# 571
  • Варна
Аз с молба за теско - но не за дрешки, за епилатор ми трябва. Та ако е процентно намаление, най-добре  Party ех мечти... Simple Smile
Ако не ти е късно и ако става въпрос за Теско Директ - ето един код TDX-SKDK - 10 паунда от 75, но изтича днес.

# 572
Аз с молба за теско - но не за дрешки, за епилатор ми трябва. Та ако е процентно намаление, най-добре  Party ех мечти... Simple Smile
Ако не ти е късно и ако става въпрос за Теско Директ - ето един код TDX-SKDK - 10 паунда от 75, но изтича днес.

Благодаря   bouquet
Този го преписах от заглавната страница на сайта, но не хвана. Явно важи за друг тип стоки. Единственото, което хвана е 10 паунда за нови клиенти, което е същото намаление де, но все още не съм пуснала с надеждата за нещо повече.... Wink

# 573
  • София
VCEaster10 - сваля 10% от цената на поръчката в Asda George за поръчки над 25 лири. Валиден е до 13 април.

# 574
  • София

В пъмпкин пач има допълнително -25% на всичко + секция разпродажба + безпл. доставка до ук адрес  Peace

# 575
  • Варна
Нещо активно за George Asda?

# 576
  • София
А за H&M дали има в момента нещо?

# 577
  • София
Освен обичайните два ли?

# 578
  • София
Освен обичайните два ли?

NellyR,дори и тях не знам. EmbarassedЗа сефте ще се боря да пускам поръчка.Дали ще може да ми ги напишеш и до кога са валидни?  bouquet

# 579
  • София
Предлагам ти първо да погледнеш първата страницата на темата за H&M. Tам е описано стъпка по стъпка как се пуска поръчка. Иначе кодовете са : 1304 - 5% отстъпка от цялата поръчка и 9690 - 25% от най-скъпия артикул Peace

# 580
  • София
Предлагам ти първо да погледнеш първата страницата на темата за H&M. Tам е описано стъпка по стъпка как се пуска поръчка. Иначе кодовете са : 1304 - 5% отстъпка от цялата поръчка и 9690 - 25% от най-скъпия артикул Peace

Ех,мноооого ти благодаря! Hug
Четох я първата страничка,но като тръгна да я пускам пак ще се допитам до нея... Laughing
Само да те попитам до кога са двете кодчета,да знам дали да действам бързо днес или може и по-спокойно.

Ох,ама съм шматка!Сега видях,то си ги пише и кодовете и до кога са валидни на първа стр.Ама аз така м/у редовете съм чела.... newsm78

# 581
  • Варна
Може и по-спокойно  Peace Не са само за днес.

# 582
  • Варна
Иначе кодовете са : 1304 - 5% отстъпка от цялата поръчка
отстъпката с 1304 е 5 паунда, не 5%  Peace

# 583
  • Бургас

В пъмпкин пач има допълнително -25% на всичко + секция разпродажба + безпл. доставка до ук адрес  Peace

И аз да не остана по назад реших да пусна поръчка, но БД, не ми я маха.... иначе -25% се отразява.
Някой с подобен проблем Thinking
Редактирам се, сега видях, че БД била до 14.04 Sad

Последна редакция: нд, 15 апр 2012, 09:34 от maya_76

# 584
  • София
Иначе кодовете са : 1304 - 5% отстъпка от цялата поръчка
отстъпката с 1304 е 5 паунда, не 5%  Peace
Да точно, благодаря за корекцията Peace

Общи условия

Активация на акаунт