Март, да сме бели и червени, Август с бебета засмени- еп.8

• 24 442
  • 722
  •   1
Отговори
# 15
Бооожееее сетила се мара да се побара...  ooooh! Запис чаааак на втора страница.
близоо заглавието на темата е страхотно- благодаря  Hug

# 16
Бооожееее сетила се мара да се побара...  ooooh! Запис чаааак на втора страница.
близоо заглавието на темата е страхотно- благодаря  Hug
  ааа заглавието не е мое дело, а на Априлчето.  bouquet
Аз не бях влизала известно време Embarassed и като гледам колко сте изписалиии има да наваксвам. Включих се точно за новата темичка. През последните дни бях вдигнала високо кръвно и не се чувствах добре, гледах повечко да си почивам... надявам се това повече да не ми се случва... много се бях притеснила.

# 17
Благодаря на *blizoo* за новата тема!   bouquet

Момичета, благодаря ви за препоръките; аз не ям месо от осем години, но ще наблегна на други храни и билки. Иначе лекарят ми изписа желязо на таблетки, но с него мисля да изчакам малко.

Алексче, а колко ти е хемоглобина? Взел ли е предвид лекаря, че референтните стойности за бременни са различни от тези за не-бременни?
Щом си "осъзната" вегетарианка, значи имаш достатъчно информация от къде да си набавяш желязо и не се съмнявам, че ще се справиш със задачата. Според майка ми сокът от арония помагал много и ме беше заредила за след раждането с 30-тина буркана компот  ooooh!, част от тях още си седят в мазето, сигурно са се развалили вече  Mr. Green

Хемоглобинът ми не е толкова нисък - 110 (изследванията реално са от преди месец, така че може и малко по-нисък да е), хематокрит - 3.4. Лекарят каза, че не е проблем, но не е хубаво да пада повече. Досега не съм имала проблеми с анемия, така че не се притеснявам, а и последните седмици заради гаденето не съм се хранила много здравословно, та не се и учудих кой знае колко.

Ще си взема тинктура и чай от коприва и ще наблегна на храни, съдържащи желязо и витамини Б.
В 16 г.с. ще ходя да си правя изследване за токсоплазмоза и ще си пусна заедно с него една ПКК и желязо.
За сока от арония не бях чувала, че има такова действие, ще проверя, благодаря.   bouquet

# 18
Здравейте и запис Simple Smile Добре сме, растем, имам си по малко неразположения ама се справяме. Целувки за мамите, които не влизат във фейсбук. А с другите - до скоро.

# 19
Здравейте,момичета!Не съм писала от много време.Ходих на работа,после компютъра се развали и така.Иначе сме добре,днес бяхме на ФМ и ни казаха момченце  Grinning
Сега съм си вкъщи и се гледаме с Маги,тя вече знае ,че мама има бебе в коремчето и като я питаме как ще и казва бебето , казва високо " кака ",много е сладка.
Имах проблеми с кръвното като отида на консултация го мерят високо,в къщи ниско,това много ме изморява тази разлика в кръвното високо и ниско,но няма как.Все ми става гадно вечер,като хапна нещо и след 10 мин усещам гаден вкус в устата и така...
Трябва да се върна и да ви чета,че не знам на какви теми си пишете,ще гледам да влизам по-често и да пиша,че да не ни забравяте.

# 20
  • София
Да ни е честита новата тема и дано баба Марта да изгони неразположенията Simple Smile

# 21
Запис и от мен в новата тема!
Ванилка, честити сини гащенца!  Hug Целувки на сладката кака! Simple Smile Heart Eyes

Аз пак малко досаждам със сватбените неща, ама късметчетата ни са готови!

Имам и идея към всяка покана да прикача канелена пръчица... направена така.. може би  Grinning

# 22
Здравейте момичета и аз не сам писала от много време,защото и аз няма с какво да се похваля,но това не значи,че не ви чета Simple Smileние с бебо растеме,коремчето ми все още е незабележимо и още не сам го усетила да мърда,може би е рано. На преглед съм чак на 10.03 и нямам търпение за да разбера и пола,че при последният преглед се криеше и доки каза следващият пат вече ще се види Grinningдано,ще пия кола преди прегледа за да бъде по активно.лека вечер на всички и ще се опитам да пиша по често Heart Eyes

# 23
  • Пловдив
Добро утро!
*blizoo*, благодаря за страхотната темичка и на Априлчето за хубавото заглавие  bouquet!
Вчера и аз си записах час за доц. Томова за 20г.с. Гледам доста момичета сме там, даже май ще се засечем с някои от вас на 05.04  Wink.
Утре съм на ЖК и да видим ще се покажем ли вече?!
Пожелавам ви хубав и успешен ден!

# 24
Добро утро!
Много обичам,когато започнем нова темичка, защото повечето мами от списъка тогава пишат и поне ни информират за себе си и бебоците Simple Smile
Аз пак цяла нощ не съм спала заради милито. С това счупено ребро е някакъв кошмар и за двамата.Да видим до кога ще издържа така  ooooh!
Стискам палци на всички, които имат нужда  Hug
Фортунка  Hug Hug Hug

# 25
Честита ни нова темичка,  Hug Blizoo , и на Илианка за заглавието разбира се   bouquet
Дано всички да сме здрави и да отминават неразположенията. 
RenkaАз сам при Томова от 13:30

# 26
Момичета имате ли проблем с лентичките на повечето липсват включително и моите?

# 27
Добро утро!
Ванила, честито момченце! Дано се нормализира кръвното и нямаш проблеми.
Буболече, късметчетата са много хубави, а идеята за поканите е супер. Peace
Близоо, щом трябва почивай си, важното е бебо да е добре.
Самар и  аз съм на 10.03 на ЖК и нямам търпение вече, дано се види пола и при нас тогава.
Ренка, ти имаше ли някакви предпочитания за пола?  newsm78
При нас е много студено, искам да се маха гадната зима вече.
Емалина и на мен ми липсват в момента лентичките, не знам защо.

# 28
Bubolece, идеята с канелените пръчици е готина, а ще ги включваш ли на други места като акцент или само на поканите ще има?

# 29
На поканите, на украсата за шампанското, може би с картичките за подаръчета в тюлена торбичка... И по нашата маса мисля да "пръсна" няколко Simple Smile

После и аз ще звънкам на Томова да видим за коя дата ще съм Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт