Март, да сме бели и червени, Август с бебета засмени- еп.8

• 24 440
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
Супер темичка, благодаря, blizoo!   bouquet

Аз се включвам да дам съветче за хемоглобина. За усвояването на желязото много важно е  то да се приема с Витамин Ц и фолиева киселина (лично за мен с плодове да се приемата храни, богати на желязо).  От личен опит не съм забелязала месото да прави кой знае какви чудеса, някои казват, че дробчета много допринасят, но на мен ми се струват твърде токсични с тези антибиотици, които толкова се дават на животните. Зелените зеленчуци са добър вариант, но трябва наистина много да се яде от тях; бих препоръчала и много от чая от коприва, сушените кайсии, орехите, сусамовия тахан и най-вече сок от прясно изцедено червено цвекло, но по около 100мл сок, задължително смесен с друг сок (морков и ябълка)...и ако има как да не е нитратно...Миналата бременност с това хапване и най-вече благодарение на сока от цвекло, който пиех два пъти в седмицата, хемоглобина ми не е падал под 116, а отидох да раждам с 122

П.П. Забравих да помоля за термина ми на първата страничка - 4 Август, втора бременност. Благодаря Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 09:06 от mirence

# 31
здравейте smile3535
Като си спомена mirence термина се сетих и за моя,който от 5.08,според всички прегледи и докита той е на 4.08,знам,че е относително,но все пак да си кажа Flutter ,затова ще помоля blizoo,когато има време да ме премести на 1-ва страничка от 5 на 4.08  bouquet
Хубав ден на всички newsm76

# 32
Аааа Валче, не те пускаме от нашата дата  Crossing Arms
П.П. на мен не ми излизат вашите лентички, само моята си виждам  newsm78

# 33
Ужас и аз не си виждам лентичката,какво става пак #Cussing out , относно термина моето лично усещане е за 8-ми Laughing ,ама нали и това не е сигурно.

# 34
  • София
Привет, милички Hug.
Моето усещане за термин е 2-3, ама ще видим да не е много по-рано само hahaha.

# 35
Божеееее, колко съм заблудена ooooh! #Crazy
Чудя се, що онази тема не ми излиза активна вече Shocked
Близоо, благодаря, мила! Hug  bouquet
Вал, моят мъж каза "08.08.2011" туй щее, вярвам му да ти кажа и се надявам да е така/ силно се моля да не е по-рано от 25.07. Praynig Praynig Praynig/! Praynig Hug
Хубав ден! Hug

# 36
  • София
Засега запис, после повече  Mr. Green Heart Eyes

# 37
  • София
Здравейте и от мен в новата тема, да се разпиша и аз чак на трета страница  Embarassed  Hug

Аз също имам проблем с лентичката и то в къщи на компа имам лентичка и вчера ми показва 11 седмица, рестартирах не става. Смених лентичката, направих си нова и сутринта като станах нищо няма...Аз си мислех, че само при мен е проблема
Буболече, кефиш ме Simple Smile и аз така бях, такова вълнение и доста бачкане но си заслужаваше...
Днес съм на консултация и нямам търпение не съм виждала бебка от 01 февруари. После вечерта съм на мамолог, че се следя често заради аденоми в гърдите, последния път ходих точно преди да разбера, че съм бременна и бяха ОК, дано сега пак да е така Simple Smile
Колко сняг има навън...едвам си изринах колата Simple Smile Но пък е супер меко времето и няма никакви коли  newsm44 Зимна приказка
Приятен и спокоен ден на всички!

# 38
Здравейте бремелинки,

Ketka B, vilito s много хубави новини, все такива да пълнят темата  Grinning

*blizoo* точно така трябва- почивка. Важно е с бебо да сте добре. Благодаря за темата  Hug

renka 83 а дано да се покаже човечето  Wink

BubolecheMeche  тюлени торбички ... мале как ме връщаш месеци назад, моите бяха пълни с целувки (гостите бяха много впечатлени)  Mr. Green

Сега и аз да си кажа, на лекар бях на 11.02., а следващия ми преглед е чааааак на 15.03 та съм изпаднала в размисли и страсти дали да не отида малко да го шпионирам човечето  newsm78

# 39
  • София, Люлин-8
Здравейте момичета  Hug

Близоо,  мила благодаря за прекрасната темичка  newsm51
Честито на всички за чудесните новини и за напред само такива да има  Hug
Да ви се похваля днес ще ходим до Хиполенд да си избираме колички, креватчета и други такива бебешки глезотиики  newsm44 , нямам търпение да отидем да разгледаме и много ама много се вълнувам  Simple Smile
А на вас ви пожелавам приятен и успешен ден  Grinning
И една закусчица от мен Wink

# 40
здравейте smile3535
Като си спомена mirence термина се сетих и за моя,който от 5.08,според всички прегледи и докита той е на 4.08,знам,че е относително,но все пак да си кажа Flutter ,затова ще помоля blizoo,когато има време да ме премести на 1-ва страничка от 5 на 4.08  bouquet
Хубав ден на всички newsm76

И на мен доктора по ЗК каза 5.08, но аз като гледах калкулаторите излиза 4.08, та реших  4 да е, че така или иначе едва ли ще родя баш на термини и затова няма много значение..

# 41
На мен пък ми казаха 31.07, но нали трябвало да гледаме по последна менструация как е, а не по ехограф и затова си оставих 03.08..

ПП: blizoo: сега пък си ми махнала щъркелчето  Cry

# 42
  • София
Здравейте, милички и честита нова темичка  Party

Да кажа първо, че днес следобед най-накрая съм на лекар, а е вече цял месец от предишното ни ходене и да помоля за стиснати палчета

Колкото за лентичките, и аз не виждам повечето ви.

Романол, направо ти завидях за приятната разходка, която се очертава  Simple Smile Ей, момичета, хубаво е щом намирате свободно време- аз нали ви се оплаквах, че даже и отпуска не мога да взема. Мисля си обаче днес да поискам от лекарката документа, който се дава в работата и да взема вече да ги уведомя, все пак не може и в последния момент, защото така и така ще трябва да наемат още един човек...

На вас какви още документи ви бяха дали- помня за в работата, за пред КАТ, имаше ли още нещо да си поискам днес, помагайте  Praynig

# 43
Здравейте и от мен в новата тема! *blizoo*  bouquet  bouquet  bouquet, поздравления и на april20 за заглавието!

Monikabiri, аз отначалото си ходя веднъж месечно. В петък е следващия ми преглед, вече нямам никакво търпение!!!
Ketka B., villito_s, страхотни новини!
blueeye®, не се притеснявай за антибиотика, аз първата бременност пих, сега пак ще ми се наложи, като отида при док в петък най-вероятно ще ми изпише, но не се притеснявам, той отдавна ми е казал, че към 16г.с. вече няма проблем.
Алексче, и моят хемоглобин при последните изследвания беше 110, док каза, както и при минаата бременност - "към петия месец ще включим желязо". При нас още повече, че мъжът ми е с анемия и се налага така да се каже. Сок от арония - да, само че на мен ми е много тръпчив и не мога да го пия, иначе е много полезен.
За лентичките не се притеснявайте момичета, временно е, ще се покажат отново!
Хубав ден на всички!

# 44
Здравейте, бременелки! Гледам пишете за предполагаема дата на раждане според вашето вътрешно чувство. Аз също имам чувството, че ще е 08,08,2011, въпреки че термина ми е 15,08. Аз в последно време пак тичам само по прегледи и изследвания, повторих урината, че първия път показа бактерия, сега обаче няма нищо. Кръв пускам почти постоянно, един път заради хормоните на щетовидната жлеза, за синдром на Даун, ПКК, сега пак пускам за хормоните, просто вече съм надупчена отвсякъде, но ще търпя, добре че поне имам хубави вени и всичко засега е наред. Аз ще видя бебо чак на 08,03. Имам чувството че е след цяла вечност.

ЛЛЛ Имам въпроси относно кърменето. Прочетох цялата информация в началото на темата, отделно чета и друга информация. При първото ми раждане не успях да се справя с кърменето и храних детето си с АМ. Дъщеря ми беше с тежка жълтеница, повечето време сякаш се унасяше като я слагах на гърда. Опитвах да се цедя , но не пускаше почти нищо, с голямо усилие изцеждах около 30 грама. Не зная дали причината беше в това, че не мога да се справя с кърменето или че персонала в болницата по никакъв начин не ми помогна и не ми обясни как да го правя правилно, но не се получи. Този път съм твърдо решена да успея и да направя всичко необходимо, за да кърмя. Първия път го преживях много тежко, дано сега мога да кърмя детето си. Според вас мога ли някъде да видя информация за правилно поставяне на бебето, ако има даже и клипче да видя. Знам, че е рано за такива теми, но все пак аз се интересувам. Този път усещам и гърдите си по различен начин - миналия път не нараснаха и нямах добре оформени зърна, а сега вече ги усещам наедрели и зърната ми са хубаво оформени.

Общи условия

Активация на акаунт