Март, да сме бели и червени, Август с бебета засмени- еп.8

• 24 443
  • 722
  •   2
Отговори
# 180
Да, много често така става:) Аз пък не се харесвах с големи, а много добре ми стояха Mr. Green В крайна сметка моята е супер изчистена гръцки стил, просто понеже се заинатих, че искам ефирна.  Peace Досега не съм виждала грозна булка де, сигурна съм, че всички, на които им предстои събитието, ще са приказни:)

# 181
Мони, изчакай да се появя с бяла рокля в 7ми месец, ще си говорим пак  Joy

# 182
А, аз бяло не бях обличала сигурно от 1 клас, много го мразя тоя цвят.... И продавачките се видяха в зор с мен, понеже им казах, че на бялото грозни шевове много си личат:) Много ми беше странно.
Ще те изчакам разбира се, нали после трябва да гледаме снимки:)

# 183
Илианка, покупките ти са страхотни.

# 184
  • София
Добро уетро момичета, много сте активни от както съм дошла на работа чета коментарите  Simple Smile
На мен всички покани ми харесват
Ние с бъдещия татко също искахме да се оженим, но преди да се появи бебчо. Сега сватбата сме я поизоставили малко  Sad
Но на тези на които им предстой желая много любов и късмет  Hug

# 185
  • София
Добро утро, момичета-кокичета!

досега четох, четох- от снощи три страници, ей нямате умора  Sunglasses

Теди - браво за секса, това е и моето мнение. Ние не сме го спирали още от самото начало, отделно, че на моменти от хормоните направо се разгонвах, но напоследък не толкова, може и повече да се желае  Flutter

Тесс -за сватбата, пак откривам общи неща  Wink и ние снощи се разправяхме за пореден път и така като гледам, вместо половинчатата сватба дето се очертаваше май ще останем на варианта само гражданско с кумовете плюс снимки после /това е моето постижение, защото имаше доста мрънкане, че съм намерила най-скъпия фотограф- ама нали трябва нещо за спомен/ и след това да мръднем за няколко дни до някое романтично островче, поне да си починем преди появата на наследника.

Между другото, роклята много ми хареса- тази в гръцкия стил.

По-рано гледах, че обсъждахте креватчета- аз май се насочвам към тези, които се трансформират в бюро или легло за по-голямо дете. по-практични са ми, а и имат и място за повиване и шкафчета за нещата на бебето /и при нас ще е ужасно тясно и не знам къде ще му сбутам вещите на горкото  Mr. Green /

# 186
  • София
И на мен много ми харесват тези креватчета. Миналата седмица ходих до хиполенд и бяха 350 лева с матрачето
А за секса и ние не сме го спирали. Хормоните при мен са на приливи и отливи както и нервните кризи  #Crazy
Или съм весела и доволна от живота или искам да се караме с татето

# 187
  • София
И аз съм така- приливи и отливи за всичко, обаче когато се разправяме и таткото има вина, все ми се струва, че хич не се съобразява  Crossing Arms

Вчера освен че се разправяхме ами му казах да ми вземе нещо сладко за ядене /бях яла вече солено/ и той взел китайско, защото решил, че ще искам...

# 188
Patita, ако няма да го ядеш китайското - прати го на мен, че отдавна ми се е дояло!  Wink

# 189
  • София
Да ви кажа на мен всичко ми се яде  Sad
Като видя храна и  #Crazy

# 190
А на мен все сладичко ми се хапва   newsm55   newsm03

# 191
 Whistling Whistling Whistling само за храни бърборите  Joy то и аз ще хвана менингит от висене с глава, дълбоко навряна в хладилника  Mr. Green

# 192
  • София
На мен пък ми се ядат повече солени неща
А като се заговорихме за храна вие колко кг качихте до сега?

# 193
Здравейте момичета! За хапване виждам говорите - и на мен напоследък все по-често ми се хапва. На кантара не се качвам, че ме е страх. В петък докторът ще ме измери така или иначе, та ще настъпи часът на истината. Blush Откакто се чувствам по - добре непрекъснато ми се хапва нещо. За сега гледам да удържам я с ябълка, я с млекце, я с чайче, ама все по - трудно става.

http://www.shu.mikc.bg/node/148 - на който му се чете, една много интересна статия.

# 194
На мен пък ми се ядат повече солени неща
А като се заговорихме за храна вие колко кг качихте до сега?
4 за нашия отбор... Ама то такова ядене не сте виждали  Joy

Общи условия

Активация на акаунт