Март, да сме бели и червени, Август с бебета засмени- еп.8

• 24 443
  • 722
  •   2
Отговори
# 195
  • София
Аз се чувствам толкова дебела  Mr. Green а вчера на ЖК ми казаха, че съм качила някъде 0,900 кг, което било в нормата, макар че знаем че по тия норми човек спокойно може да набухне до 100 кила  Joy

Да уточня- аз съм 175 см и сега съм 63,9 кг, с дрехите мерено и следобедно, за мен идеално е като съм около 60 кг, хубавото е все пак, че тръгнах от добри кг, но пък в началото не се измерих- от мързел- и така и не знам от колко стартирах. 63 съм била преди месец, когато голямото ядене вече беше стартирало  Mr. Green

Хайде, спирам да говоря за ядене, че съм в работата и няма нищо вкусно наоколо

# 196
Илианка,страхотни покупки  bouquet
Аз съм качила до мин.месец де само 0.800кг,сега на 01.03 като отида ще видим Peace

# 197
Здравейте,аз нямам нищо ново за казване,което е добре,защото последно време само за болести споделям Confusedда ви кажа и аз за теглото-качила съм не повече от един килограм досега,няма го този апетит като през първата бременност.а ми се яде много люто,ограничавам се,но все мисля за люти чушлета,горчица......ей такива храни,които ще ми докарат ядове със стомаха.сладкото съм го спряла тотално-не мога и едно парченце шоколад да преглътна.желая хубав и спорен ден,мили мами Simple Smile

# 198
Аз бях отслабнала с килограм, после си го върнах, напоследък не съм се мерила, че по принцип го правя само сутрин, а сега като ставам за работа ми е само до това.

# 199
Момичетааааа....  Crazy много пишете.. или аз много спя  Mr. Green Mr. Green
Снощи се въртях до към 2 часа, тъкмо бях заспала и се събудих цялата обляна в пот. Пак съм започнала да се потя като пор  #Cussing out Беше ужас първите 2 месеца сега отново ....  ooooh!
     За секса - с мъжо не сме го правили от 19 януари  Mr. Green Сънувам сънища и вече откачам, много ми се иска. Дано скоро да ми кажат че може....  Mr. Green
     За кг - бях 47-48 преди да забременея, последния път бях 51,600 кг Малко съм качила - само на корем.
      Вие имате ли киселини? Мен ме мъчат ужасно - особено вечер.  Sick
     Стискайте палци днес да ходя за рокля, че вече трети ден се надявам да изляза, а все не мога.

# 200
Киселини нямам, ям всякакви забранени неща, включително много лютичко:) сладко почти не ми се яде, но вчера ми се виеше свят много и изядох един шоколад:)

# 201
Самите киселини при бременност не са причинени от храна, а от бебо. Притиска някакъв отвор на стомаха (мисля, че беше). Когато лежах в болницата една мам си мислеше, че са от храната, но докторите и каза че е от бебетата и. Тези киселини са по-различни от онези, които получавах от запържено или домати в манджичката. Но са почти толкова неприятни - все едно сам изяла 1 кг люти чушки  Sick

# 202
Може, не съм се интересувала от какво се получават, аз исках да кажа, че по принцип никога не съм имала.

# 203
  • София, България
Да се включа и аз в една актуална тема  Joy ... не съм много напълняла - сигурно 2-3 килограма. Една колежка не беше ме виждала отдавна и веднага ме разпозна, каза, че когато просто съм напълняла, съм изглеждала различно  Joy Още не съм казвала в работата, корема ми доста си личи, но успявам да го крия със сака и шалове  Blush Не знам как не са се усетили, че все ходя с едни и същи дрехи ... Иначе не ям повече от обикновено, а и сладко хич, ама хич не ми се яде. Преди не можех без сладко, а сега ...  newsm78

Вени9, статията е интересна, но е мноооого крайна. Не обичам чак толкова крайни хипотези, сигурно е важна нагласата на майката, ама чак пък "страшно, ужасно и ...." - много силни думи са това ....

# 204
И моят корем последната седмица доста започна да личи. Около празниците ще съм 6 дни отпуска и общо 15 няма да ме има, очаквам след това вече всички да видят:) аз почти на никой не съм казала, но ние сме 1000 човека и затова се ограничих до 2 колежки и двете си шефки, другите предполагам скоро също ще раберат.

# 205
  • София
Докато се включа към някоя тема която обсъждате вие сте подхванали нови...
Илиянка много ти се радвам с тези покупки Simple Smile
За секса и ние малко по рядко го правим от преди...
Вчера бях на консултация и от предната преди 1 месец съм качила 1 кг. Ако не бяха 3-те от началото на бременността щеше да е още по добре...И този само 1 кг е в резултат на разумно хранене без стриктни ограничения но все пак със съобразяване на храните...Ако се бях хранила както ми душа иска (само тестени и въглехидрати) не ми се мисли...
Бебката иначе е добре, но явно я хванахме в час по аеробика защото доста подскачаше и въртеше Simple Smile
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.  Shocked

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 13:21 от estelitka

# 206
  • София
Здравейте коремчета,
Да се включа и аз в темите:
-секс не сме правили от 10 г.с., защото имаме вето, понеже получих кървене и аз само напоследък имам едни сънища  Simple Smile
-за килограмите качила съм 5 килца вече, 2 от които в 4ти месец.  Надявам се да не продължавам с тези темпове, че и без това съм си закръгленка
-напоследък много често ми прилошава и почти непрекъснато ми се вие свят.  Миналата седмица за първи път повръщах, а казват че това отминавало в 4ти месец уж Sad
-зъбите са ми станали много чувствителни - направо не мога да хапна нищо сладко, страшни болки са
-поне си харесах количка за бебо и като ни потвърдят пола ще се спра на цвета.  Ето линк, кажете какво мислите
http://www.internetporachka.com/index.php?route=product/product& … p;product_id=3475

# 207
  • София
Хубава е количката  Simple Smile То тя ако е зелена примерно, ми се струва, че е универсална и за момченце и за момиченце

# 208
  • София
Да ви кажа и на мен много ми личи коремчето, и аз все с едни и същи дрехи си ходя. Имам 3 панталона които ми стават единия от който е много ластичен, другия му закопчавам само ципа-за копчетата дори не смея и да си помисля,защото като седна и не ми е удобно, и третия е купен преди има няма седмица. Но подозирам че след още седмица-две и няма да ми става нито един от трите  Rolling Eyes
Напълняла съм около 5 килограма, но има на всякъде  Laughing

# 209
  • София
На мен количката много ми харесва
Момичета а аз се чудя ние като ще раждаме лятото какво количка трябва да си вземем такава която е със зимен кош или такава със зимно чувалче ?!?
Аз си мисля че тази с чувалчето е по-добра, защото си мисля, че бебо до зимата ще е стнал много голям и коша може да му е малък  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт