Март, да сме бели и червени, Август с бебета засмени- еп.8

• 24 442
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
нееее, обменната карта ми я направиха като се записах на ЖК и всеки месец си я нося.При тях има копие и при всеки преглед или изследване- нанасят там стойностите  Peace
И аз не го знаех това, че имаме право да караме кола до 5 месец и да си призная съм малко разочарована.
Аз също винаги съм с колан, бременна или не  Peace

# 76
много сте изписали  вие момичетаа  Laughing аз откакто почнах да пиша във темата август 2011 във фейсбука и хич не ми идва на акъла да отварям тук  Simple Smile много хубава темичка , браво  Hug
 искам да попитам някоя от мамите с 2ро дете- дали са сънували пола и бебето си преди да го родят? и дали ако са сънували че е момче наприемр е излязло такова?

# 77
Patita и моята сватба удари 100-тина човека и не мога да не кажа, че беше неописуемо хубаво (с малки изключения), но парите, които отидоха наистина са безбожно много. Можех да отида на така бленуваните от мен МАЛДИВИ  Crazy

Според мен бъдещия ти съпруг е много прав, незабравимите моменти ще си ги направите  Hug

Мале Илианка:) аз също не карам без колан, но когато се возя особено отзад мноооооого ме дразни. Това за 5-тия месец ме потресе  Thinking

# 78
Не съм сънувала пола, но мнооого исках момиченце. В сънищата ми бебето по-скоро беше под формата на плюшена играчка, кученце или кукла - толкова съм виждала новородено преди:)

# 79
И аз не го знаех това, че имаме право да караме кола до 5 месец и да си призная съм малко разочарована.

Илианка, от къде го разбра това, наистина ми се струва доста нелепо и дескриминационно? Още повече как точно чичко полицая ще разбере, че съм бременна, а а пълничка и баш кой месец съм...

# 80
Не съм сънувала пола, но мнооого исках момиченце. В сънищата ми бебето по-скоро беше под формата на плюшена играчка, кученце или кукла - толкова съм виждала новородено преди:)

и аз искам много момиченце. по едно време сънувах че кърмя зайче , кученце , а снощи имах много гаден сън -  сънувах че родих снощи.
е
аз не точно самото раждане
ами първо ми тече мляко от гърдите
аз исках да почна работа , ама не искаха да ме вземат че съм можела да работя само 2 месеца
и после с тумбака
не ставало
после пътувах с един автобус
тоз шьофьор щеше да ме убие
буквално от лашкане.
2 пъти щях да хвръкна от вратата и от прозореца
казах че ще се оплача
после видях едно момиче
и щеше да ме води на басейн
ама сиг сме имали уговорка щото аз бях с бански
и с тампон че имах кървене
 и като ни загащиха там
едни
мене не искаха да ме пускат
единия ме бил искал
бе гаден сън
и те момичетата го гониха с едни пръчки
с едни камъни
и аз съм припаднала
и после гледам дидо иде и вика че имаме бебе
и ми го носи
ма то едно красиво
бяло
със зелени очи
момче
и аз го кръстих даниел- на мъжа ми
и го кърмих

# 81
От лекарката, която ми води ЖК го знам, също и от познат полицай.Ако се оправдаеш с това, че караш без колан защото си бременна, ще ти поискат документ и там ще видят в кой месец си.Тогава...ако си след 5 месец ще си отнесеш акт или глоба само...и аз незнам.

# 82
Е с корем като си дали ще ти искат документ... или пък ако си с колан и те спрат за друго дали ще те питат за това?

# 83
Това за шофирането до петия месец никъде не го виждам в ЗЗП, в интерес на истината.

Единствено се споменава, че бременните имат право да не ползват колан.

Илианка, мисля, че са те заблудили в случая.

# 84
Аз пол на бебето не съм сънувала, но бебета сънувах, все хубавички Laughing.

Илиянка, това с бременността и шофирането до петия месец мен много ме съмнява да е вярно. Попитах вуйчо ми, който е полицай, според него такова нещо няма, но сега за всеки случай ще проведа по - задълбочено проучване. Simple Smile
Patita, аз одобрявам идеята на мъжа ти с две ръце. Незабравима сватба и аз съм имала, но също така при втория ми брак правихме подписване с почерпка само с кумовете и още едни приятели. Ако сега трябва да избирам, бих заложила отново на втория вариант, макар че тук не става дума за средствата, защото и в двата случая доста средства отидоха. Важното е да не се обременяваш с излишни щуротии, а да се настроиш за весело и незабравимо преживяване, било то в ресторант или на почивка...

# 85
Уф, момичета на мене пак ми се размина меренето на рокля!  Cry Нямам с кого да изляза и днес, а сама в този студ, сняг и по сватбените салони не ми се ходи. Много ми е тъжно. Дано утре вече стане работата, че от вчера се каня.  Cry

Петък съм на преглед, та се надявам да ми кажат пола. Обаче таткото няма да идва с мен и искам, ако се разбере да е изненада. Въпросът е как да му го покажа вечерта. Искам да му го покажа по някакъв начин, но не ми идват много оригинални  идеи. А пък през деня ще го излъжа, че не са го видели( това само ако бебчо не се крие нещо)  newsm78

# 86
Петък съм на преглед, та се надявам да ми кажат пола.
И аз така Маги.

# 87
Петък съм на преглед, та се надявам да ми кажат пола.
И аз така Маги.
Пишете ме и мен, на ФМ съм Simple Smile
Сигурно и аз ще съм сама и ако ми кажат пола ще лъжа по телефона, а на таткото измислих как да кажа. Ще купя нещо в съответния цвят и картичка съответно "It`s a boy/girl" И Те така  Mr. Green

# 88
Чак сега се сетих защо лекарката ми е казала да дойда след 2 седмици - заради пола, миналия път ми каза, след 2 седмици се надявам вече да се вижда Mr. Green Е, все пак загрях, рано или късно:)

# 89
Здравейте и от мен. Присъединявам се към новата тема

Общи условия

Активация на акаунт