Март, да сме бели и червени, Август с бебета засмени- еп.8

• 24 442
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
Няма кой знае каква съществена разлика според мен! Но първия вариант по ми харесва - цветът е по-пастелен. Поне на снимката така изглежда - като се вгледаш по внимателно. И честит ви принтер! Ние отдавна сме с лазерен - направо се родихме!

# 166
И на мен старият ми харесва повече.
А аз си пазя всички покани, които са ми давали досега.

# 167
И на мен първия вариант ми харесва повече. Peace
За секса, малко го поразредихме... но за сметка на това е по-страстен.

# 168
И на мен ми харесва повече първия вариант, но наистина надали някой ще забележи. При нас също не успях да ги видя и в крайна сметка имаше два цвята панделки на подаръчетата, едните златисти, другите по-кафеникави.. но въпреки притесненията ми се получи даже по-добре от първоначалния замисъл:)
От Елжидиум имам четката, на мен обаче ми е много голяма Embarassed По принцип си купувам само меки, но на друга марка (сега не се сещам за името), които имат много малка главичка, почти като на електрическите, и явно съм свикнала с тях. 

# 169
# 170
Илианка, честити покупки! Heart Eyes Hug
Блзиоо, при нас сексуланото положение е същото Peace
Буболече, и мен номер 1 ми харесва повече Hug

# 171
Е, сърдя ви се  Joy
Моника, при нас няма едно нещо да е с 2 цвята. Просто късметчетата ще са в първото лилаво, а поканите във второто Simple Smile
Мале, кат се загледах в покупките на Илианка и Преслава ми изяде една канелена пръчица  Joy

Илианка, страхотни са ви покупките! Simple Smile

# 172
И аз харесвам стария вариант повече, ама те като са едно до друго ще си личи само. Пък и да си личи - голяма работа. А тези пръчки за подаръчета ли са?
Нашата сватба май още повече избледнява. Мъжо не иска да тегля нов заем, а аз искам да сменя малко дограма из нас, да има за сватба /макар без рокли и т.н и само с 15 човека, но пак си е почерпка+халки/, а и за бебо за останат. Аз имам някакви пари, които мама ми е оставила, но те са за "черни дни", а и най-вече за учението ми /на семестър ми отивам 700-800 лева за всичко/. Не можем да спестим, и за мен единствения вариант е заем, който ще е за повечко години с малка такса, но моя се опъва, днес сутринта даже се скарахме заради това. Ох, абе много е сложно положението  newsm78 .
За четки за зъби - ползвам на Колгейт едни мънички и мекички, които са около 1.50-2 лева и са 2 в пакетче. Много ми харесват, може би щото са мекички точно.

# 173
Е, сърдя ви се  Joy

Мале, кат се загледах в покупките на Илианка и Преслава ми изяде една канелена пръчица  Joy

hahaha hahaha hahaha
между другото аз спирам с дрешките за лятото.Мисля, че вече имаме доста неща.Най-много от тук вече да си купим още нещо, но според мен стига толкова.нали всички казват, че не трябва да се купуват много неща, защото бързо омаляват. Сега започвам със следващия размер 3-6 месеца  hahaha

# 174

И хареса ли й? Да не останете без пръчки за покани!  Wink
Илианка, много хубави нещица си накупила! Със здраве да си ги ползвате!

# 175
Тес, ще ги закачам на покани папирусчета ей така
А на поканата за кумовете ей така вместо свитъчето
Heart Eyes

# 176
  • София, България
Момичета, привет  Hug
Две три темички пропуснах и сигурно сте ме забравили Simple Smile
Влизам набързо да кажа, че всичко е наред, и се връщам да чета, да видя кой как е Simple Smile

Така - за нас: Записах се на женска консултация, направих всички изследвания- добри са.
Вчера ходих на преглед, бебо е 9.1 см, всичко си има (засега не се вижда пишка  newsm44, но още е рано да се каже). Сутринта дадох кръв за биохимичен скрининг. Запознах се с една много симпатична мама от Студентски град, с термин 11-ти август, казах и за темичката - да ми пише ако се познае  Wink

На всички, на които им предстоят сватби - най-незабравимото преживяване пожелавам!!!!
Гледам секса сте обсъждали - поразредихме го, веднъж на 1-2 седмици. Даже романтичните филми вече трудно ме настройват (ама сигурно не е в мен причината - филмите са били тъпи  Joy ) Но последния път беше мнооооооого яко  Blush

Целувки на всички  smile3503

# 177
Аааа, много е интересно Буболече! Много кокетна сватба ще си спретнете май! За рокля разтърси ли се вече? Аз ще покажа моя фаворит от времето, когато щях да бъда с рокля . Май и ти искаше нещо подобно. Аз мислех там, където е коланчето да сложа нещо синичко /за теб нещо лилавичко може/. А и без връзките на гърба ще е по-добре май.
Илианка, изкупи ибея бе жена! Нямаш спирачки наистина  Mr. Green . Хубави нещица си взела, и за момченца имало сладки работи  Naughty .

# 178
Радос, не сме те забравили:)
Аз също живея в Студентски град:)

# 179
Тесс, абе пробвах да ти кажа няколко в гръцки стил рокли.. Ами те са едни ефирни и нежни... не стават за надарени булки кат мене... Аз всъщност си харесах рокля вече.. тамън нищо общо няма с тия, по които се заглеждах до преди да тръгна по магазините. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт