ФОРМУЛА 1 - сезон 2011 - БЪРЗИ и ЯРОСТНИ

• 29 777
  • 736
  •   2
Отговори
# 105
  • София
Лиуци щял да бъде втория пилот в Испания Рейсинг...

rehab, благодаря!  Heart Eyes

# 106
  • Варна
ей, хаймани такива  Crazy

аз съм леко притеснена от подозренията и анализите, които излизат след всеки ден .. направо не знам как ще гледам  първите стартове (или целия шампионат може би)  Mr. Green.
А честно да ви кажа, нямах грам, ама атом даже съмнение, че ние не сме се справили с концепцията за колЪтЪ тази година  Mr. Green, а сега  Crossing Arms

ето как са се развили за отборите  тестовете след вчерашния ден:
Мерцедес окуражени от подобренията в MGP W02
Фетел доволен от изпитанията в Барселона
Положителни впечатления от подобренията във Ферари

иии наште Убавци
Разочарование за Хамилтън и Макларън  smile3544 smile3544
Брандъл: Макларън са сбъркали нещо много сериозно

# 107
  • София
Стига бе, Анелка, ще се види като почнат състезанията. Може да се окаже, че не са толкова зле нещата.

# 108
  • Варна
Стига бе, Анелка, ще се види като почнат състезанията. Може да се окаже, че не са толкова зле нещата.
не знам, не знам .. не ми е много спокойно вече и уверено, като в началото. По принцип Маковете, не са от тези, които въъртят най-много километри по време на тестовете, но тази година са много недостъчни  Rolling Eyes.  Вярно е, че за това са тестове - всеки сам си преценява какво, как и защо, но ако не си изпълниш програмите, които си заложил, както разбирам от статиите за Маковете.. не е добре. 
Ще видим, какво ще стане .. надеждата винаги си я имам, но само с надежда, нЕма а станем шампиони  Mr. Green

# 109
  • София
.. надеждата винаги си я имам, но само с надежда, нЕма а станем шампиони  Mr. Green

Това всъщност не е било в плановете въобще, така че  Mr. Green

# 110
  • Варна
.. надеждата винаги си я имам, но само с надежда, нЕма а станем шампиони  Mr. Green
Това всъщност не е било в плановете въобще, така че  Mr. Green
Joy, ше ти кажа аз на тебе, не било в плановете  Mr. Green. А пък може, Фрай точно тез планове да е изнесъл, кат си е тръгнал и са замъкна в коневръза  Naughty и сега наште забрайха за кво бачкат  Mr. Green

Да допълня, че Педро се завърна в МакЛарън  Tired. Къде си мислеше, че и той ще ходи  Mr. Green. Дано поне снесе по-достоверна и допълнителна инфо за тез гадни гуми Пирели  Mr. Green.

п.п.
  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 111
  • София
Педро де ла Роса ли? В Пирели сигурно не дават пари, а плащат в натура  Joy
Ееее не може да се оплакваш тогава, инфо от първа ръка...всички казват, че гумите ще са решаващи тази година  newsm78

# 112
  • Варна
мдаааа, за същия Педро става въпрос  Mr. Green

Мен ме дразнят тези гуми, съгласна съм, че винаги са имали значение, но Пирели са ги направили така, че прекалено да са зависими колите. А както се знае, гумите още не са в окончателния уж вариант и това не е много на хубаво.
Прекаленото износване не е предпоставка за добро състезание. Пак ще се залага на стратегии отколкото на карането на пилотите, пак ще трябва да се следи как да карат и да се пазят гуми.
Многото влизания в бокса ще накъсат състезанието, ритъма на каране на пилотите, а както видяхме в изминалия сезон, може да стане пълна каша в бокса.
Толкова изкуствени правила и елементи започват да се прилагат във формулата, че карането и уменията на пилотите е избутано встрани  Sunglasses  Rolling Eyes

# 113
Толкова изкуствени правила и елементи започват да се прилагат във формулата, че карането и уменията на пилотите е избутано встрани  Sunglasses  Rolling Eyes
Така е , дразня се и аз ... но поне обичайните оплаквачи ще има за какво да мрънкат , че все някой им е виновен  Laughing

# 114
  • Варна
Толкова изкуствени правила и елементи започват да се прилагат във формулата, че карането и уменията на пилотите е избутано встрани  Sunglasses  Rolling Eyes
Така е , дразня се и аз ... но поне обичайните оплаквачи ще има за какво да мрънкат , че все някой им е виновен  Laughing
Mr. Green

малко добри новини за Кубица:
Чекарели: Роберт прогресира ежедневно, но не можем да правим прогнози

нашто шеФ, са обясняа  Mr. Green
Уитмарш убеден, че в Макларън вървят в правилната посока с МР4-26 -   стига интервюта, арбайт, арбайт smile3513

# 115
  • София

Е той това работи - обяснява  Joy

# 116
  • Варна
 Mr. Green, не е смешно  Mr. Green

уфф, две седмици остават до началото  .... (а трябваше, от утре да стартира сезона...)

# 117
  • Варна
 Joy, тия немци ша ма уморят
http://www.youtube.com/watch?v=HXQ-WoYms6U&feature=player_embedded - F1 2011 RTL Trailer

# 118
  • КиТ
Анелка няма се оплакваш,щом Педро е дошъл при вас ща пребъдете Mr. Green,ще бъдете или на 2 или на 3то място Rolling Eyes Joy Joy Joy Joy,относно спиранията кат четох на Себчо интервюто там дето го беше постнала ми той обесняваше 3-4 спирания и ако видим 3-4 прелитащи гуми в бокса,състезанието ще се пренесе там Crazy

Ххах ей страшно наистина,след Шумахер си имат вече нов любимец Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 119
  • BG

СупИИИИИр! Голям Себчо много сладичък! Crazy
Нямам търпение вечеееее !  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт