ФОРМУЛА 1 - сезон 2011 - БЪРЗИ и ЯРОСТНИ

• 29 787
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
халоооу, пак ли изчезнахте  Crazy

мен вече ми е трудно да пиша  Mr. Green
Шумахер най-бърз до обяд на четвъртия ден на Каталуния
Според Алонсо новото Ферари е изключително издържливо    Crossing Arms

Бътън: не отписвайте Макларън  Rolling Eyes, амииии .. добре, амааа  Rolling Eyes  Mr. Green

Отнеха книжката на Рон Денис  Mr. Green, сладур

В момента вали дъжд на пистата и Мишо, Алонсо, Малдонадо и малкото Джони, цъкат белот  Mr. Green

# 121

Joy Представяте ли си, ако отнемат книжката на някой от пилотите.   hahaha

# 122
  • Варна
- голяяямо пазене, голямо нещо

Mr. Green

- Хейки какъв е блонди симпатьоне

Joy Бейби, го е счупил от каране това фирари  Mr. Green

п.п.
Joy Представяте ли си, ако отнемат книжката на някой от пилотите.   hahaha

май можеха да карат на състезания  Mr. Green. Хамчо, беше на косъм след изпълненията в Австралия миналата година  Mr. Green

# 123
# 124
  • КиТ
Ти дириш новините,ние четем Mr. Green Не се крием Rolling Eyes

Joy Бейби, го е счупил от каране това фирари  Mr. Green

Виж,че и нащо от време на време се чупи,не сЪ кахари толкос на състезанието ще ес разбере,тако от тестовете,верно виждат че нещо не сработва,ма можеи да го оправят Wink Peace

Поне знае и си резултата след белота tooth tooth tooth?

# 125
  • Варна
 Joy, Пламчо, то това дето се е счупило при вас, не е елемент от колЪтЪ , а измервателен уред .. така, че не се брои това счупване  Mr. Green

резултата до обяд, е че малкото Джони толкоз нахъсано, че извадило греблата и излязло на пистата  Mr. Green. Даже записало време  Mr. Green.

# 126
  • София
Анели, от понеделник и аз съм на линия и обещавам да пиша по-честичко, а дотогава  Heart Eyes за теб!

# 127
  • КиТ
Joy, Пламчо, то това дето се е счупило при вас, не е елемент от колЪтЪ , а измервателен уред .. така, че не се брои това счупване  Mr. Green

Аз се опитвам да те успокоя,ма ти ме обарваш Crazy Joy Joy Joy Joy,не е ма кво да прая че италианците залагат на сигурното,а не кът вас с 10000 дупки да търсим ауспуха на болида Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Аз не мога да ги следя тез тестове,че през деня па аз нали съм ученолюбиво дЕти Mr. Green

# 128
  • София
Привет и от мен!
Ето нещо забавно Стоичков вкарва зет си във Формула 1

# 129
Писна ми да чакамммммммм  #Cussing out тия нямат сърца еййййййй  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 130
  • BG
Привет, приятелки!
Хайде, наредила съм масата да почерпя,
че баш ей по това време, преди точно 40 лета мама ме е родила!
Прегръдки!
P.S. Мали, малииииии, с батя ни Албер от Монако днеска зайну ще прануваме....
Да гледа там пистичката да е пирфекна за края на май, щот...Хм!

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 00:56 от Benisima

# 131
БЕНИ , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!Да си жива и здрава и много щастлива и усмихната . И разбира се - мъжете много да те слушат !

# 132
  • КиТ
Бениииии честит Рожден Ден  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много радости да ти носи малкия Себко   love001  love001  love001

мммм,накрая тортичката  eat

# 133
  • София
Beni, честит рожден ден! Да си ни жива и здрава, да те слушкат и обичат малкият шампион и батко му, и разбира се да се радваш на безкрайна любов и уважение от половинката!

# 134
  • София
Плами, да почерпиш http://f1ladies.weboldala.net/gallery/thumbnails.php?album=191...самба Joy

Общи условия

Активация на акаунт