Тема пишем за година, МАРТЕНЧЕТО лудува за трима (12)

• 73 467
  • 704
  •   1
Отговори
# 420
Ку-ку? Simple Smile Май децата пораснаха и ни отнеха компютрите  Party

# 421
ХЕЙ ХЕЙ СКЪПИ МАМИ НАБЛИЖАВА ПЪРВИ ЮНИ ДЕНЯТ НА ВСИЧКИ СЛАДУРКОВЦИ И НА ДЕЦАТА В САМИТЕ НАС
НЕКА ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО
ПОГЛЕДНЕТЕ ТОВА

http://www.facebook.com/event.php?eid=131266413615885#!/home.php?sk=group_161612327210733&ap=1

НЕКА ДА СИ НАПРАВИМ ЕДИН ОБЩ ПИКНИК В ЮЖНИЯ ПАРК

# 422
ЕТО И ОЩЕ ЕДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НАД КОЕТО ДА ПОМИСЛИТЕ

НА 3 ИЛИ 4 ЮНИ ДА СИ ОРГАНИЗИРАМЕ КУПОН ПО ЖЕНСКИ В НЯКОЕ НОЩНО КЛУБЧЕ

# 423
Здравейте момичета. Отдавна не съм успявала да вляза, все някаква работа имам.
Ани вече ходи много умело, направо без да пада, а ако падне се изправя сам самичка, без подпора.
Другата събота ще и правим кръщене и еуфорията покрай него е пълна.
този уикенд правихме ремонт, който едва днес приключи.
Не съм ви чела назад, извинете ме, но все още се опитвам да оправя бъркотията удома.
 Hug за всички мамчета и дечица.

# 424
Привет на всички. От толкова време не съм влизала, че се чудя какво понапред да честитя!
Ние сме добре, аз работя и не ми стига време почти за нищо. Опитвам се всяка свободна секунда да прекарвам с малкия. Събота и неделя кръстосваме села и паланки, та така.
Ходим вече доста стабилно и съответно правим всякакви бели.
Отново съм ЗА всички Елини инициативи.
Доскоро и целувки на всички.

# 425
Идвам да побутна темата, че вече седмица тук никой не е писал  Shocked Rolling Eyes

# 426
Хайде Карменче,нека аз да съм първата която ще пише след побутването ти.
Ние сме добре.По цял ден сме навън само по обяд се прибираме да починем малкои да посвършим малко работа.Йоанка вече бяга,бърбори доста и разбираемите и думи са повечко.Много интересно и забавно е с нея.Само с хапването трудно се справяме-почти нищо не яде.Единственото което хапва с охота е кремчето от кухнята и кисело мляко и солети.Всичко друго приема трудно с рев и въртене на глава.Дано да е само период и да отмине.
Лек ден на всички.

# 427
БУТ и от мене.Жорко спи вътре,4е ве4е много топло вън стана.И ние сме добре,обикаляме като хаймани по цял ден.Бърборясва си негови си... Ина4е си имаме един репертоар,който си го знае наизуст-къде е мамо глави4ката,уши4ките,на колко годинки си,как прави тати,как киха кака,как пла4е бебето,как лае ку4ето,как прави патето,кон4ето,колата и докато не го изпълни,не спираме.
Дядо му го е нау4ил на народна музика,вдига ръцете горе ,щрака с пръсти,после си пляска.
Абе пълни са с номера,и от ден нан ден по-интересни стават.Отбелязах аз,4е на 5 май се пусна сам по много кра4ки,оба4е навън не иска,страх го е,и все ме държи за пръста.Има ли други още такива мотащи се кра4ета?
Ами това е от нас.А как ми се иска да дойдем и ние на 1.06. при вас в София,но ще видим ,ако мога да измисля нещо ...
Хайде,мацки,4аоооо и пишете. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 428
здравейте
хайде и аз да се разпиша
много мъчно ми стана с този скайп вече никой не пише тук,а толкова ни бешев хубаво(не че и в скайпа влизам често но при мен са други обстоятелствата Rolling Eyes
сега сме по цял ден на разходки,днес краско падна и насини челото,толкова жал ми стана как се пльосна на земята Cry  но няма как колената отдавна са му все в синини,така растат децата...
иначе жегите много ме уморяват,малко ми е тежко вече(не малко ами доста понвякога)а пък има дни и в които не усещам,забързана в задачките си някак ссъм като перце...но сегас от жегите доста ми пада кръвното,а пък краско все иска да играе да тича,навежда се сяда в някоя мърсотия,пада и аз все се навеждам по него....но няма начин само всичко да е наред ще се справим.

"нероден петко"си ме подритва,другата седмица ще се видим и с него при док..

ами това е от нас,много често си мисля колко мамчета вевче отдавна не пишат тук

тинк изчезна,нинчу също не е е писала,мамма и още мнооого други...да знаете липсва ми когато до късно неможех да изчета страничките... Confused  но така е децата растат и искат внимание а ние трябва да им го дадем Hug Hug Hug

# 429
Здравейте,
наистина е пусто тук, колко жалко.
При  мен е натоварено и то много.
Моите момчета са болни, на АБ. Но имат реакции и незнам какво ще ги правя вече. Искам само да попитам знаете ли дали детето може да е много отпаднало по време на приемане на АБ.
Желая ви здраве. Praynig

# 430
И от мен побутване на темичката.

Както всички и ние по цял ден сме навън. Елито на площадката е фурия, но все я влече мръсния пясъчник и обикаля с една лопатка в ръцете.

Тихичка с яденето сме същите, настръхвам като дойде време за хранене, какво ли не правя. И аз се моля да е период, който да отмине.

Челси  Praynig дано малките се оправят бързо, за съжаление не мога да ти помогна с информация, но стискам палци.  Hug

П.П. Моя скайп се скапа и не мога да го отворя.  Cry

# 431
Привет и от нас:)
Ние сме като всички навън дообяд,след това се прибираме за обеден сън и следобяд пак мерим улиците:))
Галя си тича,няма спирачки.И защо винаги ги влекат тези деца локвите:))Говорим за световно,но неразбираемо.опитва се да каже цветенце:))Но ц-то малко не е изчистено. Ние обичаме да танцуваме-няма значение каква е музиката,само да има ритъм и почваме да клатим дупе,да се въртим в кръг,да клатим глава и да пляскаме с ръце:))Много обича да полива цветята с лейката.Да не говорим да разбърква с лъжичка кафето на някого:))Много се усмихваме,постоянно!
Тук една седмица сме на Ботевград,но времето е просто тропическо-сутрин топло-жега,следобед - дъжд:(
На всичкото отгоре, докато мама се усети,на детето взели да му избиват и кътници:))2 броя засега:))очакваме включване скоро и от други:))
4elsy бързо оздравване на малките.Следи ги,ако предполагаш , че са унили от АБ,говори с лекар.Може да е силен за тях АБ.Това са само мои преположения! Hug Hug Hug
 Hug Hug Hug Hug за всички и дано по-често пишем тук.В skype нещо нямам нерви да се връщам занад да чета,докато тук ми е доста по-приятно!
letiziq деинсталирай програмата скайп,после си свали от интернет и инасталирай на ново.При мен на един комп така се получи:))
Лек ден на всички.
Ние днес сме на купон,на РД на едната баба на мъжо:)) става на 75:))

# 432
  • София
Минавам да се разпиша и аз  Hug
Девойката вече тича уверено, пипа навсякъде, много е любознателна и от ден на ден все повече бели прави   Mr. Green  Обаче с папането и ние имаме проблем. До скоро омиташе всичко - сама отваряше устата и чакаше лъжицата, но вече уви не е така  Sad Ако е каша или нещо сладко - попара, бисквити, млякото - няма проблем. Манджите обаче ги отказва, без значение от коя кухня са - частната, държавната или мамината. За да я прилъжа да хапне, давам една празна пластмасова купичка и една лъжичка, така докато си мисли че папа сама, успявам да и пъхна по някоя лъжица в устата. Сложна работа! За сега нямаме нови зъби - само предни - 4 горе и 4 долу.
Ужас изпитвам от мръсотията навън по градинките и кучетата. За сега не и давам да пипа пясъка, но подозирам, че като се върнем от морето, вече няма да мога да я удържа, там неминуемо ще открие този вид забавление.
Лека нощ и бъдете здрави и усмихнати  Hug

# 433
Здравейте,малки и големи:)
Натали,честит рожден ден:)
Толкова отдавна не съм писала, дано не ми се сърдите, но наистина не ми остава време за нищо:(Дарето расте и дивее,все по-общителна и усмихната е, дано така ни сгрява душиците и занапред. На 9-ти сме на консултация и ще разберем колко е пораснала,че загубихме дирята JoyНадявам се всички сте добре,честито още веднъж на всички приети на градина и честити месечинки, р.дни на всички-да сте живи и здрави:)
С моя тати нещата са на самия край и ми е мн тежко да го приема..задушавам се от мъка вече, но така е било писано явно Tired
Цункам всички и ви чакам утре  в 10-10:30 на шадравана в ЮЖНИЯ ПАРК , да си направим 1 пикник с децата.На останалите-весело посрещане:)
Цункам ви всички и ви гушкам силно:) Hug Hug Hug

# 434
ЧЕСТИТ 1 ЮНИ!
НЕКА САМО ЩАСТИЕ И УСМИВКИ ДА ДАРЯВАТ НАШИТЕ МАЛКИ СЛЪНЦА , ДА БЪДАТ ЗДРАВИЧКИ И ОБИЧАНИ ИСТИНСКИ! ТЕ СА НАШЕТО БОГАТСТВО!
smile3525 Tada  ura  bigdance2  Party Time  costumed034 Tada

Общи условия

Активация на акаунт