Тема пишем за година, МАРТЕНЧЕТО лудува за трима (12)

• 73 458
  • 704
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте Simple Smile
  Минавам набързо да се разпиша.
Покрай мен е пълна каша,нямам време нито за тук нито за Skype за съжаление  Weary  . Свекито беше в болница заради високо кръвно и само тичане от Чурек до София,готвене,чистене оправяне.Чесно да ви кажа ми доиде малко нанагорно,понеже не съм свикнала да правя правя всичко аз,но се и чуствах много пълноценна  newsm53  . Мина това и ми доиде изпита,на които бях скъсана,наревах се и ми мина.Стига съм се оплаквала
  Момичета ходих на Биодоктор и ми изписа добавки за отслабване надявам се да помогнат newsm17  разбирасе ограничавам и яденето.Трябва да се постарая малко повече при този ми опит за отслабване,понеже пак сме канени за кумове и този път искам да съм си аз...Стискаите ми палци...
  Алекс е добре расте,дивее и прави само бели,да ми е жив и здрав много е палав,понякога имам чуство че крещя като истеричка по него  smile3512  и ми става много гадно...

Е това е за сега от мен,оплаках се,похвалих се а сега сядам да уча че другия изпит ми е ж понеделник и жече трябва да го взема
  Целувам ви и ви преграштам   love001    love001    love001

# 436
И аз не бях минавала тук отдавна. Толкова се радвам, че има нови постове  balloon

Нашият момък също расте и може да прави много неща - подрежда рингове, и 10 чашки една в друга в точно определен ред, опитва се да каже "буболечка", и показва как мама говори по телефона - грабва мобилния си телефон и почва да вика - ба-ба-ба-ба - искайки да каже бла-бла-бла-бла...  Laughing
Казва мама, тати, нана (така иска австралийската му баба да й вика), развинтва и завинтва който и да е капак на която и да е кутия или шише. Като го питам "Къде е дракона" - се оглежда, изнамира книжката с дракона, носи ми я и обръща точно на страницата с един лилавозелен дракон, посочва го и се залива от смях. Знае си краченцата, ръчичките и пъпчето. Упорито не иска да каже на колко е годинки (като майка си  Mr. Green) Като чуе думата "бисквитка", се ухилва до уши и протяга ръчичка. Ако не я получи веднага, си я изисква с настоятелни викове и жестове. Знаеше да дава въздушна целувка, но сега нещо е забравил.

Намерих детска градина по метода Монтесори на 4 минути от нас и мисля да го пусна там от септември догодина. Още не съм решила окончателно, но имаме резервирано посещение и разговор с мениджърката този месец. Ще проуча и още две градини, да видим какво ще ми хареса.

Момчето вече сваля какички! Вчера в един магазин минава една майка с едно бебе и едно около 3-годишно момиченце, което помаха на Вини като се разминаха, и Вини леееелееее каква усмивка докара и така изпод веждички гледа хем срамежливо, хем се кефи. Момиченцето тогава дойде до количката ни и протегна ръчичка да го пипне, но майката го дръпна да вървят.

Иначе го пускам да тичка само около блока на тревата и му е скучно сам. В понеделник сме на Gymboree, да видим ще му хареса ли.

fall_in_love Какъв е този Биодоктор, и какви добавки взимаш? Аз също не съм "аз", и ми се иска да направя нещо по въпроса.  Rolling Eyes
Успех на изпита!  bouquet

Блазе ви за пикника в Южния парк. Жалко, че ни нямаше и нас с вас. Ще наваксаме лятото, надявам се.

# 437
Carmen праштам ти адреса www.biodoktor.org  най- добре влез и прочети статиите и коментарите.А ако решиш да отидеш на консултация тои ти прави индивидуална схема...Иначе аз ползвам loss formula,diet slim formula i slim elegance разбирасе ограничавам и храната,гледам кое колко калории е.Аз съм на този режим от 4 дни и за сега няма резултат,но трябва да го спазвам 1 месец и тогава пак да отида на преглед...Продуктите са доста скъпи,но ако има резултат ще си заслужава...

Препорачвам ти да влезнеш в саита и да прочетеш...
  Целувки от нас    love001 

# 438
  • София
Здравейте, мами.
И аз доста се позагубих и не съм влизала тук от много време, но си мисля за вас често.
И Вики като другите расте като гъба. Вече разбира всичко, което говорим, казва доста неща, но ги свежда до 2-3 букви на дума. Важното е, че знае как да си поиска всичко. Познава всички части на тялото си (основните, разбира се), всички мебели, играчки, книжки и т.н. Направо не мога да повярвам колко е голяма и колко много знае. Тича като луда, катери се по катерушките съвсем сама, качва стълби и т.н., а аз по няколко пъти на ден съм пред инфаркт от нейното вилнеене. От другата седмица мисля да махаме памперса, дано и това мине лесно като всичко друго до сега. Има само 4 зъба и в момента май растат нови, защото е страшно кисела.
Иначе аз миналия месец отслабнах 5 кг без да правя нищо, но ми остават още 10 Sad Все пак се чувствам доста по-добре.
Прегръдки и целувки за всички.

# 439
здравейте момичета!
Аз също напоследък нямам много време за вас и само минавам през темичката да видя нещо ново дали има.По цял ден сме навън,а когато в най-горещото на обяд сме си в къщи гледам да свърша някоя работа или докато тя спи да полегна и аз.
Йоанка по цял ден не се спира,катери се,бяга,иска само да се движи и играе,обожава компанията на др деца и хора,много е общителна и изобщо не е срамежлива и страхлива.Бърбори много на "нейния си" език,а на нашия казва няколко думи,показва доста неща.От няколко дни имаме коте в градината много и е интересно с снего да играе.
Фал ин лов успех с отслабването!Аз вече си върнах кг отпреди бременността,но имам коремче,което ужасно ме дразни и мъничко целулит по бедрата.Всички дрехи отпреди ми стават и това за мен е страхотно постижение.
Ахони успех с махането на памперса.Аз също искам да го махаме,но при нас ще е доста трудно защото Йоана по никакъв начин не ми показва,че иска на гърне.Иначе я слагам няколко пъти дневно и почти винаги имаме резултат,но всичко е по моя инициатива.
Хубав ден на всички! Hug

# 440
Привет, момичета!  Hug
Ние сме добре...Аз се сдухвам от учене за последния ми изпит...Няма такъв ужас и такова четене...Това гражданския процес е ужасно нещо и няма научаване. Всъбота ми е изпита. Стискайте вашите вълшебни палци, защото имам нужда от почивка, а октомври са ми държавните изпити и искам малко да почина. Края на месеца сме на море, а преди това ще правим леко освежаване в нас. И така лятото е планувано.
Миша, милата я подхвърлям от баба на баба и добре, че е и баща и, че не знам как бих се справила, аз последните дни от сутрин до вечер чета. Вече наистина нямам сили. Мъчно ми е за нея, но няма как...Иначе тя е голяма бандитка, много е палава, но и инатеста...
Хайде лека и спокойна нощ, че вече едва виждам буквите  Hug

# 441
Здравейте,
наистина е пусто тук, колко жалко.
При  мен е натоварено и то много.
Моите момчета са болни, на АБ. Но имат реакции и незнам какво ще ги правя вече. Искам само да попитам знаете ли дали детето може да е много отпаднало по време на приемане на АБ.
Желая ви здраве. Praynig
може ако антибиотика не му помага. и ние имахме същия проблем.Мария ми  се беше обезводнила и за малко  да влезне в болница,защото  антибиотика не и  действаше.

# 442
fall_in_love Благодаря ти много! Погледнах го, но не съм имала време да седна да прочета подробно, че тия дни имам гости  #2gunfire
Ако имам въпроси, ще ти пиша на личната.   bouquet

# 443
Маминки, здравейте.
Голям пропуск, че не поздравих дечицата за първи юни. Да са ни живи и здрави. Нямам време за дълъг пост, но се радвам, че пишете.
Ние сме добре. Много съм заангажирана с моите момченца. Уморена, не спя, но не отслабвам (по дяволите).
Имам зверски апетит от стрес. Нормалните хора отслабват от стрес, явно аз не съм наред.
Няма за 5 мин. на кой да ги оставя. Баща им помага много, но и той милия едвам гледа. Ей това децата са страшна работа, да са живи и здрави.
Слънчо, съжалявам за татко ти, прегръщам те силно. Hug
На всички много гуш.

# 444
  • София
Здравейте,
пиша за мамите на момиченца да следят половите им органи, защото много често се случвало да има слепване на малките срамни устни. Вчера го гледах при Гала и хоп изненада - и Вики има. Аз си я проверявах от време на време, защото на едно приятелско момиченце вече 4 пъти й се случва. Сега ще я водя в майчин дом да я цепнат и ще ви пиша после как е било. Четох, че било много лека манипулация, но съм доста притеснена. Леле кога малкото ми бебче е станало жена, че да я водя на гинеколог Sad
Целувки за всички.

# 445
Ахони, не се тревожи за това. Ние зимата водихме Ади в Майчин дом при д - р Сираков/ аз като тинейджърка също съм ходила при него/. Цялата процедура беше за около 2 минути с цепването. Повече време ми отне да я облека и съблека. След това около 10 дни правихме бани със смладлика и не сме имали повече проблеми. Там ще ти обяснят какво точно да правите и колко време. Преди месец личния лекар изрази съмнение, че отново е слепнало, заведохме я, но се оказа фалшива тревога. Казаха ни че при много светла кожа може отново да се повтори. Ако имаш някакви въпроси съм на линия.

# 446
  • София
елия83, мерси много за успокоението. И аз ще я водя при Сираков в МД.

# 447

Hug

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 16:38 от letiziq

# 448
здравейте май се пораздвижва темичката,много се радвам.
евче радвам се че сте по-добре вече,живот и здраве и аз ще разбера какво е с две.е знам че не е точно същото,но краско все още ще е малък така че горе долу.... Hug

ахони дано мине бързо и да не я боли викито.леле незнаех че и при момиченцата има такива неща...много гадно Confused

ние засега сме добре,освен жегата дето ни мори и на краско нослето дето тече по малко.уж слагам капки,поуспокои се малко после пак почне и се надявам да е от зъбки.
иначе мамчета от както е проходил това дете няма спирка,постоянно иска да тича,да играе.може много да е уморен,но щом става въпрос да излезе навън и се започва едно реване докато не го изкараш.колената му са все в синки,но какво да се прави,така растат децата.
в неделя живот и здраве сме планували дългоочакваната пристъпулка,та дано не ни мине котка пътя.ще показваме снимки след това.

а другия мушмурок какво да ви кажа,подритва си ме,расте и така още малко остана,но сега е най-трудното,последните 2 месеца Rolling Eyes ooooh!

хайде толкова от мен.да се оправят дечицата и да няма болни
лека и мека Hug

# 449
 Hug
Eniq, pusni edna snimka,mila da te vidim s bremenno korem4e.
Izvinete za latinicata.

Общи условия

Активация на акаунт