Тема пишем за година, МАРТЕНЧЕТО лудува за трима (12)

• 73 442
  • 704
  •   1
Отговори
# 465
здравейте

толкова се зарадвах като видях че някой е писал тук.наистин а нека си възобновим писането.тази тема неможем да я изпишем вече няколко месеца ако не се лъжа.....

попринцип не ми се пише много,но ще си споделя с вас.нали сте ми много близки
благодаря на илейн и на кармен за пожеланията.и аз се надявам на леко и бързо раждане и най-вече всичко да е наред.

иначе доскоро имах огромното желание да родя вече,нямах търпение,а сега.....грях ми на душата неискам....на таткото му се отвори възможност и веднага щом родя заминава за англия живот и здраве smile3518    много ми е тежко мамчета незнам как ще го преживея.ето и сега докато пиша не сдържам сълзите си.горкото дете тези дни само плача и милото сигурно е много тъжно,като усеща мъката ми,но немога да се сдържам колкоито и да се опитвам.страшно ми е мъчно и незнам как ще живеем без него толкова време незнам...аз съм свикнала да разчитам и за най-малкото на него и изобщоо....нямам думи.не сме се разделяли за повече от 2,3 дни и дори тогава ми е било мъка,а сега само като се сетя за думите ми"ами другото лято може би..."и ми се струва тоооолкова далече.бебчо няма да го познава.а представям си на него колко ще му е тежко.малкия колко е привързан към него,особено напоследък като немога аз да излизам с тях и си излизат двамката....ох незнам....защо трябва така да се случва в тая тъпа държава да разделя така семействата Cry   

наоплаках ви се,неисках да ви занимавам,но наистина ми е много тежко.иначе краско е добре,приеха го на ясла от 7 септември ще ходи детето,дано свикне бързо Rolling Eyes
ще пиша пак и ще ви следя,хайде мамчета мобилизирайте се да си пишем както преди наистина,много ми липсва онова време.... Hug   още повече когато са ми нужни вашите успокоителни думи и подкрепа Hug Hug Hug

# 466
Здравейте,мацки!
Влизам специално да ви почерпя за рожденния ми ден.На дамите коктейлче,на бебоците млякце,а на Ения сокче...
Пораснах още мъничко...
Лиде,само чета какво пишеш и незнам какво да ти кажа,как да те успокоя.Много е лесно да кажеш-споко,и това ще мине.Но наистина ще мине.Ще се гледате с бебчо, и ще видиш как брзо ще мине времето.Ама от мен да знаеш,че Краси няма да издържи дълго,там,без вас.Така че всичко ще си дойде на мястото си.Всяко зло за добро...а дано!
А пък на Карменчето Акулата,направо ще го изям този Вини.....Той и Жорко става лош вече,хич не е за вкъщи,дай ни само да сме в движение,че иначе само бели..
Хайде лека нощ от нас и целувки на бебоците!

# 467

илейн,честит рожден ден  bouquet
 Hug на всички  мами
скоро ще пиша повечко

# 468
ени,всичко ще е наред, скъпа Hug

# 469
ЧРД, Илейн   bouquet

Ени, в същото положение съм била, само че бях с едничко все още. Разбирам те напълно, няма да те лъжа, че по-малко ще ти липсва с времето,липсва си. Има ли вариант да отидете при него?

# 470
марисса работата е там че  на нас не ни се живее в чужбина,ние сме си родолюбци и искаме ако може краси да спести някой лев и ако продаде и къщата на село да си отвори нещо тук.и така ако ни върви да си караме един нормален живот.....нооо всичко зависи дали ще имаме късмет...незнам ако ни провърви това ще е добре,ако не може и тогава да помислим за това да отидем,но това на последно място Hug

# 471
 Hug Hug Hug Hug здравейте момичета, помните ли ме- е то азвече се забравих от толкова дейности с които се захванах- Ени , чудех се къде се изгуби , а то нова радост- честито и не се притеснявай- всичко ще се нареди- ЧЕЛСИ- как си мила , как са гаменчетата- МАРИСА Hug- как си ти- СТЕЛЛЕ как сте с алекс , слуша ли или като на мен на тезе години гледам най- голямото гаменче дето съм виждала, а вярвайте при мен са мнооого

# 472
Привет, момичета!  Hug
Радвам се, че отново има постове тук...
Ени  Hug, думи няма да помогнат, а само времето. След време всичко ще е минало. Мисли позитивно и се радвай на бременността и Краско, всичко ще се подреди, не го мисли или поне се опитай да се разсейваш с децата  Hug Hug Hug
Ние сме добре. Миша е доста палавичка, понякога и бандитка даже. Доста сме си яшни. Все още съобразявам какво и давам, а и мисля и така да продължи. Пеем песни, макар и трудно да се разбира коя песничка е точно, но любима ни е " Зее ко те де " ( зеленчуци, който не яде ). Явно и по това прилича на баща си, доста е музикална.
Аз отново съм се заровила в четене. Нали съм калпазанка и имам един изпит за вземане, който е ужасен, то и затова ме скъсаха де. Дано сега се справя, че да започвам с държавните. Стискайте палци на 26.08.
Лека и спокойна нощ!
 Hug Hug Hug

# 473
Здравейте и от София Simple Smile Най-хубаво е при мама и татко (за умерено дълго време  Laughing) Наслаждаваме се на прекрасното топло време, Вини дивее още повече. Аз от вчера съм с хрема и зачервено гърло, днес цял ден ми е лошо и излизахме за малко само сутринта. Май настинах докато спя на климатик  Cry И Вини имаше температура за 1 ден, но сега е добре.

lapiovra Хехе, звучи много сладка с тази песничка Simple Smile Успех на изпита, стискаме палци!

feniks10 Моите са повече Wink

Много се радвам, че темичката се оживи малко.  Heart Eyes

Eniq Стискам палци, мила. Нещата ще се наредят, ще видиш. Аз навремето също не бях искала, нито си бях представяла, че някога ще живея в чужбина, но така се стече живота. Пълен е с изненади. Сега се концентрирай върху новото мъничко същество, което предстои да се появи Simple Smile Гуш!

# 474
 Hug и аз се радвам че сте тук момичета и че отново се  срещаме, сега дигам гълъбите и отивам да поработя, а дребния го оставям на сестра му , да го води довечера на цирк- е то не се знае кой кого ще гледа, ама важна е идеята Rolling Eyes Naughty

# 475
Привет и от нас:))
Добре дошла на Carmen.До кога сте в София и да вземем да си организираме една среща:))
Лиде ние тръгваме на ясла на 8ми септември:))Пожалавам ти леко и безпроблемно разждане-все еднос и отишла на кафенце за 2-3 4аса. Бъди силна и мисли за бебчо.Времето ще мине много бързо.Тати наистина ще ви липсва,както и вие на него. Дано по-бързо се пооправят нещата и да не сте разделени за дълго.
Аз започнах работа набързо и непланувано-викнаха ме от фирмата,тъй като са настъпили някои промени.Галка я оставихме на баба в Ботевград до септември, когато  тръгваме на ясла.Много ни липсва и затова пътуваме до Ботевград поне веднъж през седмицата и в петък сме си там задължително.На малката не и се отразява зле-не плаче за нас, не ни търси. Забавлява се с баба и дядо и се учи на нови неща. Пуска котлоните на печката,фурната,миялната я опознава,скоро и не ще пусне.Телевизорът вече е превзет като територия.Много активно се возим на клатещите колички,но си имаме нова страст-парти клуба:))Не излизаме от него-запознанството с обекта е станало много ненадейно-малката се шмугнала през отворена врата и какво да види-играчки. Вече няма отърване.Simple Smile)
Междувременно майка ми не е добре и се наложи да я оперират и да изчистят всичко-матка, яйчници...Тежка операция,сега се възстановява.А аз не мога да отида да я гледам,защото съм на работа и колейката ми е отпуск и няма как да мръдна до 1 септември:(
Много целувки на всички.Страхотно много ми липсвате.Много се радвам ,че се сещате да драснете някой ред и тук-за скайп нямам време да влза и да изчета всичко писано,а и да си призная нещо откакто се скапа ня няколко пъти,не ми излизат всички писани постове.Затова мисля да наблегна на по-честотот ми присъствие тук във форума.
Целувки за всички:)) Hug Hug Hug Hug Hug

# 476
Ения,стискай зъби мила.Аз от година и 2 месеца съм без мъжа ми и от  това време не са се виждали с детето..съдба!

# 477
Момичета, да се похваля....взех си изпита и съм дипломант вече. Сега започва голямото четене. Три държавни изпита ме чакат, но не знам защо се чувствам спокойна вече. Ще почина една седмица и започвам да чета, че има доста за учене. Пък и да си се порадвам спокойно на детето.
Другата седмица мислим с баща и за 2 дни да отидем на море двамата, а тя ще е при бабите. Simple SmileТя си мина реда -море, балкан, мисията е изпълнена. Може би преди яслата ми се иска октомври пак няколко дни на балкан да я заведем, но до тогава има време...
Ох, много съм щастлива, че мина този изпит, толкова нерви ми костваше, но ....заслужава си, че и с 5 го взех дори ме похвалиха Simple Smile
Лека и спокойна нощ!  Hug
п.с. Пишете по-често!

# 478
момичета, ения си има момченце казва се александър, не разбрах точно кога се е родило, мисля че в петък- да е жив и здрав и много да ги радва

# 479
Чудесна новина! Да й е жив и здрав малкият Александър и много страхотни емоции с двете дечица на Eniq!  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт