Тема пишем за година, МАРТЕНЧЕТО лудува за трима (12)

• 73 439
  • 704
  •   1
Отговори
# 495
На нас също личния лекар ни даде направления за всички изследвания, без васерман. За него платихме 8лв- +таксите в лаболаторията общо 16лв. за всичко ни излезе.

# 496
ние също бяхме с направление Wink

# 497
  • София
И ние с направление  smile3521, само за Васермана си платихме, защото не се поема.

# 498
Не знам защо  тогава, нашата педиатърка ми каза, че не може да му даде направления за тези изследвания и сега всичко ще трябва да си платим, а за да не плащаме кръв и урина, ще му препише резултатите от годинката ....

# 499
как сте с яслата момичета? Ние утре ще сме четвърти ден, сутрин реве та ужас.... вечер горе долу...

# 500
ние сме една седмица.парвите дни не се усещаше,но сега сутрин реве.като го взимам на обяд(защото засега сме само до обяд)е много щастлив и ведър....дано бързо свикне,че така ми се къса сърцето като го оставям да плачка там Sad

# 501
  • София
хммм, ние след първия ден - сополи и в къщи   Shocked Сега от понеделник пак ще се пробваме. Уфф, дано да свикне, че не знам какво ще правим иначе  newsm78 , трябва да съм на работа вече.

# 502
аз давам нещо за засилване на имунитета
хомеопатично ако искате ще видя кво беше и витамин ц

# 503
  • София
Днес яслата мина без много драми  Grinning взех я на обед и съвсем малко поплака. Обаче не е яла - плюла е морковите от супата и се е давила - ами аз още пасирам, пък там явно няма кой да се занимава. Иначе бисквити, солети, хляб, кашкавал си яде и си ги дъвче, но манджата - не  newsm78. При това имаме вече и кътници. Кажете как научихте бебоците да дъвчат преди да гълтат  newsm78
Tasty, какво даваш за имунитета? Казаха ми за зелена енергия и коластра, че били хубави, някой пробвал ли ги е?

# 504
ние 2 дни не го пускахме на ясла че беше хремав,но после забелязах че е избил 1 кучешки зъб и 2 има които избиват и сигурно е от това.днес като говодих,в началото не се усети,но после като видя лелята и заплака Sad,но хубавото е че на обяд като си го взимам и е щастлив за разлика от другите,които и тогава плачкат.даже лелята каза от утре го опитваме да спи,което си е доста бързо,явно не плаче много като го оставям и дано Praynig

иначе ние взимаме имуностимулиращо сиропче герисан и ако се разболеем непременно давам капките умкалор,от които съм страшно доволна засега и благодаря отново на МАРИССА че ги сподели с нас Hug

алекс папка,расте и ходим по разходки да използваме все още хубавото време.нашия тати си дойде разочарован от англия,но това са подробности,важното е че сега сме си заедно всички.краско толкова много му се зарадва и чак първата вечер след като се видяха цяла нощ е бълнувал тати....миличкия много си го иска.

ами това е от нас,хайде мамита пишете по-често

# 505
Привет, момичета!  Hug
Миша от 26.09тръгва на ясла. Месец по-рано, измолих се на директорката и я взе. Нали уча за държавни изпити и ми е зор. Тази седмица е в майка, че да мога аз да чета. Дано свикне бързо с яслата и не се разболява.
Лорелей, аз давам коластра от няколко дни, не мога да изразя мнение все още, но само добри мнения чувах и затова се насочих към нея. Дано избегнем болестите  Praynig
Офф, момичета мн съм изморена вече от това четено, но му се вижда края...
Ени, радвам се, че сте всички заедно  Hug
Айде лека нощ, че след цял ден четене едва гледам вече
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 506
Привет момичета.Как я карате?
Гледам че повечето дечица за започнали да ходят на ясли,бърза адаптация им желая и по-малко сълзи.Ние ще се гледаме до градина по простата причина че не сме приети на ясла и това е.
Иначе около нас няма нищо ново,преди няколко дни бяхме на консултация и резултата е-13 кг и 88 см,какви мерки само а?
Аз за подсилване на имунитета давам имунокинд.
Бързо оздравяване на всички болни дечица.
Доскоро и  Hug

# 507
Здравейте,маминки. Не съм от най-редовните, но не съм ви забравила.
Гледах снимките на мама Ения, много сладки дечица си има.
Ние сме добре, малко трудна работа с двечки, но да са ми живи и здрави. В неделя пътуваме за България и съм под пара.
Иначе сме здрави ( да чукна на дърво), че разболее ли се единият го последва и другият.
Да ви питам как са вашите хлапета с вечерния сън?
Гледам давате неща за имунитета, май и аз трябва да започна. Ще взема да купя тези капки, които Мариса ги е предложила на Ения. Страх ме е,че в България има нови вируси, тук е пълно, но са английски.  Joy
Вашите деца имунизирани ли са срещу хепатит Бе и Це? Тук това  става по желание на родителите? В България е задължително май, или греша?
Желая ви здраве и много ви  Hug

# 508
Здравейте и от мен Simple Smile

И аз се чудя какво да предприема за засилване на имунитета, защото Ева тръгва на ясла от следващия месец. До момента съм давала само Имунокинд. Прочетох материали за сиропчето Герисан и може би ще го пробваме.

4elsy, тук ваксинират децата против ХепатитБ още след самото раждане, след това се прави реимунизация. Пожелавам ви весело изкарване в България и да сте здрави най-вече!

Все още се чудя дали взех правилно решение Ева да тръгне на ясла, предполагам, че всички, които са го предприели имат сходни притеснения. Надявам се да не боледуват тежко децата, това е най-важното, а що се отнася до свикването...не знам, тя не се отделя от мен и ще видим как ще се справим с новото начинание Simple Smile

Поздрави на всички, добре е, че пак настъпи известно оживление в темата ни   bouquet

# 509
Здравейте Hug
Светличке, мерси за пожеланията. Дано бързо свикне Евка на яслите. Hug
Ние се прибираме в неделя. Децата ще ги гледа свекърва ми и мъжът ми, че мен ще ме оперират. Възнамеряваме да ги пуснем на яслата. Много ми е притеснено как ще свикнат без мен, но се надявам бързо да се адаптират към баба и дядо. Може би ще поостанем в България 2-3 месеца, докато се възстановя.
Ох, треска ме тресе. Стискайте палци всичко да е наред. Praynig
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт