а за каквото и да е твоята операция ти стискам много палчета всичко да мине по най-добрия начин и бързо да се възстановиш.дано и малките палчовци свикнат бързо.
ние още плачем
незнам,аз си мислех,че като е общителен и по-бързо ще свикне,но неиска.и те го гушкат,люлеят на ръце,обаче той си иска мама......алексчо засега е добре,лошото е че аз сам настинала и сега много се притеснявам че ще го заразя....а незнам и какво мога да пия като кърмя.ще правя чайчета и ще пия прополки,пък друго незнам и дано бързо ми размине.
времето сутрин е ужасно студено и вече незнам как да обличам краско за ясла....имам чувството че ще го разболея,а пък после става топло и на лелите много много не им се занимава да ги преобличат

хайде бягам по задачки,че на обяд като ми стоварят и баткото нищо немога да свърша

хайде мамита активизирайте се малко
Не знам за коластрата, мисля първо да пробвам с други неща, може би билков сироп някакъв. Има един с ехинацея, но не му помня точното име.
- иначе свикна да спи там , ама и аз настоях да го оставят да спи, защото ще свикне че ще го взимам на обяд и лошо- за имунитета давам Апетон има и пчелно млечице Евче, как си, че ме притесни с тази операция

има няколко вида
и се чудя коя се ползва най-много и коя е най-добра?
Целувки на теб и на Делянка и да оздравява бързо, че зимата тепърва иде. Ако си спомниш паролата за фейсбук, може и там да се обадиш,
забраванке
Радвам се и че всичко е минало добре. Пожелавам ти скоро да си вече при малките момченца и животът да потече нормално.