пожелавам ти бързо възстановяване и най-добрия резултат
и дано двамката бързо свикнат на ясла 
натали май май повечето дечица сега са болнички.краско си кара с една кашлица отшумяваща вече 3 седмици,но док не ни изписва АБ и по-добре,засега няма проблем да караме само на сиропче.а и вчера видях че наведнъж са му изникнали 2 зъбчета та може и затова да е.
за имуностимулантите незьнам какво да кажа.засега давам сиропче герисан и като е болен едни капки умкалор(незнам за кой път вече ги пиша
),но съм доволна от тях,значително по-леко караме всякакви болежки и вируси....само че да не се хваля много много че да не ни чуе дявола....алексчо и той с някаква задна хрема,запушва му се нослето и сега съм решила да си взема така хвалената помпа,по-точно аспиратор за нос бейби вак,която се вкл на прахосмукачка.доста мами ми я хвалят и сега съм решила и аз да я закупя.дано имаме резултат,че кашлицата на краско е от нослето,като се стичат секретите по гърлото,а нали с тази помпичка се дърпат секретите и от гърлото.
ами това е засега,отивам да се приготвяме да изведа бебчо за 1 час,че и то милото се нуждае от въздух
лек ден и дано се раздвижи още повече темичката
леле, Евче, как се реши на това- за нищо на света не лягам доброволно под нож, умирам от страх и ужас. Бързо и успешно възстановяване- от предишното ми писане , мойто момченце си беше у дома, то не бе дрискане, сополи, кашлица, та наакрая и бронхит- ама да чукна на дърво-мина и от днес е пак на ясла, а аз съм на тръни дали пак няма да звъннат и да тичам- 
надявам се че ме помните от другия форум