Тема пишем за година, МАРТЕНЧЕТО лудува за трима (12)

• 73 434
  • 704
  •   1
Отговори
# 525
евчеее милата как си се навила на такава операция,шапка ти свалям....и аз искам ама не смея като се знам каква съм кекава...

пожелавам ти бързо възстановяване и най-добрия резултат Wink   и дано двамката бързо свикнат на ясла Hug

натали май май повечето дечица сега са болнички.краско си кара с една кашлица отшумяваща вече 3 седмици,но док не ни изписва АБ и по-добре,засега няма проблем да караме само на сиропче.а и вчера видях че наведнъж са му изникнали 2 зъбчета та може и затова да е.

за имуностимулантите незьнам какво да кажа.засега давам сиропче герисан и като е болен едни капки умкалор(незнам за кой път вече ги пиша Crazy),но съм доволна от тях,значително по-леко караме всякакви болежки и вируси....само че да не се хваля много много че да не ни чуе дявола....

алексчо и той с някаква задна хрема,запушва му се нослето и сега съм решила да си взема така хвалената помпа,по-точно аспиратор за нос бейби вак,която се вкл на прахосмукачка.доста мами ми я хвалят и сега съм решила и аз да я закупя.дано имаме резултат,че кашлицата на краско е от нослето,като се стичат секретите по гърлото,а нали с тази помпичка се дърпат секретите и от гърлото.

ами това е засега,отивам да се приготвяме да изведа бебчо за 1 час,че и то милото се нуждае от въздух

лек ден и дано се раздвижи още повече темичката Hug

# 526
 newsm78 леле, Евче, как се реши на това- за нищо на света не лягам доброволно под нож, умирам от страх и ужас. Бързо и успешно възстановяване- от предишното ми писане , мойто момченце си беше у дома, то не бе дрискане, сополи, кашлица, та наакрая и бронхит- ама да чукна на дърво-мина и от днес е пак на ясла, а аз съм на тръни дали пак няма да звъннат и да тичам-
ени къде даде краско в 9 ли при млечната кухня, че директорката ме питаше по- рано за вас- ама тогава бяхте при майка ти- и ние сме там, ама толкова редовни, че очите немогат да му видят
натали, радвам се че се появи, то и аз така, ама паролата ми е запаметена - хитро нали
 Hug Hug Hug- целувки на всички и пишете

# 527
фениксче бях подала молба там и даже уж хващахме връзки,но директорката ми каза че ни слага в резервите и се отчаях.обаче така стана че краси-мъжа ми замина за англия и го записахме ж тази при парво основно училище ако се сещаш.да обаче там ходи 1 месец и се късаше от рев и отделно изобщо не бях доволна от отношението на лелите и какви неща ми чуваха ушите навън като ходех да го оставям и взимам,без те да знаят че ги чувам...... Shocked и решихме с таткото(който се прибра след месец)да го запишем в тази над хотел феникс дето е(ох изобщо не им знам номерата Embarassed  и имената)и искам да ти кажа че просто съм очарована от отношението и изобщо от всичко.имам чувството че там детето ми се прероди.от както е там вече месец не е плакал изобщо и е научил много неща които показва вкъщи,чак се учудвам защото ми се струва малък. Laughing Rolling Eyes

и така малко дълго,но важен е крайния резултат и детето да е добре,да ходи с желание:) като го питам искаш ли да ходиш при децата и лелите и той с голямо удоволствие казва ДА
отделно го сложихме в групата на една леля таня там,а тя е приятелкка на сестра ми и може би това има още по-голямо значение,защото тя му е станала любимка,само за нея говори и само нея иска Laughing Crazy

ами това е от нас,дано сте добре вече и да не се разболявате. Hug

# 528
mam4eta :hug:dobre sam. ve4e sam si v plovdiv. skoro 6te se saberem s moite deca. te sa s ba6ta im na seloto mu, hodiat na iasla i posvikvat.
tova e ot men. mnogo cunki.

# 529
ауууууууууур никой немаааааа Hug

# 530
,,,,ilein7 и 0 Гости преглежда(т) тази тема.'''''
нема,немааа
Къде сте всички,слънчицето грее и всички по разходки...
Ние сме добре,сега спим.
Евче,радвам се,че си добре и всичко минава благополучно.Как са фъсъците,свикват ли с яслата?
Ей,хора ,събудете се!!!

Hug Hug Hug
Лидето и тя изчезна,кажи нещо за съкровищата,сигурно и вие използвате последните слънчеви лъчи!

# 531
здравейте мами,искам да ви попитам как  наричат себе си вашите деца?По принцип малките деца говорят за себе си в 3-то лице.Моят малчуган не може да казва името си и се нарича батко-"мамо батко падна",мамо батко легло"и т.н.т

# 532
Здравейте! Имам един въпрос, най вече към Светличка - за сиропа ед ликуйд - давате ли от него и доволни ли сте? Чух доста добри отзиви за него и съм решила да го взимам за Ади.   
Ние изкарахме салмонела преди две седмици от яйце. Внимавайте с яйцата, че много изпатихме, а така и не стана ясно откъде се зарази.

# 533
елия83, съжалявам, че сте боледували, дано вече сте добре! По въпроса за сиропчето, давам вече за втори път - пие се 20 дни, после се почива 10.  Не мога да кажа със сигурност за ефекта, Ева боледува този месец, но май няма как да се избегне, особено след като тръгна на ясла. Все пак трябва да се дава някакъв имуностимулатор, а този е на растителна основа и има добри отзиви от други майки.

Поздрави и целувки на всички!

# 534
mama Iv и 0 Гости преглежда(т) тази тема.
  Здравейте , скъпи майчета ! И аз доста ...достаааа време не съм писала тук , но 1 път в месеца влизам да ви чета тайно да не помислите , че съм ви забравила  Wink !  Видях , че Евчето се е оперирала и реших да драсна някой ред и да и дам моята морална подкрепа и да и кажа колко смела мама е  Hug Hug Hug За дечковците да ти кажа , че ще свикнат наистина и моята плака 1 седмица ,през 2 рата беше вкъщи с кашлица ,а на 3 тата седмица само първите 2 дена плака и след това с усмивка е влизала.За нещастие не е при мен , а я пратих при майка в Чирпан и там ходи ,но си се чуваме всеки ден. Много те гушкам и целувчици !
  schani при нас когато говори за себе си казва " ми " иначе знаем доста думи и дори цели изречения вече свързва.
 Карменче браво на Вини ,ние броим само до 5 ,като упорито отказва да каже 1,а  когато беше на годинка си я казваше така хубаво.
Ения  Hug да ги нагушкаш малчовците Simple Smile
 Много ми липсвате всички и ще се постарая поне за малко да влизам по -често  Hug

# 535
Здравейтеееее мили мами и бебоци  bouquetнадявам се че ме помните от другия форум Rolling Eyesколко много стари познати майчета-МамаИВ, Ения-честито вече си имаш втори юнак да е жив и здрав и той.Нашата тема вече окончателно западна в другия форум и ви намерих тук,много се радвам!Сега вече ще влизам по-редовно и ще ви чета.Ние сме горе-долу добре, като изключим някои неща...Ения за тази помпа знам от приятелка която си взе такава че била мн ефикасна.До скоро мамчета!

# 536
  • Hissar, Plovdiv, Bulgaria
Здравейте мами!И аз от много време не съм писала ама........или все няма време или ......нещо става ама си ви чета от време на време!Челси миличка много гушки и бързо възстановяване!
Моята малка госпожица е голямо диване вече.Прави толкова бели,че незнам как си ги измисля.А най-готина е като вземе да си търси якето и обувките да излизаме на вън.Ние все още се гледаме ,че няма място в яслите.Ама и незнам как ще ходим като само ме търси и все нарежда -моя мама.Иначе си бърбори -вика си Пепи или Пети,казва разни думички.А много интересни думички има за мляко-кая,а за вода-пата.Как ги измисли незнам-ама добре,че ние разбрахме какво значат Grinning Grinning Grinning
Растат децата!Все по нещо ново и интересно измислят!А как танцуваме само-малък мамин бонбон!Да са ни живи и здрави!
Много гушки за всички мами и дечица! Hug Hug Hug

# 537
И понеже не познавам тук всички мами, искам да попитам дали тук има някоя мама с алергично дете към мляко или непоносимост към нещо,ако има нека ми пише на лични

# 538
Zdraveite, mam4eta.
Ne pi6a, za6toto niamam latinica i neznam dali 6te vi e priatno da me 4etete.
Az sam v bg ot oktomvri, v momenta se namiram v Severna BG v seloto na Ivan.
Decata sa dobre, pla4at samo na vlizane v iaslata, posle vednaga spirat. Na men mi e ma4no, no znam, 4e tam gi gledat dobre, igraiat si. A i az si po4ivam, pokrai gotvenato, praneto podrejdaneto. Rolling Eyes
Ina4e sa zdravi, malko po-4esto nastivat na iaslata, no barzo ozdraviavat. Az im davam kolastra na Aquasorce, osven tova kato nastinat im davam Influcid. Tova sa homeopati4ni lekarstva za nastinka i grip. Prepora4a mi gi priatelka i az opredeleno sam dovolna. Az vzimam vseki den Zelena energia na Aquasource i dosega ne sam nastivala seriozno. vapreki, 4e imunnata mi sistema e mnogo slaba. Pokrai operaciata izpih suma ti antibiotici. Napravo kosata mi nastrahva kato se setia kakvi sa porajeniata varhu tialoto mi. Ina4e az se 4uvstvam dobre. Niama go visia6tia korem. Samo se gledam i razglejdam, tarsia si kusuri. Dovolna sam ot abdominalnata plastika kato cialo. Ima tuk tame zabelejki, no.....pod drehi i belio niama da se zabeleji. Taka ili ina4e znaeh, 4e niama da e kato estestveno korem4e, li4i, 4e e pipano. No jivi i zdravi tova da e. Bolkata i doskomforta si zaslujavat. Parite sa6to.
Moite hlapaci sa mnogo buini, vsi4ko razbirat, no ne mogat da izgovariat pravilno vsi4ki dumi, koito znaiat. Mnogo sa neposlu6ni, obra6tat cialata ka6ta naopaki. Ne iskat nikoi da gi pipa, osven men. Trudno se adaptiraha kam baba i diado. Na mama mom4encata sladi4ki. Heart Eyes
 Haide da priklu4vam, sigurno vi izma4ih s tazi latinica.
Pojelavam na vsi4ki nas i decata ni, da sme zdravi i usmihnati.Pregra6tam vi. Hug
Mnogo se radvam da vidia MamaIv i drugite mai4eta.  bouquet

# 539
Radvam se mnogo, 4e ne mojah da publikuvam otgovora si, za6toto dve mami pi6eha prez tova vreme. Haide mam4eta, o4akvame vi. Hug

Общи условия

Активация на акаунт