mimi, ednoto mi dete e s atopi4an dermatit. Spored angliiskite dokrtori ne e alergia ot hrana. Spored bg doktori e. neznam na kogo da viarvam, no opredeleno moeto dete se obriva ot mle4ni. 6te pi6a i na li4ni.
Пожелавам ти бързо и тотално възстановяване, и малките мъже много да те слушкат! 

исках да ти пиша в скайп,но нещо се е случило и не ми излизаш като абонат. Ако имаш желание изпрати ми пълномощно ,за да си те добавя пак
А твойте дечковци ми пълнят всеки път душата като гледам снимките им в ФБ
Радвам се , че всички мъки и страдания са си заслужавали ти си борбен човек и заслужаваш най-доброто .
Знаете човек като се настрой за нещо как му е кофти после ,когато се провалят плановете му.Сега се чувствам отвратително.
Но стига съм се оплаквала , знам че след всяко зло идва и добро.
Научиха я като направи нещо ,което не трябва и да свежда глава после те поглежда с един уж невинен ,но супер игрив поглед и да "пърха с мигли" на баща си ,ако и се скара.Ееее ...не падам от смях винаги и се налага да излизам от стаята.
Разбира се ,когато аз трябва да и обясня , че не е постъпила добре ,не ми е толкова смешно . 
Време е да се съберем пак всички тук !
точно по нагоре питах за теб и Дари Изпревари ме
Амииии Мамма аз все толкова съм си била от как забременях с 1 вата и не му прави впечатление на моя ...хаххаха А докато аз бях с 20 кг.отгоре моя се свърши ,сега обаче аз се свърших , а той с едно шкембееее чак взе да се оплаква , че му пречи:hahaha:
Ама нали сме си половинки и се допълваме

.Много обича да танцува,да си припява и да я събирам с други деца.Отвориха тук един детски кът,та почти всеки ден сме там.Времето е благосклонно към нас,редовно сме на разходка,рядко си седим в къщи.И така.
.Радвам се,че се отчетох при вас.

за всички мамчета и дечица

краси ми е 10,800-84см-за мен си е много добре и според док.хапва си,мнооого е енергичен,палав.всичко говори,дори песничките от децката ми пее-зеленчуци който не яде и показва каква гимнастика правят на тази песничка.като го попитам коя песничка да пеем и той веднага идва при мен,поглежда ме с едни влажни сладки очички и казва "мила мамо"-което значи песента мила моя мамо.лелее разтапям се.и като започна да му я пея идва и ме целува по устата точно на изречението "колко те обичам"и казва "бича"(че ме обича) 
голям ми е ревнивец.много често и мен ме ревнува,неиска никой друг освен мен да го успива вечер,освен това сутрин като стане веднагически иска да дойде при мен и бебето и реве неистово....много пъти и презноща се е будил с рев за мен и е трябвало да го успокоя
)
Къде я чу и как и хареса незнам 
.
не ми се говори.Много свалих след раждането,ама след това........пак си ги качих и сега съм талкова колкото когато забременях.Абе нека сме живи и здрави а пък килограмите........все ще се постигне нещо. 
имам чувството че нарочно го прави,а до преди месец ми казваше, сега само за акото казва а за пишането въобще!Има ли други като нас?И ние сме с биба,но докато не му излязат кучешките хич няма да се мъча да я махам.
а за чурката-нашата я заголи педиатърката като беше на 8-9 месеца и от тогава сме ок,но баткото го бяхме водили на уролог навремето.
Много е хубаво да има някой тук. 
Вече не знам как да подхождам към него, не иска да сяда на гърне, освен за да си играе с него. Трябва да му взема урина за изследване, а вече 10 дена не успявам. Беше се научил да пишка като го поканя, но сега като ме гледа как го чакам с шишенцето за урина, се инати и не иска. Ходи само в памперса и вече се отчайвам. Не дава да му сложа и торбичка, рита, реве, тръшка се. Някой да има идея как да да се справя с това?