Как да пазя детето от вируси??????

• 4 947
  • 52
  •   1
Отговори
"Пазете детето от вируси"-това е препоръката на лекарите.
В момента сме в болница след ларингит с ужасяваща кашлица.Като питам лекарите какво да правя,къде да го водя на специалист,това е отговора да го пазя от вируси и всяка настинка ще протича къде по-леко,къде по-тежко относно кашлицата.
Честно да ви кажа вече не намирам сили и нерви.Само като видя,че детето ми се разсополява просто ми се иде да се гръмна.Следва ужасяваща кашлица и неспане с дни.Лекар след лекар,което ми коства време и средства.
Просто това да го пазя от вируси просто ме закопа.
А детето не ходи на градина,гледа го баба му.Е да,ама баба бу може да го гледа и месец май.
А после какво ще правиме,главата ми не го побира.

# 1
аз ти препоръчвам да отидете при специалист хомеопат! Има педиатри-хомеопати, които ще ви помогнат. Държа да отбележа че лични впечатления нямам, но на моя приятелка детето доста честичко боледува, и тя е много доволна от метода на лечение. Аз мисля да давам малката на ясла след няколко месеца и определено ще отида при тях с цел профилактика и подсилване на имунната система. Детенцето ти е вече с доста отслабени защитни сили и е уязвимо и към най-"безобидния" грип, така че нищо няма да загубиш според мен, ако отидеш.  Peace

# 2
Аз водя и двете си деца при хомеопат. Баткото , като тръгна на ясла , се започна едно безкрайно боледуване , по два антибиотик ан амесец, ходеше 3-4 дена , и пак болен. Два пъти за три месеца влизахмев  болница , накрая започна да повръща , само като види лъжичката с антибиотика. Та така се принудих да търся алтернативи. Резултата е , че от две години не е пил никакви лекарства или антибиотици. Боледува ,но всичко минава и без химии , а мен това ме устройва идеално.  Peace

# 3
Хомеопатията не лекува нищо! Децата спират да боледуват като навършат 4-5 години. Моите изведнъж спряха да боледуват или ако се разболеят, не вдигат Т и се оправят без лекарства, без хомеопатия и без лекари.

# 4
polina_malina, заведи детето на добър специалист УНГ!  Peace От личен опит го казвам, щшом намерих "нашия" човек, детето спря и да кашля, и да боледува. Да чукна на дърво, от една година не е имала ден, в който да отстътва от ясла или да е дори неразположена. Желая ти успех, мила.   bouquet

# 5
Мишолина Simple Smile , дай координати на този специалист, че и ние имаме големи проблеми.

# 6
Как да ги пазим тези деца от вируси.Постоянно излизат нови и нови свински ,пилешки и така нататък.И  според мен трябва да потърсите добър доктор който да си наблюдава детето и да го лекува както трябва.Бързо оздравяване ви желая.

# 7
polina_malina, заведи детето на добър специалист УНГ!  Peace От личен опит го казвам, щшом намерих "нашия" човек, детето спря и да кашля, и да боледува. Да чукна на дърво, от една година не е имала ден, в който да отстътва от ясла или да е дори неразположена. Желая ти успех, мила.   bouquet
Пиши ми на лични кой е вашият лекар.Защото вече незнам къде да го водя и при какъв специалист.

# 8
  • Mediterraneo
Много добре те разбира как се чувстваш. Голямата ми дъщеря разсополиви ли се, прави пневмония. Без преувеличения. За съжаление, малката явно върви по нейния път в това отношение  Confused
Няма как да предпазиш детето от вируси. Явно наистина трябва да си ги изболедуват. Докато беше по- малка, боледуваше по- често и по- тежко. Сега поразрежда и сякаш по- леко кара нещата.

# 9
Хомеопатията не лекува нищо! Децата спират да боледуват като навършат 4-5 години. Моите изведнъж спряха да боледуват или ако се разболеят, не вдигат Т и се оправят без лекарства, без хомеопатия и без лекари.
От опит лекува ! Променя се начина по-който боледуват и наистина имунната им система започва да работи добре  , сина ми имаше доста алергии и проблеми с кожата и стомаха , след като не успях с алопатия да ги повлия опитахме с хомеопатия ,за 15-20дни след приема на конституционното му лекарство се излекува не само от всичко наведнъж ,но и от най-кекавия стана най-здравия в семейството  .Преди хомеопатичното си лечение боледуваше по 5 дни и трудничко , след това при заразяване вдигаше температура за около 8 часа до 12 часа  , понякога и за по-малко и това без никакви усложнения- нито хрема , нито червено гърло  , летния грип само с две редки изхождания и 1 повръщане след което след 6 часа температура ,беше като напълно здрав и много гладен . Есента по настояване на баща му /аз започнах  работа и не можех вече да го гледам когато не е добре , таткото ме смени че няма проблем с отпуските / спряхме с хомеопатичните прегледи и лекарства и минаха на вариант "нормални" лекарства,  е не е спрял да боледува от тогава сега вече всички вкъщи са на мнение, че хомеопатията е по-доброто лечение за детето и ме молят пак така да го лекуваме . Вчера отново му дадох доза от конституционното му лекарство  и с благословията на баби , дядовци и невярващия му татко /вече вярващ/ се връщаме пак на тази "шарлатания " класическа  хомеопатия   , защото всички забелязаха промените в детето и апетит му , и начин на  боледуване и общо настроение

# 10
И аз от опит твърдя,че не лекува хомеопатията. А дори вреди, защото тези лекарства съдържат лактоза и захароза. В продължение на една година водех децата си на хомеопат и сестра ми също водеше своите деца. Ефекта беше нулев и спряхме. Започнах с билкови продукти и натурални хранителни добавки и останах доволна. Досега не прочетох никъде някой да е успял да излекува сериозно заболяване с хомеопатия.

# 11
  • Sofia
С течение на времето наистина боледуват по-малко. Криси сега е в първи клас и /чукна на дърво/ по-лесно минават болестите или изобщо не я хващат вирусите. Имунната система се бори по-добре. Няма как да ги предпазим от вируси, най-добре е да ги предпазваме от настинки, за да не ги погват вирусите и да им се засилва имунната система. Аз друг начин не виждам. И ако може по-малко лекарства, защото те допълнително увредат организма. Аз чак тази година "удържах" да не давам нищо, когато Криси 3 дни беше с Т 38.5 - 39.2 градуса. Преди нурофени, панадоли, свещичщи, хескалгини и т. н. Този път нищо и на детето му мина. Давах само по една гранулка хомеопатично, но незнам дали само от него или просто организма се пребори сам. На всички пожелавам - по-бързо оздравяване! Hug

# 12
Аз съм много далеч от мисълта да лекувам сериозни разболявания с хомеопатия.ЗАщото последиците могат да бъдат необратими.После няма да мога да го понеса.
Просто идеята ми е да му подсиля имунната система.Макар,че незнам още колко да го подсилвам при положение,че яде изключително здравословно-готвя постоянно по 2 манджи на ден.Яде ябълки,моркови,банани.Всичко друго стискам на сок-портокал,лимон,мандарина,трейпфрут,цвекло и още каквото се сетите.Излизаме на вънка,независимо от времето.Пи рибено масло,ехинацея,Ад Кидс фор ликуид,Марсианци,ох даже не се сещам за другите.
И пак,пак се разболява-вече съм толкова отчаяна и незнам какво още.При всяко покашляне,сърцето ми слиза в петите.Дай Боже по-бързо да го израсте защото ще полудея.

# 13
  • Sofia
polina-malina, ще го израсте и ще си бъде супер! Въпросът е ти да издържиш психически. Аз съм била по същия начин - Криси не спираше да кашля с месеци зимата и на какви ли лекари не съм я водила, а на всичкото отгоре повръщаше от кашлиците и не искаше и да яде като хората. Направо косата ми побеля, в първа и втора група в детската ходеше от време на време, след това в трета и предучилищната нещата вече бяха различни. давал съм цитросепт, герисан, мед, саностол, след това започнах с аква сорс, сега продължавам, но не през цялото време и се надявам да ни се разминават болежките....Кураж и напред - трябва и ти да си спокойна  Hug Heart Eyes

# 14
polina-malina, ще го израсте и ще си бъде супер! Въпросът е ти да издържиш психически. Аз съм била по същия начин - Криси не спираше да кашля с месеци зимата и на какви ли лекари не съм я водила, а на всичкото отгоре повръщаше от кашлиците и не искаше и да яде като хората. Направо косата ми побеля, в първа и втора група в детската ходеше от време на време, след това в трета и предучилищната нещата вече бяха различни. давал съм цитросепт, герисан, мед, саностол, след това започнах с аква сорс, сега продължавам, но не през цялото време и се надявам да ни се разминават болежките....Кураж и напред - трябва и ти да си спокойна  Hug Heart Eyes

Благодаря ти за думите.Да,определено аз трябва да съм спокойна,защото усещам,че лееееекичко започвам да психясвам.Той изцяло се е метнал на баща си.Днес даже гледах картоните на мъжът ми като малък,даже и болестите са му същите,като на детето.Аз не съм била такава като малка.На градина не е ходил от 4 месеца.А така ми се иска да ходи,за да е сред връстници и да общува.

Общи условия

Активация на акаунт