Как да пазя детето от вируси??????

• 4 947
  • 52
  •   1
Отговори
# 45
hit86, щом детето кашля от септември, досега не сте ли ходили на УНГ?
Може да е и някаква алергия.

polina-malina, рядкото изхождане не винаги е признак на болест. Може просто по този начин организмът да се изчиства и отървава от преминаващия вирус.
Ако няма болка и неразположения някакви, не го води никъде. И се опитай да бъдеш по-спокойна.
Емоционалното ни състояние им влияе прекомерно Simple Smile.

Еми не не сме ходили никога на УНГ.Ходиме при една лекарка -детски специалист и винаги казва ,4е е вирус от яслата.В месеца 2-3 пъти си пиеме антибиотик и ве4е много и е отслабнал имунитета.Накрая ми писна и ве4е 3 седмици сме си вкъщи,но пак си кашля без да и е 4ервено гърлото,без температура и секрети ,които да се сти4ат напред.

# 46
О това си е чист вирус,защото има специфична остра миризма,която е просто Sick Sick Sick
Трети ден вече се оплаква от болки в стомаха.И тази диария.
Незнам от къде го хвана при положение,че минаха 10 дена от изписването ни от болница,и повечето дни си е седял в къщи.

# 47
  • София
аз не съм чувала диарията да е признак на апендицит.
ако много държиш да го водиш в болница - инфекциозна би била по-точното място...

# 48
ако много държиш да го водиш в болница - инфекциозна би била по-точното място...
Мен ме притеснява болките в корема,които са вече трети ден.Ту го боли,ту не го боли.Сега пак седи и мрънка,че го боли коремчето.Вече се хващам за главата.

# 49
Преди няколко месеца ние бяхме в инфекциозно със същите симтоми.Много неприятна работа.Дано малкия се опрви скоро.

# 50
  • София
Мен ме притеснява болките в корема,които са вече трети ден.Ту го боли,ту не го боли.Сега пак седи и мрънка,че го боли коремчето.Вече се хващам за главата.
Съвсем естестевено е да го боли.
Аз ти препоръчвам ден-два да го оставиш само на лечебна хумана, без картофи, оризи и т.н.
Също да му дадеш и смекта.
Натриев цитрат щом не повръща не виждам за какво е.

Може би не е зле утре да пуснете изследвания.

# 51
Той вече трети ден е на диета.Сега преди малко му дадох малко пилешко месо,защото каза,че е мноооого гладен.Дадох му и ентерол сутринта и смекта след обед.

# 52
  • София
аз смектата обикновенно я разтварям в 200 мл вода и му давам да си я пие по малко цял ден, сащо правя чай - мента, джоджан, подбел.
И ентерола и смектата като е зле давам по 2 пакетчета на ден.
Като за мен е важно първите 1-2 дни от болестта да не приема друга храна освен лечебна(стига да приема разбира се)

но ако не го заболява повече от другата храна - давай... може и варени моркови и печена ябълка

Общи условия

Активация на акаунт