Как да пазя детето от вируси??????

• 4 947
  • 52
  •   1
Отговори
# 30
Зная какво представлява Ципросепт Wink.
Именно затова пиша, че витаминитетрябва да се приемат в натурален вид, а не когато са плод на химични похвати.

Нека да спрем да пълним темата със спам.

# 31
edinstvenia na4in da se predpazi edno dete ot virus e redovno da si mie racete triabva goliama higiena i pak ne e garancia 4e 6te go presko4i.Az imam da6teria na godina i osem meseca kogato be6e na 1 godinka se razbolia ot bronhopnevmonia izpi 3 antibiotika i niama i niama opravia nakraia mi pisna ot vsi4ki lekari za6toto vsi4ki kazvaha razli4ni diagnozi i razli4no le4enie.Da ne znae6 na koi da viarva6 samo na obarkvat o6te pove4e.Re6ih da spra s vsiakakvi lekarstva i spriah da hodia po doktori pora4ah si Colactive3(taka nere4enata kolastra + probiotici na firmata-akvacors)striva okolo 70 lv stiga za 4 meseca moga da kaja 4e sam stra6no dovolna izliza mi mnogo po evtino za6toto naistina otkakto ia pie ne e boleduvala vaob6te a eventualno ako ne6to ia hvane go izkarva pod mnogo leka forma i se opravia bez kakvito i da bilo lekarstva.Istinata za men e v tazi kolastra.

# 32
  • Sofia

Натурален Цитросепт има в грейпфрута и другите цитруси.
И със сигурност действа. Гаранция.

Цитросепта е концентриран извлек от семената на грейпфрута.
Има огромна разлика от изяждането на един грейпфурт и извлек от семената му.
Може и да е бизнес Цитросепта, но аз го ползвам 4 години и съм много доволна.
А разбира се, че витамини в натурален вид трябва да се приемат колкото  може повече и аз се старая всеки ден пресни плодове и зеленчуци да има на масата.

# 33
Детето пак хвана някакъв вирус.Вчера пак беше с 39.5 Т.Повърна 1 път,,боли го корема от вчера.Ходихме до Пирогов за всеки случай.Хазаха вирусче.Честно да ви кажа направо ми се идеше да почна да се хиля истерично.Днес ще е на диета ориз и картофи.

# 34
Ужас, направо няма спасение от тези вируси.
Относно цитросепт - дъщеря ми се алергизира от него. Давах и цитросепт джуниър и тя започна да покашля леко. Реших, че се е разболяла, но педиатърката каза, че кашлицата е алергична и да спра цитросепта. Спрях сиропа и кашлицата изчезна. На някои деца цитросепта действа много добре, но моето дете от бебе е алергично към различни неща, явно и към цитрусите дава алергии.

# 35
  • Sofia
Възможно е. На мен и моето дете специално действа добре, на някой пък не действа по очаквания начин.

# 36
polina-malina, възможно е това да е новия грип от новата грипна вълна.
Малко нетипично протича, но пак е гаден.
Гърлото зачервено ли е?

Бързо оздравяване на малкото човече!

# 37
  • Sofia
Как протича този нов грип?

# 38
Как протича този нов грип?

Температура, хрема, кашлица, леко зачервено гърло и повече зачервени дъги, може и главоболие и болки в очите.
По-рядко - болки в мускулите.

# 39
Започна с Т 39.5,2 пъти през ноща.На сутринта пъвръщане и диария.Цял ден болки в корема.Вечерта го заболя главата.После се появи една кашлица,но направи инхалия с физ.разтвор и кашлицата спря.Днес пак го боли коремчето,но по-малко.
Давам чай мента,и взех едни сок на Бебевита с копър и ябълки.Давам лечебната Хумана,варени картофи и ориз,солети,много течности.Ентерол,натриев цитрат и четвъртинка Но-шпа.
Взех и едни пюренца на Гербер,само от ябълка.

# 40
  • Sofia
Диетата е много вжна. Peace Има едни хомеопатични- гастрокинд. Много са подходящи при стомашно разстройство.

# 41
Диетата е много вжна. Peace Има едни хомеопатични- гастрокинд. Много са подходящи при стомашно разстройство.
Благодаря Ивбен,ако и утре го боли коремчето ще ги потърся.Но вече според мене започва да преувеличава малко,защото се държи като моето дзверче и калпазанче. Mr. Green Laughing

# 42
Ох,незнам кога ще свърши това боледуване.Ние ходиме на ясла от миналата година март месец.Постоянно си кашля.От септемри месец не е спирала.Ве4е незнам на какво се дължи.Ве4е 3 седмици не я пускам на ясла и продължава да кашля.Ве4е по4вам да си мисля да не би да има задна хрема и от сти4ащите сополи да кашля.До сега сме лекували само гърлото,което 4есто е 4ервено,а може би проблема е от носа.Може би трябжа да идеме на УНГ.Кажете вие как лекувате задната хрема.

# 43
Уф,пак е с разтройство от 4 сутринта.А вчера вечерта се изходи съвсем нормално.Какво е това чудо.Така му се навиках,той какво е виновен човека,ама вече ме избива в нервни изблици.Такава съм патка.Сега пие глюкоза,сокчето на Хип,иначе подскача и не спира да бърбори.
Незнам дали да не ходиме пак до Пирогов да го видят за апендесит.
Вие какво мислите???
/интересното е,че акитата нямат този характерна остра миризма,каквито имаше вчера/

# 44
hit86, щом детето кашля от септември, досега не сте ли ходили на УНГ?
Може да е и някаква алергия.

polina-malina, рядкото изхождане не винаги е признак на болест. Може просто по този начин организмът да се изчиства и отървава от преминаващия вирус.
Ако няма болка и неразположения някакви, не го води никъде. И се опитай да бъдеш по-спокойна.
Емоционалното ни състояние им влияе прекомерно Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт