Кюретаж и забременяване след това - 16

• 25 203
  • 705
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Деси, много мило ми стана като прочетох за Марти.  Hug

Тед, стискам палчета за прегледа всичко да е наред. Praynig

Мечкони, и на теб стискам палчета за контролата.  Praynig

Магнитче, как сте с бебче?  Hug

Карри, радвам се, че пишеш по-често.  Hug

# 211
Момичета ако знаете само колко ми помагате с думите си и вярата която ми вдъхвате-:) Hug Hug Hug
Благодаря ви

# 212
Тук съм, някой пита за мен, мило ми стана,... Поздрави на Коконито, много се радвам за тях! Винаги съм си представяла, че ще дам обич и дом на някоя невинна душица, и сигурно ще стане,... А засега си почиваме, нюхаме за овулация и се надяваме, този месец пак,... Стискайте палци!

# 213
  • София
Кари, стискам палци! Hug

# 214
  • Варна
Деси, Марти да го нагушкаш много, сладурче  Hug.
Мечкони, хайде да минава и това и да мятате бебчето  Praynig Hug.
Тони, хайде следващия месец чакаме новини от теб  Hug.
Тед, стискам палци за хубави новини след прегледа  Praynig.
Кари, много хубаво си го написала   bouquet.
Благодаря ви на всички за милите думи    bouquet. Много ви  Hug.

# 215
Здравейте, аз съм. Ами аз Ви следя, но не пиша често, защото няма все време. На всички с хубави поводи честито   bouquet  Hug
 На всички новички, знайте че и ние по - старите миналите през това сме наясно с мъката Ви и едва ли ще намерим какво да ви кажем, за да ви успокойм, но сме тук и ще Ви дадем подкрепа и разбиране, когато помолите за него. Иначе аз вярвам, че само времето лекува разбито сърце..  Hug

Аз се включвам и с един въпрос. От моя кюртеж минаха два нормални цикъла и сега третия , колкото и нелепо да прозвучи зацикли. Имах си ПМС и всички симптоми и днес имах само слабо кафеникаво зацапване и това е. Не знам много как да го обясня аз се приготвям все , че започва...  Та утре ще ходя да си взема направление за док. ама не знам кога да ида. Страх ме е да не ида и на входа на кабинета да доиде с гръм и трясък. На някой случвало ли му се е подобно нещо?!  Crazy
Иначе с мъжа имаше,  luvbed , но не е свършвал в мен и няма да е това , което ми се иска...

а всъщност искам само бебчето ми да се върне и сега да съм с голямо корем4е  Cry  Cry  Cry

# 216
  • София
dragonfly28 и моятцикъл след кюретажа се промени доста и започна да идва винаги с 1-2 дни кафеникаво зацапване преди да дойде както трябва. Изчакай ако искаш и днес и ако не дойде посети лекар, дано не е нищо притеснително. Пожелавам ти скоро да ни зарадваш.
Firegirl  . spoko

# 217
desisue, при мен също е така- цикъла идва с 1-2 дни зацапване, а този месец даже и на 14ти ден имах, при все че моя цикъл понякога е 35 и повече дни Shocked вярно пих едни билкови неща за регулиране, но пък съм скептик те да помагат Rolling Eyes

инка, как няма да стискаме Flutter дано всичко да е наред вече за теб Hug

# 218
Здравейте, милички,
попрочетох ви набързо, че от 2 седмици се гледаме самички с Никола и докато спи гледам да изгладя и сготвя,а вечер докато се наканя съм толкова уморена, че веднага заспивам. Той е добре, вече тежим 6800 и сме отпрали едни бузи... много скоро обещавам снимки ж албумчето.
На новите момичета.... ами какво да кажа.... наистина всички тук разбираме през какво минавате, но не трябва да губите надежда. Изживейте си мъката, но не изпадайте в депресии, а се вземете в ръце и ако трябва направете някои изследвания, за да сте спокойни, че сте направили всичко, което зависи от вас. Не бързайте да подновявате опитите, направете го когато физически и най-вече психически се чувствате готови. Винаги можете да разчитате на момичетата тук. Аз без жсички тях нямаше да успея!
Коконито, честити, мила!!! Толкова се радвам за вас, бъдете щастливи с новият член на семейството!!! Постът ти така  ме разчужства...
Инка, браво, мила. Радвам се, че бебчо е добре. Аз също през цялото време четях темичката на януарките, но се престраших към 5 месец да пиша. Пиши когато се чувстваш готова.
Пеми, Пепи, малко остана...Simple Smile Погал по коремчетата!
Янче, аз след секциото кървих малко, но около 60 дни след това ту имах зацапване, ту нямах. В рамките на нормалното е. Що нямаш болка, не се притеснявай. Ако след 60 дни продължава се посъветвай с лекаря, който те е оперирал. Цункай бебчо, ей сега ще влезна в албумчето да го видя Simple Smile
Деси , съжалявам, че още не съм ти пратила обещаното, но наистина нямаше как. Утре мъжът ми се връща от дълга командировка и той ще го пусне. Целувки!
Тед, радвам се, че ЯХГ-то е паднало и няма да се наложи повторен кюретаж.
Със сигурност съм изпуснала някой, но доста сте изписали Simple Smile Прегръщам ви!!! Hug Hug Hug

# 219
desisue,JennyAta Hug Hug HugБлагодаря ви, толкова сте мили и ми вдъхвате надежда Simple Smile
Ние началото на седмицата започваме ловът Simple Smile и силно се надявам, чувствам се дота по спокойна, запазила съм и час за фоликуметрия, да не изпуснем момента и тестове си правя за всеки случай. Имам добро усещане, което се дължи на подкрепата и спокойствието което ми дадохте. Стискайте палци момичета, всички ще успеем Praynig Praynig Praynig

# 220
Жени благодаря ти Hug

Да се отчета- отидох с 1 снимка, излязох с 2 hahaha и сега само ходя и се хваля, онази кухина която я имаше предния път на узи-то, което всъщност е било остатък от молата сега го няма newsm68 ще пускам другия вторник чхг и вече трябва да се разберем и с него и да си става 0 че имам още един дълъг списък с други хормони, които да изследвам, понеже споменах зацапването, акнето, нередовния цикъл и тн.... май вече навлизам в друга фаза и да се тревожа за други неща, което пък ме радва, защото означава че е минало време и остава все по- малко Crazy и пак не пропусна да ме предупреди- никакво забременяване 1 година Crazy няма да ми се размине чакането:lol:

# 221
  • Варна
Тед, много се радвам за хубавите новини. Hug Стискам палчета за чхг-то във вторник. Praynig

# 222
Тед-радвам се добрите новини Hug Hug
Карри Hug Heart Eyes Heart Eyes-пиши по-често с този хубав аватар-така му радвам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Flutter
Матнет-как сте Hug
И аз да помоля за едни палчета за тази въпросна контрола-днес за МъЖо, а след два дни за мен..уфффф ooooh! ooooh!
Хубав ден от мен  bouquet  bouquet  bouquet

# 223
  • София
JennyAta, не се притеснявай, когато успееш тогава. Hug Ще чакаме снимки на Ники.
tedd, много се радвам . Ще стискам палци и за ЧХГ-то. Hug
horoze,  какво става с теб, мило ?

# 224
Благодаря Ви, просто че Ви има момичета  Hug  Hug

Ами аз се обадих на док и му обясних нещата , каза че това било нормално още повече, че резките промени на времето може би оказват влияние  Thinking  и все пак да не се шашкам. Сигурно съм станала досадна ама то с моите хормони и незнам вече какво да о4аквам (прото беше ниско , след дуфастона високо абе... )  Crazy , не ми се сърдете, че съм паника   Whistling  ще се старая да съм по позитивна  Peace

Тедче, браво за хубавите новини и понеже и аз съм в период на изчакване и тестове да си пожелаем след време да бременеем заедно  Hug
 Айде лека  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт