Кюретаж и забременяване след това - 16

• 25 180
  • 705
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Здравейте момичета,  Hug

тази седмица имах много работа и нямах нет в офиса и съм изтървала много хубави новини.

Коконито, много се радвам за вас,  Hug с нетърпение чакам да ни покажеш това малко слънчице.  Hug

Инка, радвам се, за хубавите новини и все такива да ни носиш.  Hug

На новите момичета искам да кажа, че много съжалявам, да ги видя тук.  Hug Прегърщам ви и ви пращам много вяра и кураж, че нещата отново ще се случат и този път всичко ще е наред.  Praynig Praynig Hug Hug

Деси, съжалявам за загубата ти!  Hug

Във вторник ми излезе резултата от влагалищния секрет и е ОТРИЦАТЕЛЕН. Говорих с доки и тя каза, че няма нужда от втория антибиотик в този случай и ни даде зелена светлина. Аз обаче смятам да пропуснем този месец, за да направя консултацията с ендокринолога и ако всичко е наред от другия месец започваме бебеправенето. Искам да благодаря на всички, които ме мислеха и ми стискаха палчета. Hug  bouquet

# 196
Тони Hug Hug-много се радвам за хубавият резултат,дано много скоро се сбъдне и  твоята мечта Praynig Praynig Praynig
Как сте вкъщи-малчо,таткото намери ли работа Hug Heart Eyes
Пеми-охо...още съвсем малко до финала-предполагам,че е много вълнуващо..ехе Whistling Whistling-ти в Селена ли реши ??? Heart Eyes
На новите момичета и аз да кажа,че не се радвам да ги "видя" в темата-но в крайна сметка продължаваме напред -трудно ,бавно и понякога мъчително -но целта е сладка и прекрасна Hug Hug Hug Flutter
Да кажа за мен-чакам да направя контрола за уреоплазамата към края на седмицата-дано всичко е наред Praynig Praynigоффф и дано вече да няма препятствия ooooh! Praynig Praynig Praynig
Хубав ден Heart Eyes Heart Eyes

# 197
me4koni, toni_St благодаря ви за подкрепата. Вярвам силно,че един ден всички ще прегръщаме нашите бебоци-:) Hug Hug Hug
Настина дано всичко лошо е зад нас, само напред към заветната цел Peace
Усмихнат ден момичета Grinning

# 198
  • София
Тони,много се радвам за отрицателния резултат. Hug
me4koni, стискам палци  Hug.
pemy  Hug
vache, поста ти ми подейства и на мен позитивно  Hug.
Да споделя една щуротия на малчо с вас: имам си едно кътче у дома, на което съм поставила няколко икони и той като по малък , а и до скоро все ги взимаше да си играе с тях, а аз все му обяснявах, че те не са за игра, а човек се моли на тях. Дойде време и да ме попита: " Мамо, а за какво се молим на иконите?" Отговорих му, че когато много силно искаш нещо и вярваш се молиш. И така моят малчуган го гледам онзи ден застанал пред тях , доближил двете си ръчички пред лицето и ги  гледа.
Питам аз:" Марти, какво правиш ?"
той:"Мамо, нали каза , когато много искам нещо да се помоля?"
аз:" Какво искаш, миличък?"
той:Моля се на дядо Господ да си имам сестричка"
Щях да се разплача, явно съм попрекалила  в терзаниятаа си за бебе и доста често е ставал свидетел на разговорите ни с тати.  Embarassed
Хубав и слънчев ден от мен момичета  Hug

# 199
Дескааа, разрИвах се от умиление - толкова е сладък Марти! Hug Hug Hug

Тони, стискам палци да успеете бързо след получената зелена светлина! Peace

Vache, по принцип си съвсем права. Да не дава Господ да се повтаря, защото тогава нещата стават други. Tired

Мечкони, моля се, мило, за хубави новини! Praynig

Пеми, то вярно не останало при теб, хайде дано да се стегне таткото и всичко да е наред! Simple Smile И аз много си харесвам аватара, май ще взема да пописвам по-честичко.

Приятна вечер, момичета!  bouquet

# 200
Деси Heart Eyes щом малчо се моли, скоро очакваме да се похвалиш с най- хубавите 2 чертички Hug

Файъргърл, аз съм сигурна че вече си много по- спокойна след като видя че има доста като теб Wink

Пеми, то наистина не останало, много се радвам  bouquet

me4koni, ако е наред уреаплазмата трябва ли да изчаквате още един цикъл или можете да подновявате опитите?

Тонииииииии, много ама наистина много се радвам, хайде стига вече изследвания и разправии, в крайна сметка бебе не се прави с антибиотици и прегледи hahaha

Мен тази седмица освен един преглед при лекарката нищо не ме чака, проблема е че трябва да се е махнал остатъка от молата /надявам се/ и ми е малко стегнато.. момичета, случвало ли ви се е да имате "зацапване" по време на ову, аз ще питам и лекарката във вторник, но профилактично незнам на какво може да се дължи това на 14ти ден от мц/ освен на всичко Laughing/ newsm78

# 201
  • София
tedd   За зацапването на мен ми се е случвало,някои го наричат розова овулация.

Деси Много трогателно с момченцето ти  Hug

Инка  Hug Все така да се развивате

Тони Поздравления за резултата,хайде сега... Crazy

Мечкони Палци за теб да ти е ок резултата

Съжалявам за новите попълнения.... Rolling Eyes

# 202
Деси наистина щом и малкия отправя молби, скоро ще се похвалиш Grinning дано Grinning
tedd чувствам се странно и си задавам въпроси, които всяка от вас сигурно си задава, хем се успокоих и си казах, че се случва, вече има толкова много успели момичета, преживяли много повече от мен, гледам на пред и чудото ще стане, хем ми става тъжно като видя бездомни деца, сирачета и родители които не се интересуват от тях. Толкова жени забременяват без дори да го искат, а всички ние, с толкова желание чакаме, молим се, надяваме се. Питам се защо светът е несправедлив и разни такива екзистенциални въпроси-:) Иначе знам, че всички ще успеем, някои ден, дано да е по-скоро-:)

# 203
Деси наистина щом и малкия отправя молби, скоро ще се похвалиш Grinning дано Grinning
tedd чувствам се странно и си задавам въпроси, които всяка от вас сигурно си задава, хем се успокоих и си казах, че се случва, вече има толкова много успели момичета, преживяли много повече от мен, гледам на пред и чудото ще стане, хем ми става тъжно като видя бездомни деца, сирачета и родители които не се интересуват от тях. Толкова жени забременяват без дори да го искат, а всички ние, с толкова желание чакаме, молим се, надяваме се. Питам се защо светът е несправедлив и разни такива екзистенциални въпроси-:) Иначе знам, че всички ще успеем, някои ден, дано да е по-скоро-:)

Знаеш ли, Файърче, точно тази вечер случайно попаднах на едно предаване за криминални аборти и пак ме цапардоса между очите гадната действителност, и пак си казах - защо, защо, защо??? И в следващия момент ме осени прозрение - ако нямаше такива случаи, ако нямаше аборти, ако всички хора си обичаха децата - това щеше ли мен лично да ме направи по-щастлива? В общочовешки план - да, но личната ми болка нямаше да намалее ни най-малко. И няма да намалее и да изчезне, докато не се сбъдне мечтата ми за дете. Така че се опитвам вече да не се тормозя с такива въпроси. Проблеми със забременяването човечеството е имало винаги, ще има и занапред, това не е нищо ново. Опитвам се да гледам малко отстрани на проблема, по-генерално, защото иначе ще ме смаже болката. Сега поне има повече възможности за разрешаване на такива проблеми, преди - чакаш си и се молиш и толкова. Макар че понякпга си мисля, че многото възможности и морето от информация, което ни залива, като че ли повече пречат, отколкото помагат в психологически план... Tired

О, дано не съм ви надула главите - какво се разфилософствах неделно вечерно... Rolling Eyes

Прегръщам ви, момичета, и дано да успеем всички скоро! Praynig Praynig Praynig

# 204
Деси, много мило ми стана, като прочетох за Марти. Жив и здрав да ти е. Hug

Карри, как са Квази с Огънчето, Румикс с Краси, изобщо не минават, поздрави ги. На теб много гушкииии. Hug Hug Hug

# 205

Карри, как са Квази с Огънчето, Румикс с Краси, изобщо не минават, поздрави ги. На теб много гушкииии. Hug Hug Hug

Добре са, растат и хубавеят, Огънчето тия дни направи годинка, Краси вече е на 7 месеца, как лети времето...

И на вас с бузанка много гушки! Hug Hug Hug

# 206
magnet_for_happiness опитвам се да се успокоя, че така е трябвало да стане Hug

# 207
Карри голямо благодаря, насочи мислите ми в друга посока, не знаеш колко си права, ама като зацикля си се тормозя само и се въртя в един омагьосан кръг. Важното е, че ви има вас, в които откривам подкрепа и съвет, когато ми е трудно.
Благодаря на всички Hug Hug Hug

# 208
  И аз не съм влизала скоро , а какви хубави неща съм пропуснала ...

Първо честито бебче на Коконито  Crazy  Heart Eyes очакваме снимки с нетърпение   bouquet

Деси, успех и при ендокринолога и от другия месец активно на фронта  Hug

Инка , бравоо , само така да растете  Hug

Firegirl, ще се наредят нещата ще видиш   bouquet

Хайде със здраве и дето се вика скоро към края на месеца очакваме много бебчетаа  Heart Eyes Hug

# 209
  • София
Радвам се за хубавите новини Heart Eyes
Разглеждах албумчетата - много сладки бебоци и коремчета! И аз се отчетох с няколко нови снимчици.
Карри, радвам се че пишеш пак по честичко Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт