Кюретаж и забременяване след това - 16

• 25 176
  • 705
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Ваче, Деси, Мечкони, Биби, благодаря ви за палчетата  Hug.
Размърда се бебчето на прегледа, 10 седмица и 6 дни  newsm44. Точно както ги изчислява калкулатора. Минаха предишните страшни седмици, дано все така всичко е наред  Praynig. След седмица ще отида да ме запишат на ЖК. Почерпих се два сладоледа  Blush, че голямо притеснение  Crazy.
Янче, моите дни с кървене след секциото бяха доста по- малко, но мисля, че е индивидуално. Нека те види доктора за всеки случай. Сега ще видя снимките.
Чакам двучертикови новини вече момичета  Hug.

# 181
Браво, инка! Много се радвам за теб и точицата   bouquet

Честит имен ден на малки и големи именяци!   bouquet

# 182
  • София
inka, много се радвам, все такива новини да ни носиш до края  Hug.

# 183
Инка, чудесни новини, хайде сега отпусни душицата! Hug

Коконито, честито!  bouquet Да ви е живо и здраво детенце, и много обнадеждаващо звучи това за намирането на вашия път. Hug

Новичкото Деси (за да се различавате с desisue Wink), горе главата! Виждаш, не сме една и две тук, случва се за съжаление доста по-често, отколкото предполагаме, преди да се сблъскаме с това. И твоят ред ще дойде - виж списъка на първа страница! Peace Чета, че имаш много за правене следващите няколко месеца, отдай се на работата и няма  да усетиш как ще мине времето. По въпроса необходими ли са изследванията след един аборт - скоро имаше дискусия, мисля, че в предишната ни тема.

Desisue, как си, как е малчо? Heart Eyes

Хубав ден и честито на всички именници!  bouquet  bouquet  bouquet

# 184
Inka Hug Много се радвам  bouquet

Днес съм именничка, но ми се ще вмето с торти да ви почерпя с EFP   Hug

# 185
  • София
Tedd, честит имен ден. Пожелавам ти за следващия имен ден да можеш да изпълниш желанието си с почерпката  Hug.
Карри, добре съм , малчо също . Ти как си? Още ли си така натоварена в работата? Hug

# 186
Тед, честит имен ден!  bouquet

Деси, работа колкото щеш, опитвам се да гледам по-спокойно на нещата и да не се впрягам толкова - няма да я свърша аз всичката, то се знае.

# 187
Тед  bouquet  bouquet-Честит Имен Ден!Много здраве и топлина в душата!А др ти си го знаеш Peace Heart Eyes Heart Eyes
Карри Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes- Flowers Bouquet

# 188
Браво Инка за прегледа Hug
Коконито,честито прекрасна новина,пожелавам ви много радостни и щастливи мигове със сладкото момченце.То ще има едни прекрасни родители Hug

# 189
Тед честит имен ден Hug
Инка страхотни новини Hug
Коконито честито  bouquetо

# 190
  • София
Браво Инкааа!!! Hug

# 191
Инка, супер!От тук нататък само положителни моменти в очакване на голямия ден Hug

# 192
Добро утро, момичета!

Файъргърл, спокойно, знаеш хубавите неща стават бавно, според мен направи си консултация и там доктора да прецени какви изследвания да ти пусне, фоликуметрии и прочие. Аз също след година опити направих няколко месеца фоликуметрия, но все си мисля че е щяло да си стане и без нея...сякаш просто му е дошло времето.

Новото Пловдивско Деси Hug, и на теб ще кажа почти същото - първо трябва да се поуспокоиш, виждаш не си самичка - много минахме през този ужас и затова сме тук да си помагаме. Според мен не трябва толкова рано да се настройваш, изчакай да минат два-три цикъла, направи отново един преглед и ако имаш зелена светлина - действайте без да го мислиш много, много. Както Карри ти е казала концентрирай се върху ученето например и ще видиш как нещата ще се подредят от самосебе си.

Инка, браво за добрите резултати Hug- все такива да ни носиш!

Коконито, и мен ме разплака мила Hug - страшно се радвам за вас!!! Успешно търсене на количка ти пожелавам Mr. Green, ще очакваме с нетърпение да си приберете вкъщи малкия сладур и да ни зарадваш със снимки.

Деси, Hug - браво, че мъника вече е по-добре.

Карри, на теб винаги много ти се радвам като видя че си драснала нещичко и с този аватар направо ме разбиваш! Hug

Янчетооо, разкошна е малката кукличка!

Хайде всичси с бебешоци да кажат по две-три думи как са - да не ви изреждам поименно Mr. Green

Кореместата дружинка също Mr. Green

Накрая аз да си кажа - нищо ново Mr. Green, времето минава ужасно бавно, а аз вече нямам и грам търпение, кипи едно щуране по магазините, но сме почти готови. Таткото ме ядосва, защото го чакам да правим разместване, но той само повтаря, че имало още толкова много време Shocked, та накрая ще настане един филм, просто го усещам...иначе вече тежи яко, а на бебка и е тясно, но аз я агитирам да постои вътре поне до края на месеца, хем да стане поне 3 кг, хем да изчакаме доктора да се върне от почивка:mrgreen:, пък дай боже до тогава да сме приготвили и вкъщи  Joy

# 193
  • София
PEMY, последните седмици винаги се влачат..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Спокойно, по-добре почивай, че после оборотите толкова бързи стават, че не мож' ги стигна  Laughing Laughing Laughing
А таткото да побърза, щото разни неща се накупуват и след раждането, ама е добре да се приберете с бебето в подредена стая. Пустите мъже все нямат представа от тия неща и после.. ауууу....  Rolling Eyes Mr. Green

За Деси от Пловдив. Аз съм на мнението на Пеми! Първата ми бременност се получи от раз, от първи цикъл. Ама бях на 29 г. Когато започнахме да опитваме за второ бебе не ставаше... естествено аз се спичах, но пък и оценявах, че всъщност вече съм на 36 г. Получи се след около 8-9 месеца опити. Бременността не беше успешна, мисед, кюртираха ме. Разбира се това ми подейства ужасяващо като на всяка една от нас. И комбинирано с фактора възраст и "няма време..." беше просто.. Tired Изчаках да минат 3 спонтанни цикъла, като в това време правих всички прегледи стандартни да се види дали организма се е възстановил от бременността. Пусках си микробиология и пр.  Минаха 3 месеца и започнахме опитите. И аз започнах да се спичам отново. Ами дали ще се получи? Кога ще се получи? Дали изобщо ще стане? А дали няма да е като втория път? Стана към 7-8 спонтанен цикъл (не съм ги броила точно, не искам да се връщам към тoва Naughty) Но това, което аз усетих, като човек, който познава много добре организма си е, че има фини настройки. Цикълът привидно се е възстановил, но има едни такива тънички нещица, които виждаш, че не са както преди. И се получи на първият цикъл, който си беше наистина нормален. В момент,  в който изобщо ме мислех за това, защото подготвях първокласничка и тичахме по ремонти на стаи и организиране на 15 септември  Grinning
Ще споделя и нещо, което ми каза една лекарка, когато отидох да си взема хистологичния анализ. Със сигурност няма да прозвучи мило, но всъщност е истина. Каза ми  "Момиче, миседа е случаен, колкото по-бързо забравиш за това, толкова по-добре!" Аз също си помислих, че това не се забравя. Не е съвсем така.. да, не се забравя съвсем, но може да се натика дълбоко в подсъзнанието, за да не пречи. И досега понякога се връщам към този момент, но след това трескаво го връщам дълбоко, дълбоко, за да не ми пречи.

П.С. Леле какъв ферман  Rolling Eyes

# 194
PEMY и аз мисля така, че хубавите работи стават бавно, просто с времето ставам все по нетърпелива и ми се иска, сега, веднага-:). От този месец съм на фоликуметрия задължително, пък дано и нашето време да е дошло вече.
Vache на мен моята лекарка, като видя, е кухо яйце ми каза същото, да го забравя възможно най-бързо и да не се притеснявам, че било нормално и едва ли ще се случи пак Shockedе и аз като теб се сещам понякога и после го изтривам от мислите, все едно не ми се е случило.

Общи условия

Активация на акаунт