Кюретаж и забременяване след това - 16

• 25 168
  • 705
  •   1
Отговори
# 165
desssika,тези 3месеца ще минат като миг,повярвай ми.Аз докато се усетя прегледи,изследвания и хоп бременна,и след 9 месеца сладко бебче Hug.Не се отчайвай животът има две страни,сега ти предстои да видиш хубавата.

# 166
# 167
момичета здравейте, не съм писала от доста време, току що прочетох последните постове, момичета кураж, доскоро и аз бях една от вас.... сега ме вълнува нещо друго......... а именно коква детска количка да си купя Grinning......... имаме си бебе, осиновяваме си момченце на 1 година, скоро ще си е в къщи при нас, днес прекарахме деня си с него, щастливи сме........ не мисля от седмици нито за забременяване, нито за доктори, нито за изследвания, пожелавам ви всички да сте щастливи, ние намерихме нашият начин.
хубава вечер
ще кача и снимки, когато си го вземем при нас  bouquet

# 168
Здравейте момичета пуснах малко снимки в албума на Мечкони,да ни видите колко сме пораснали  Laughingне съм ви чела,сега ще го направя само искам да попитам мамите родили секцио колко дни кървихте,че аз утре правя 45 дни и още имам без болка и съсирещи ,да звъня ли на доки newsm78

# 169
  • София
kokonito Чудесна новина,много се радвам за вас  Heart Eyes Ще чакаме снимки с нетърпение  Heart Eyes Много,много хубаво Simple Smile Да ви носи много радост и щастие   bouquet

# 170
Kokonito-толкова се строгнах- да сте живи и здрави и много щастливи Hug Hug Hug-ще чакаме снимки Heart Eyes

# 171
kokonito, честито миличка! Толкова се радвам!  newsm44 Бъдете живи и здрави и много, много щастливи. Чакаме снимки на малчо  Heart Eyes
п.п. Как се казва?

# 172
kokonito Hug Hug Hug не съм запозната много с твоята история, продължавате ли с опитите за забременяване или засега ще се отдадете на дечко Blush Hug

Деси, моля те не се настройвай че веднага след като минат 3те месеца ще си бременна Hug не ти го казвам с лошо, просто искам да те помоля да се успокоиш, всичко ще се нареди с времето и за да е успешна следваща бременност си мисля че преди всичко трябва да си спокойна, както писаха момичетата- някои са чакали и по дълго, обърни внимание на ученето сега и няма да усетиш кога ще си отново бременна Hug

Къде се загубиха Кари Брадшоу и Тони?

# 173
kokonito чудесна новина настина, много се радвам за вас, че сте намерили начина, както казваш сама. Ще чакаме снимки и да ви прави много щастливи-:)

# 174
  • София
Олелееее, kokonito, направо ме разтрепери от вълнение!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честито, мила! Това е страхотна новина! Пожелавам ви да сте живи и здрави тримата. Да намачкаш малкият сладурко много, много! Hug Hug Hug Hug Hug

# 175
  • Варна
Коконито, много хубава новина  Hug, поздравявам ви за малкото слънчице   bouquet.
Стискайте палците, след малко отивам и се надявам бебето да е пораснало и всичко да е наред  Praynig.

# 176
  • София
inka 26, стискам ти палци!  Hug

# 177
  • София
kokonito, така се радвам за теб. Ще чакам снимки на малката шушулка. Hug
inka,  стискам палци, а ти само спокойно, всичко ще е наред.  Hug

# 178
Inka Praynig Praynig Praynig-стискам много силно-а ти после пиши Hug

# 179
  • София
Коконито,честито, чудесна новина! Чакаме снимки на малчо.
Инка26 и от мен едни палчета за прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт