Кюретаж и забременяване след това - 16

• 25 159
  • 705
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте!
Пеми-ехе то не остана Stop Stop Flutter Flutterдо срещата с прекрасната дама Heart Eyes
Посрешнах МЦ,който този месец реши че ще се бави и допълнително да ме изнервя Mr. Green Mr. Green и сега чакам приключването и ,за да нпарвим контрола за уреоплазмата-дано е наред Praynig Praynig Praynig
Малко изнервенена от цялото това чакане...но ...
Хубав ден от мен Hug Heart Eyes

# 151
me4koni, не малко, много е изнервящо това чакане...то пусни изследване, то резултати...че пропусни и месец ooooh! ма какво да се прави както се казва...дано всичко си дойде на мястото този месец и следващия да е твоя Hug

Тони къде се загуби с резултатите newsm78 да не съм пропуснала пост пак Laughing

# 152
Мили мимичета много ви благодаря за подкрепата Simple Smile и честит празник на всички, имах доста работа и не успях да пиша по рано. Успокоих се малко щом не съм единствената при която бебо се бави повече от година. Тестове правя всеки месец, дигиталните на clearblue, доволна съм много, засичам О. на 11,12 ден, не знам дали не е рано, иначе М. не се промени, много е редовна, гадината.
Ще се опитам да си запазя час за този месец, а дано междувременно чудото стане
Още веднъж искрено ви благодаря за куража Simple Smile

# 153
Привет от мен,включвам се в темата,защото ще полудея,преди седмица ми направиха кюретаж заради мисед.Не знам къде се намирам,всичко в ежедневието ми изгуби смисъл,само мисълта да избутам идните 2-3 месеца и да се надявам,че ще стане бързо,че този път нещата няма да се объркат...А сега всяка сутрин ставам с нежелание и с нетърпение чакам края на деня.
Споделям с вас,защото знаете как се чуствам,напоследък всички около мен сякаш са забравили,не искат да споменават темата(предполагам за да не ми бъркат в раната),но аз по цял ден само за това мисля.Приятелят ми ми казва недей се натъжава толкова,следващият път всичко ще е наред.Как да не тъжа,като за един месец живота ми придоби изцяло нов смисъл,толкова красиви мечти и страхотно бъдеще беше пред нас,а накрая-всичко се сгромоляса.Сега единствено мечтая да мине по-бързо времето.

# 154
desssika , съжалявам, че си минала през това!Много от момичетата тук, минахме по един, два даже някой и три пъти през този кошмар!Всички тук ще разберат какво изпитваш, но лично моя съвет е да съсредоточиш енергията си в друга посока.За да си по-спокойна следващия път може и някой изследвания да пуснеш.Успех мила Hug

# 155
dessika, направо все едно чета мой собствен пост от преди две години!  Shocked Много съжалявам, че и ти минаваш през това. Знам много добре как се чувстваш. Всичко гледаш да избуташ, да не те занимават с нищо...  Confused Аз бях в депресия и може би тук е момента да благодаря на Baby Love, Карри, edna ot nas, kika (зайче), rumix, rainy и 100 % изпускам някого , че в оня гаден момент ми вдъхваха сили, защото наистина само момичетата, които са го преживяли знаят какво е.
Не хаби сили в тревога, а се настрой положително. Тези месеци ще излетят като миг. И най-важното, изчакай достатъчно време преди да пробвате пак.
Късмет за напред! Ще се разваме да станеш част от нашата темичка, за да можем да споделяме и хубавите моменти, които предстоят на всички тук  Hug

# 156
  • Варна
desssika, много силно те  Hug. Аз се чувствах ужасно, беше ми като гръм от ясно небе това, което ми каза доктора. Не исках да си помисля за бременност отново... Не се натъжавай, ще видиш, че времето ще мине бързо и отново ще си бременна. На мен пък не ми беше приятно да ме разпитват близките ми за случилото се, ама защо, ама как  ooooh!. Тук с момичетата ми беше успокояващо да споделям. Между другото аз тайно чета октомврийките, не съм се престрашила да пиша още и ми стана много мъчно като прочетох поста ти  Hug.
Деси, на преглед съм в събота  Crazy, не знам как ще оцелея до тогава от нерви  Embarassed Rolling Eyes. Да стискате палци  Hug.
Мечкони, дано не се налагат повече АБ и това да е вашия месец  Praynig.

# 157
desssika кураж, вяра и прегръдки и от мен, всички сме чувствали това което изпитваш и ти, дано никога не ни се случи отново. Аз не можех да повярвам като ми каза лекарката, не се сдържах и ревнах в кабинета, беше ужасно. Сега гледам напред и се моля за нашето бебе. Както казват момичетата, в тази тема не се стои повече от три месеца-:)

# 158
Деси, Файъргърл  bouquet  bouquet  bouquet я се стягайте бързо Laughing аз какво да кажа като ми сервираха че или е кухо, или е мола, или го няма...или всеки момент ще кръвна и направо в спешното Shocked ма така е, като ходим на доктори дето само ни гледат в ръцете... знам че ще ви се сторя луда, но за да ви успокоя ще ви кажа, че някъде бях чела че за толкова неща е било писано да бъдат загубени, че дори не си струва да тъжим за тях...лошото е че разбираш че си е струвало да се загубят доста след преживяния шок, нерви и тн /аз поне бързо го преодолях/ ма и на мен не ми пука да си дрънкам за тези неща, човешко е случва се, важното е да не се повтаря, но както казахме и преди- като ти е писано... ooooh! на мен ми направиха абразиото януари, онзи ден да вземе да ми избие мъдрец и до него афта, която хванала и меките тъкани и хоп антибиотици, упойки да го вадят и тн- ми ако бях бременна още? неможех да се храня, защото афтата беше хванала и гърлото, как щях да изкарам? да не говорим че сега сме направили план график за цяла година да освежаваме жилището, да си караме лято на плажа /като се надявам следващото вече да предстои да ставаме трима и да няма време за това/, да отидем на гости в чужбина и все такива, абе все неща които после ще си ги търсим ама няма , защото ще има по хубави, но и тези трябва да се изживеят Laughing

Горе главата от мен, само ще ви кажа че сте си паднали на мястото- тук никой никого не забравя и си говорим и се успокояваме /казвам от опит/ стискам палци скоро да ви изпратя от тази тема, аз съм си взела годишен абонамент понеже... Laughing Hug

Инка, аз със сигурност стискам за всички Hug

# 159
  • София
vache,  mmmshushy80 , horoze  Hug.
tedd, радвам се за резултата  Hug.
desssika, много съжалявам, кураж и сила да се справиш бързо с болката и много скоро да си изпълнена отново с надежда. Разбираме те прекрасно, така до болка познато състояние, но с времето става по леко. Аз дори още си пазя положителния тест, а мина вече 1г и 1 месец. Пожелавам ти много скоро да ни поднесеш добри новини Hug .
inka, ще стискам много палци, всичко ще е наред. Hug
horoze, ти как си? А при малчо се оказа скарлатина да, утре ще ходим да мувземат гърлен секрет, дано да се е изчистил напълно.
me4koni  fingerscrossed
dinora не е писала скоро, нещо ми се губи.

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 21:58 от desisue

# 160
tedd благодаря за милите думи, настина се чувствам по добре Simple Smileсъжалявам че не се включих по рано, а си тъгувах сама Cryприятелят ми беше на твоето мнение, след като не се получило, значи не е трябвало, то и мен ме сполетяха доста неприятни моменти и се казвах, че така е трябвало да стане. Още веднъж благодаря Simple Smile
Момичета имам нужда от съвет, понеже реших да отида на преглед от следващия цикъл, да правим ли изследвания и какви, какво ви казаха на вас след кюретажа, чудя се за цветна снимка, дали има смисъл, не знам иначе спермограма ще пуснем със сигурност, а аз има О. засичам с тестове и когато мога, през месец, ходя на фоликуметрия и всичко изглежда наред, само дето бебето се забави вече година след кюретажа.
Благодаря ви още веднъж Simple Smile

# 161
Мале, момичета, къде изчезнахте всички Sad

# 162
бебеправят Laughing аз пък сега се оказах със зацапване насред МЦ ooooh!

# 163
Дано е успешно за всички, дано, стискам палци-:)моя мъж го нямаше и този месец пропуснахме, сега чакам М. и започваме  luvbed, мисля и фоликуметрия задължително да направя-:)
tedd, дано не е проблем това зацапване, аз до сега не съм имала, само М. след кюретажа стана по-къс и по-слаб със зацапване, но в средата на М. нямам идея какво може да е Rolling Eyes

# 164
Момичета,благодаря ви много за милите и окуражаващи думи.Аз още не съм ходила на лекар,мисля да изчакам да мине първата менструация и тогава.Ще попитам колко време трябва да мине,преди да опитаме отново...как ми се иска да е по-скоро,въпреки че знам-от3 до 6 месеца.Сега поне ще се подготвя с всевъзможни изследвания и се надявам този ад никога вече да не се повтаря.Никой човек не заслужава такава гавра на съдбата-да му бъде подарено най-голямото щастие и после да му бъде отнето,след всички надежди и мечти,които е донесло със себе си...
inka 26,стискам палци всичко при теб да е наред и да си изкарате с октомврийския отбор много леки бременности.
Надявам се да сте прави и времето да мине бързо.Идните 3 месеца имам голям зор в университета,който ще завърши с драматична сесия от 7 изпита.За съжаление хич не ми е до учене,не знам как да се накарам.
Прегръщам ви и вярвам,че и на нашата улица слънцето ще изгрее:)

Общи условия

Активация на акаунт