Кюретаж и забременяване след това - 16

• 25 150
  • 705
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро!
Честит празник, момичета! Да сте живи и здрави, все така прекрасни и най-най късно до другия празник всички да са мами с бебешоченца на ръце!!!

Деси, много съжалявам мила Hug!

Файъргърл, мила тук можеш да пишеш винаги, когато ти тежи Hug, за това сме тук! Според мен няма да е лошо да направиш консултация, дори и само за успокоение. И при мен се получи една година след първата бременност, дано това да е срока и да не дочакаш изследвания Hug.

Аз да се отчета - вчера бяхме на консултация - бебка е бомба - вече сме 2200, качва яко, даже сме с повече от седмица напред, харесали сме си дата, но дано бебка да устиска до тогава. Все още е седлащно и според доктора шансовете да се обърне са нулеви, защото вътрешния ми таз въобще не се бил разширил и тя намало да може да се събере там...еми в крайна сметка, както баща и каза - детето да седи както му е удобно! Пак се криеше с ръчичките и не даваше да я снимаме - ама после ще си го връщам с фотосесиите Mr. Green. Има си и косичка - голям смях Mr. Green. Да си призная чесно нямам търпение вече.

# 136
Честит празник,мили момичета!
Да сме здрави,обичани и скоро мами!
  bouquet  bouquet

# 137
  • Варна
Честит празник и от мен   bouquet  bouquet  bouquet!
Firegirl, дано скоро видиш двете чертички и не откриете проблем. Аз бих се консултира с доктор  Hug.
Деси, моите съболезнования  Hug. Дано всичко лошо е зад гърба ти и само хубави неща ти се случват. Радвам се, че малчо е добре.
Пеми, браво на принцесата, добре расте, а датата за овен ли я избрахте  Flutter?

# 138
Честит празник! Много здраве и само щастливи мигове за напред!
Деси, моите съболезнования за баба ти! Да почива в мир!  Flowers Rose Flowers Rose  Hug
Firegirl, съжалявам!  Hug Ще се получи, няма начин. И при мен стана малко повече от година след кухото яйце. Не е зле да се консултираш с лекар, или поне в домашни условия да започнеш да следиш овулацията. При мен цикъла по-трудно влезе в релси, беше редовен но се измени дължината му, за разлика от преди, и съответно нямах редовна овулация.
Пеми, браво на малката буба.  Hug
Аз съм на док чак на 17.03, нямам търпение вече да видя "футболистката"  Sunglasses
 Hug Hug Hug

# 139
  • София
Благодаря, момичета   Hug
Честит празник и от мен.
Пеми, браво на бебка, още малко остана  Hug.
inka, ти не беше ли скоро на преглед?
Тони, днес те чакаме с добри новини  Hug
Пепи и ти да се  отчетеш на 17-ти. Гледам, че с Пеми вървите почти заедно.

# 140
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА, БЪДЕТЕ МНОГО ОБИЧАНИ И СБЪДНЕТЕ МЕЧТИТЕ СИ!!!

# 141
  • София
Честит празник мили момичета, нека всяка сбъдне мечтата си!

# 142
Честит празник мили мой съкровища Hug Hug Hug
Бъдет Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Cloverе все така красиви,борбени и добри

# 143
откривам сезона на добрите новини, моето ЧХГ днес е 7.67, така да се каже- сякаш му се вижда края на падането Crazy чак следващия вторник съм на преглед, хайде стискам палци да се похвалите всички скоро Hug  bouquet

# 144
Честит празник момичета!Много любов и сбъдване на най-големите ни мечти!Успех на всички бебеправещи и погал по коремчетата на бременелките.Мами с бебенца,многооо целувкиии   bouquet!

# 145
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КРАСАВИЦИ!ЖЕЛАЯ ВИ ДА СТЕ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ,ЩАСТЛИВИ!!!

# 146
  • София
Честит празник, мили момичета!!!  Hug Hug Hug
Бъдете красиви и обичани жени!

# 147
Честит празник и от мен момичета на патерици.
Firegirl, консултирайте се с лекар и дано се окаже, че няма проблем, а просто е трябвало повече търпение.
Деска, моите съболезнования. Радвам се, че малкият е вече добре. Скарлатина ли се оказа?

Ваче, как си мила, няма ли с някоя снимка да ни зарадваш? Магнет няма да я питам, тя твърдо отказва да ни зарадва окото Simple Smile

Мечкони, някво развитие при теб?

Тони, чакаме те на отчет.

# 148
  • София
Деска, моите съболезнования!  Cry Hug

Хорозе.. нямам снимка, не съм се снимала  Grinning Не ми е ясно кога ще го направя. Но като се снимам ще питам за данни за албума.  Grinning Нещо нямам ищах. и без това не излизам добре, ами  сега съм като кит  Tired

# 149
  Скъпи момичета с малко закъснение , но все пак .... Желая Ви от сърце , щастия , много любов и здраве и по едно гушнато пухкаво вързопче  Heart Eyes Hug  bouquet

Деси , моите искренни съболезнования за бабчето ти  Hug

PEMY  , браво на малката буба  Hug

Общи условия

Активация на акаунт