Кюретаж и забременяване след това - 16

• 25 148
  • 705
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета! Hug

Мечтание
, мен ме болят преди овулация - няколко дни с различна интензивност. Обаче това е строго индивидуално, има и жени, които нищо не усещат. Аз, честно казано, зарязах отдавна тестовете, защото болките в комбинация с ЦС и чувствителните гърди ми дават достатъчно добра информация какво се случва.

Хубав ден и приятна почивка на всички ви желая!  bouquet

# 121
Карри Благодаря Hugзначи почваме всеки ден PeaceУспех на всички Hug

# 122
Мечтание мен също ме болят преди ову.,един път единия,друг път другия яйчник и обилна ЦС и по това разбирам Peace

# 123
Мечтание-и аз да се включа-мен също ме болят около ову..макар че е строго индивидуално,дано този месец е вашият Praynig Peace

# 124
Деси, нали знаеш че то като му е писано да стане и от половин път ще се получи Laughing

Мечтание, аз може да те разочаровам, но болките в яйчниците са 2-3 дни преди самия МЦ, никога нямам признаци на овулация, а тя е доста точна 13-15 ден на цикъла Peace

# 125
Здравейте, момичета!

Рали, аз не съм търсила никаква помощ, ако смяташ че ще ти помогне потърси. Знам че е трудно да не мислиш за това което е станало, и да търсиш причина, виновен, но се опитай да не мислиш. Намери си някое хоби, нещо което да те разсейва и да не ти напомня, поплаквай си - олеква.  Tired

Пеми, коремчето ми е от топлите дни в началото на февруари. Ако не ме лъже паметта съм била някъде в 28 г.с.

Деси, как е малкия, оздравя ли?

Тони, стискам палци да са хубави резултатите на 8-ми, и още следващия месец да сте отново на линия.  Hug

За скриване на албумите от снимка.бг, давате на "редактирай албум"; в сивото поле - информация за албума, под категория има две опции: видим за всички и скрит, давате на второто, въвеждате парола и запазвате промените. Simple Smile

Hug Hug Hug fingerscrossed

# 126
Здравейте момичета:) Относно овулацията-аз честно казано след аборта не мога още да разбера кога съм и кога не съм в ову.иначе преди усещах леко подръпване в яйчниците след 14ти ден от цикъла.А тестове никога не съм си правила...
Пепи,благодаря за съвета мила!  bouquet

# 127
Момичета много се притеснявах и чудех дали да се натрапя във вашата тема. Пожелавам на всички скоро да я напуснем-:)Чета ви повече от година и все не намерих смелост да пиша, но с всеки изминал месец се отчайвам все повече-:( Аз съм на 26години, приятелят ми на 37г., опитваме за бебе около 2 години, бе тестове и без мерене, но все не се получаваше, първият месец в които си взех тест, явно уцелихме момента и бебе стана, това се случи миналата година януари, за съжаление беше кухо яйце, толкова чакано и желано бебо, а накрая, ужасно усещане, не искам да се връщам назад. Та от тогава все следим и вече една година нищо, надявах се, че ще стане бързо, но уви. Не сме правили изследвания, понеже казаха, че няма нужда. Замислям се от другия месец да запиша час в Щерев.
Извинявам се, стана дълго, но реших да споделя и да ми олекне малко-:)Вярвам, че един ден всяка от нас ще гушне своето малко чудо

# 128
 Мила Fire girl,с теб сме всички,не се предавай и знай,че когато човек вярва достатъчно силно,чудото се случва!

# 129
  • София
Firegirl ,съжалявам, че и ти минаваш през това. Желая ти скорошен успех  Hug.
pepito, благодаря че питаш, малчо вече е добре  Hug.
Днес изпратих  любимата си баба, много страдам  smile3518. Малкия е много привързан към нея, още не знам как ще му кажа. Почивай в мир мило мое, бабче.  Flowers Rose

# 130
Ооо Деска-най-искрени съболезнования,мир на праха и Flowers Rose Flowers Rose

# 131
  • София
Ооо Деска-най-искрени съболезнования,мир на праха и Flowers Rose Flowers Rose
Благодаря ти  Hug

# 132
  • в сърцето на моето Слънце
Честит празник, мили момичета! Желая ви здраве, щастие, късмет, много любов и щастливи детски усмивки за всички!   bouquet

# 133
Fire girl, нали знаеш че тук повече от 3мес не се стои HugУспех!

Деси, искрени съболезнования Sad

Тони, чакаме днес резултати newsm17

# 134
Честит празник, мили момичета! Да сме живи и издрави и скоро всички да бъдем майки!  Praynig Praynig Praynig

Отдавна не съм домакинствала тук, я да взема да се изявя. Wink

Деска, силно те прегръщам, мир на праха на бабчето ти! spoko

Firegirl, горе нослето, ще стане, не се отчайвай! Hug

Хубав ден на всички ви желая! Hug

Общи условия

Активация на акаунт