Кюретаж и забременяване след това - 16

• 25 147
  • 705
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Тед, по принцип листериозата се изследва от венозна кръв, но на мен все още не ми е ясно, защо от ХЕИ пожелаха да изследват и влагалищен секрет и то да занеса два тампона. newsm78 За резултата казаха на 8-ми да се обадя първо по телефона, че може и да не е готов. А за опитите си абсолютно права, но сякаш страха от трети аборт ме кара да поизчакам още един месец. Със сигурност ще изпуснем март, но се надявам април да е моя месец.

Зайче, много се радвам, че с бебка сте добре.  Hug

# 106
незнаех че имаш 2 аборта, съжалявам за което Sad ще стискам палци на 8ми да е готов резултата, аз до тогава и аз трябва да съм пуснала пак чхг и да ида на преглед да се види че съм разкарала молата, така че май другата седмица ще е пълна с надявам се хубави новини Hug

# 107
Пеми,ЧЕСТИТО ДИПЛОМИРАНЕ  bouquet

# 108
Kik , качи ни някоя снимка с коремчето в snimka. bg, че гледам във фейса и ти се криеш като мене.  Wink

# 109
  • Варна
Зайче, много се радвам за бебка, а ти ще търпиш няма как  Hug.
Тони, сърдечна дейност се видя на прегледа преди 10 дни. Следващия ще е другата седмица, надявам се всичко да е наред  Praynig.

# 110
Kik , качи ни някоя снимка с коремчето в snimka. bg, че гледам във фейса и ти се криеш като мене.  Wink

загубила съм юзър и парола,като съм си чистила смс тука,ако някой ги прати ще кача снимка Simple Smile
а се крия щотооооооо някой хора незнаят че съм бременна даже  Crazy

# 111
И аз не я знам паролата, че ми стои запаметено, ама дано се включи някой не толкова голям шматарок.  Mr. Green

а се крия щотооооооо някой хора незнаят че съм бременна даже  Crazy
Така е по-добре!  Wink

инка, всичко ще е ок!  Flutter

# 112
Благодаря на момичетата за паролата,качих една снимка да Ни видите какви сме щръкнали напред  Party

# 113
Кика, чудно ти е коремчето.

Честит празник момичета.

# 114
Много хубави коремчета видях в албумчето, със здраве да си ги носите до термин Grinning
И аз качих две снимки на Алекс в моето албумче.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

# 115
  • София
Честит празник момичета! bg

А за снимка.бг-има доста незаключени албуми при нашия акаунт..дали не е редно да се заключат да не може всеки да ги гледа?  newsm78

Кика,чудни сте  Heart Eyes

# 116
Честит празник на всички!

Зайче, хубаво коремче!

Пепито, от скоро ли са тези снимки на това сладко малко тумбаче?, че моето е....все едно са три вътре...

Леле, Алекс и Рая какви очички са изкарали - като копченца, пу-пу страшно са сладички!!!

Магнет, аз тъй като съм боса в тия работи - ако можеш, направи го.  Hug Твоя тумбак как е?

# 117
  • София
Честита Баба Марта и честит празник !
Зайче, много си хубавка с пупата. Hug
mari, Алекс е много красива , като кака си. Hug
Тони, дано на 8-ми резултатите  да са добри, а април месеца да е твоя. fingerscrossed
inka, всичко ще е наред. Hug
horoze  Hug.
Малчо ми е болен от четвъртък , с гнойна ангина е и съмнение за скарлатина. Много тежко протичат нещата, в събота искаха да го приемат и в болница, но за сега сме си у дома. 7 дни се измъчи с много висока температура, днес за първи ден не е вдигал, утре сме на повторен преглед в Исул, дано да се оправя вече, че не знам за последната седмица колко сън имам. И мен ме тръшна някакъв вирус, може и неговия да е, но този месец за първи път от както се борим за бебе се моля да не е станало. Мисля че няма и как да е станало, защото само веднъж правихме опити след като видях положителен тест за ову и после той се разболя. Това е при мен .
 Hug Hug Hug

# 118
Честит празник и от мен!
 bg bg bg bg

# 119
Момичета искам да питам Thinkingкога болят яйчниците преди Овулацията или по време на Овуто newsm78аз този месец съм без тестове и днес имам много силни болки и в двата яйчника та се чудя кога да бебеправим newsm78ако правим нещо изобщо newsm78

Общи условия

Активация на акаунт