Кюретаж и забременяване след това - 16

• 25 146
  • 705
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Пеми, честито дипломиране!  bouquet
Честита баба Марта на всички, да сте здрави, весели и засмени!

# 91
  • София
Честита Баба Марта, момичета-кокичета   bouquet
Бъдете здрави,румени,засмени   Simple Smile

Пеми Браво,браво Simple Smile

Тони  Flowers Four Leaf Clover за добър резултат.

# 92
Честита Баба Марта Hug

Пеми, честито Party като знам какво напрежение е покрай такива изпити ooooh!

къде се загуби Ралина?

# 93
  • Варна
Честита Баба Марта!

Пеми, честито дипломиране!  bouquet

Хорозе, Магнитче, благодаря ви момичета, че ме мислите.  Hug Hug Мъжът ми взе резултата и има този път две цифри, едната според докторката в ХЕИ била за антителата, а другата резултата, който отново е положителен.   Cry Обяснила му е, че трябва да се изследва и влагалищен секрет, тъй че утре съм при моята доки да вземем влагалищен секрет и после отново в ХЕИ. Казала е, че това било по-сигурния метод, а кръвния бил основно за антитела. Та така още една седмица ще чакам.

# 94
  • София
 Офффф Тони,дано след седмица резултата е отрицателен !!!!!!! fingerscrossed
извинявай,ама това не можаха ли по-рано да го кажат и да се изследва и влагалищния секрет...

# 95
Тони, аз не съм много в час, обаче, само в ХЕИ ли правят такива изследвания, чисто информативно питам... и друго сега какво следва след като е положителен резултата, освен секрета?  bouquet

# 96
  • Варна
Ох, Магнитче, направо съм бясна,  #2gunfire #Cussing out че не ми казаха това преди два месеца и да го направя изследването още първия път. Ще видя какво ще каже доки утре, но според мен ще има още един курс с антибиотик.

Тед, листериозата се изследва само в ХЕИ.

# 97
Тук съм тедд:) писах пост вчера,ама не се забелязва много:)
Честита баба Марта! Аз пожелавам на всички момичета тук да са здрави,усмихнати,амбициозни и не на последно място ви желая положителни тестове и бебечета румени Simple Smile

# 98
Честита Баба Марта!
Бели,румени засмени и с детска обич окрилени-за мамите,за татковците и за чакащите :clover: Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 99
Рали, ужасна съм Hug 3 пъти преглеждах отговорите и съм пропуснала hahaha

аз не съм търсила психологическа помощ, но около мен има едно или две момичета които познавам и не са правили аборт от една страна, и от друга напрежението до преди самата манипулация, аз и преди писах, че след абразиото се чувствах сякаш камък ми е паднал от плещите Confused сега се завихрих със задължителните хормони и прегледи и то да ти кажа нямах много време да падам духом Embarassed много ми помогнаха и момичетата от тук, хубаво е като знаеш че не си сама Wink противозачатъчните незнам как действат, опитах да пия преди 4-5 години, уж най леките бяха, обаче въобще не ми понесоха и ги спрях Crazy

Тони, пиши моля те как е минало при доки, възможно ли е тя да е преценила че няма нужда от изследването newsm78

# 100
  • София
Честита Баба Марта, момичета!!! Hug Hug Hug
Живи и здрави бъдете! Бели и червени, весели и засмени като мартенички!

# 101
  • Варна
Пеми, честито дипломиране и от мен   bouquet. Дръж ни в течение с подготовката за бебка.
Тони, дано бързо видите отрицателния резултат  Hug.
Деси се загуби нещо  Thinking.

# 102
  • Варна
Момичета, благодаря ви за палчетата!   Hug Сега се връщам от доки - не успях да мина при моята, а друга докторка ми взе влагалищен секрет и според нея листерията по-продължително се лекувала. Изписа ми нов антибиотик за 10 дни. Питах я ако започнем с опитите от другия месец дали според нея би било проблем и тя каза, че можем да действаме. За всеки случай ме праща на консултация с ендокринолог - което незнам кога ще успея да осъществя. Минах и през ХЕИ да оставя за изследване влагалищния секрет и сега ще чакам.

Инка, и тук да те питам кога ще си на преглед и за сърчице? Hug

Деси, как си миличка? Hug

# 103
Честита Баба Марта !
Пожелавам постигане на най желаното от всички в тази темичка в най скоро време!  Hug

Ние си идваме от ЖК,бебла е с главата надолу и върви с 10 дни напред,което може да означава вместо МАЙ да се покаже още Април.Иначе като цяло всичко Ни е наред и е спокойно,освен че на мен много ми тежи,много много ,а имам още много време до финала.

toni_St другият месеце  е твоят  Peace ще стискаме палчетата силно  Hug

# 104
Зайче, само хубави новини Hug

Тони, кога ще е готов секрета, сигурно чак края на другата седмица, с тия празници ooooh! относно опитите, аз все си мисля че човек най добре си знае кога да почне Laughing стискам палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

а листериозата със секрет ли я изследват забравих да питам Laughing

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 12:59 от tedd

Общи условия

Активация на акаунт