Кюретаж и забременяване след това - 16

• 25 143
  • 705
  •   1
Отговори
# 75
me4koni, кога приключва АБ-то?

вече 5та страница, а още никой не се е похвалил с  EFP Blush аз стискам палци...

# 76
  • Варна
Деси, много се радвам за сестричката ти и се надявам и ти да ни зарадваш скоро Praynig Hug.
Мечкони, ще свърши АБ, още малко търпение  Hug.
tedd, дано следващия кръвен тест е отрицателен  Hug.
С тези изследвания доста ме сдухахте тези дни и без това тревогите са ми големи, нищо не съм изследвала  Tired... Днес пък и не ми се гади  ooooh!.

# 77
По принцип АБ го приключвам на 05.03-тогава чакам и МЦ,която по разбираеми причини ще дойде Mr. Green Mr. Green
и много се надявам след приключването му да имаме зелена светлина Praynig Praynigче нещо така се затлачих с тези мисли -че нищо не се случва и ... Crazy Crazy
Инка-без лоши мисли Hug Hug Hug

# 78
Eeee, Тедд, не сме толкова бързи в тая тема все пак. Малко търпение имай Simple Smile

# 79
Horoze, търпя търпя Laughing

me4koni, другия месец дано да недочакаш МЦ Hug

аз трябваше утре да съм на преглед...обаче в събота дойде М., и лекарката чак заподскача от радост като й се обадих, така че чак следващата седмица пак чхг и няма мърдане от прегледа Crazy да се види че нищо не е останало от молата Blush аз и аз нещо много инфо изчетох тия дни, и лошото е че чета чета и само миседи и ектопични бременности и направо Shocked така че спирам вече Naughty както се казва, да правим каквото трябва, а да става каквото ще Sunglasses

хайде  Hug Hug Hug от мен и по- бързо да пълните списъчето на първа страница Hug

# 80
Момичета, минавам да почерпя - в събота взех Държавния и вече съм Бакалавър! Много съм щастлива - направо камък ми падна от сърцето! Сега вече се отдавам на почивки и подготовка за бебчето, че по вкъщи имаме купища работа Mr. Green, но като знам за какво е ми се струва много сладка!

Гушки на всички!

# 81
Пемунка, браво, душааа!  newsm44. Не сме се съмнявали в теб и разбира се в помощта на малкия бръмбар.  Wink
Сега с кеф ще си оправиш и подготвиш всичко и ни остана още мъничко, докато ни зарадваш с бебешката новина.  Hug
Я кажи, насрочихте ли дата за секциото?  Flutter
ама я по-добре не ни казвай, че да е изненада
тед, късмет на прегледа.

# 82
Пемииии, супер. Честито. Страшно облекчение е това.
Айде почвай да стягаш гнездото.
Деси, как върви меренето на БТ - дръж ни в течение.

Инка, как сте вие? Кога бяхте пак на преглед?

Тони, и от теб чакахме май новини за отрицателни резултати от листериозата или бъркам?

# 83
Благодаря bowuu!

Дъгичка, не сме я насрочили още, само коментирахме втората седмица на април, но ще видим допълнително.

Да ви попитам, които минахте по този път - от няколко дена имам доста неприятни бодежи ниско долу, сякаш във влагалището и ниско долу в корема и ми е притеснително, а съм при докито вероятно чак след празниците. Дали има връзка стова, че бебче все стои седалищно или така аз усещам прословутите подготвителни контракции newsm78?

# 84
Пеми,мила,Прегръщам те силно,честито дипломиране и успешно реализиране на професионалното поприще  bouquet! Но преди това ти желая леко и безпроблемно раждане и едно кротко бебче,което да ви радва много много!!!
Момичета,я кажете-след аборта потърсихте ли психологическа помощ? Аз мисля да ида,защото много взех да изтървам положението напоследък...а си мисля и друго-дали пък не е от противозачатъчните?Незнам какво да мисля вече.

# 85
Пеми, честито дипломирани и от мен  bouquet
За бодежите , и аз ги имах, все едно нещо ме бодеше някъде отвътре , може би в шийката на матката, така си го обяснявах поне аз.

# 86
Баба Марта здраве носи
пълна кошница с цветя
и на всеки на ръката,
връзва някаква мечта –
да я гледа, да я мисли
и да чака пролетта –
да се сбъдне и да цъфне
и да бликне радостта.

# 87
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МОМИЧЕТА!БЪДЕТЕ МНОГО РУМЕНИ И ЗАСМЕНИ!!!

# 88
Пеми, честито дипломиране!!!   bouquet

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

Hug Hug Hug  fingerscrossed

# 89
Благодаря ви, момичета!!!

Честита Баба Марта! Всички да са румени и засмени..и разбира се щъркелите да си свършат работата и да ни донесат много baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral

Мари, и вие си бяхте седалищно до края, нали? Той доктора всеки път ме предупреждава, че жените със седалищни бременности имали повече оплаквания newsm78 - аз за това си мисля, че от това може да е.

Общи условия

Активация на акаунт