Кюретаж и забременяване след това - 16

• 25 200
  • 705
  •   1
Отговори
# 480
Мале Шуши, ето това се казва новина! Хайде, лягай да се поглезиш малко като една истинска бременна, че то не останало Laughing! Хм, накара ме да се замисля, така и така хем съм нетърпелива за преглед, хем ме е шубе какво ще каже доктора, да взема като теб да ида след 3-4 месеца направо  bowuu! Аз като гледам, твърдо няма да ходя на лекар тази седмица, та всички ще проявим търпение, нали? Praynig Hug Praynig

# 481
  • в сърцето на моето Слънце
Ехаааа, ШушееееHug Hug Hug
От кога те чакам! Пъхам се под прашеца, защото нали знаеш, че след теб аз забременявам! Този месец няма да е де! Оле, как се радвам направо не знам какво да кажа. Само успех ще ти пожелая!  Hug
Бях дошла да се оплача малко, но няма, няма да развалям темата!
Кари и на теб успех!
Коконитче, и теб те мисля!  Hug

# 482
  • София
Шуши, направо ме разби! Честито и лека до финала. Аз тия дни нали ви писах, че ката дойде момента няма да усетите кога сте забременели, то имало за кого да го напиша Grinning Много се радвам  Hug

# 483
Шушиииии Hug Hug Hug много много хубава новина Hug ние в4ера пътувахме и вие сте изписали материал за цял роман! Днес ще обикаляме Мадрид, малко да заредим с положителни емоции, 4е ина4е не е работа Crazy

Диони, на мен първия ми цикъл беше на 36 ден от абразиото, преди това около 20 ден имах 2 дни зацапване, но по- скоро се из4иствах от мехурестите въси Crazy, малко нямам клавиатура тука и затова пиша така...

Дони, при мен също имаше такъв остатък, и имаше 99% вероятност от повторно абразио, заради вида бременност която имах, но слава богу чхг падна на 7 и на следващия ден ми дойде, на 8-10 ден ходих пак на уз и вече всичко беше ок, надявам се и при теб да е така. Понеже моята доки беше много притеснена и бая ме беше наплашила от последствията бях влязла в големи филми, но ти най- добре си изчакай цикъла и иди пак на преглед, стискам палци да е наред всичко и да не се налага повече манипулации Hug Hug Hug

хайде успешна седмица от мен, Кари Брадшоу дано и ти скоро се похвалиш с хубава новина! нас и без това скоро не ни се очертават такива ще се поразсеем и ще ви стискам палци  bouquet

# 484
Шуши, ти направо изби рибата Laughing........ браво Hug

Стели , ами и аз го помня обещанието, , така че няма измъкване, следващата бремелинка си ти  Naughty

хора моето зацапване не се увеличава, но и не спира, все още е черно/кафяво, маи започнах да се надявам, въпреки че този път не ми се искаше да го мисля, ще продължавам с дуфастона освен newsm78,   иначе нищо не чувствам, ама като чета поста на Шуши, та ..... Laughing

# 485
Шуши, разплакаме бе жена - направо изкара рибата от морето Joy! Браво, браво! Аз като се сетя в 5-тия какъв оформен корем си имах и направо #Crazy Хайде сега започвай да наваксваш с изследвания и прочие Mr. Green. Тя една приятелка с твоя термин даже вчера количка си купи Joy, направо не мога да повярвам! Супер яко! Hug Браво! За пола на мен ми казаха със сигурност чак в 28-ма на 4д-то, но ти си толкова близо до нея вече Joy

Стели, хайде душко, стига с тая работа, по-малко нерви, взимай от на Шушито прашеца, и аз ще ръсна и го полазвай твоя мъж и газ докъто не му стопиш лагерите Mr. Green, че те искам и тебе с две черти в най-кратки срокове Hug! babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Дони, Даскалов е добър наистина.

Карри, ще стискаме палчета мила!

Залагайте, момичета да видим ще има ли познали датата Mr. Green, макар, че и аз не мога да бъда сигурна, защото даже онзи ден имаме такъв случай в отчетната - мацето с дата за планово секцио днес ама бебката в понеделник не издържа и си тръгна!
Иначе сме добре, много ми е голям корема, въпреки цялото мазане се нацепих зверски, а бебката блъска супер силно Mr. Green

Другите коремчета? Магнет?

Коконито, ние не спираме да ти стискаме палчета!

# 486
Коконито, долу-горе какво количество е?Моето беше няколко дни, да кажем , няколко часа имах, после нямах нищо на превръзката и после пак отново, беше точно такова , каквото ти описваш.Дано...стискам силно палци Praynig Чела съм , че това може да е признак на изчезващият близнак, тоест оплодили са се две яйцеклетки, но само едната се развива.
Все забравям да те питам, как се казва бебока ви?

# 487
  • в сърцето на моето Слънце
Пеми, благодаря! Идвам да натоваря прашец с кофата!  Hug Hug Hug
Този месец няма да е, сега долу горе е овуто, но пак сме гъбясали и се лекувам. Така че пропускаме. Другият ако се урея с час в клиниката ни най-вероятно ако всичко е нормално ще правим стимулация и инсеминация. Ако не се уредя съм решила да почивам, нищо да не следя, пък каквото стане. Simple Smile

# 488
  • Варна
Пеми, която и да е датата, важното е, че ще е овен  Heart Eyes девойката.
Коконито, ти си взимай дуфастона, пък ние ще  Praynig.
mmmStelxen_m , дано следващия месец е успешен, със или без стимулация  Praynig Hug.
Мари, като пишеш за изчезващия близнак се сетих, доктора като ме записваше на ЖК ми каза, че според него бебетата са били две, имало мембрана, остатък от другото  Shocked. Показа ми едно като червейче в матката, много странно ми прозвуча, но мисля забравих да ви разкажа.

# 489
  • Варна
Пеми, аз залагам за 15-ти. Hug

Стеле, стискам палчета другия месец със или без стимулация да размахаш магистралката.  Praynig Praynig Praynig

Коконито, почивай си повечко. Hug

Кари, кога ще ходиш на преглед? Hug

# 490
 Пеми , аз залагам на 19 ти   bouquet

Коконито, вече се обедих , че всичко е възможно така че не го мисли , а наистина се опитай да почиваш повече  Hug Praynig

Гушки на всички  Hug Hug Hug

# 491
Шушииииииииииииииииииииии Hug Hug Hug ЧЕСТИТО МАМЧЕ

# 492
Аз за залаганията на Пеми да се включа- според мен датата ще е 16 април  Party Mr. Green

# 493
  • София
Пеми, аз залагам за 15-ти Simple Smile

# 494
Аз съм за 18ти Peace
Още малко и ще разберем Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт