Кюретаж и забременяване след това - 16

• 25 193
  • 705
  •   1
Отговори
# 495
Десииии, къде се покриваш? Кво стана с нечакането?

# 496
Момичета моята лелка май ще ме връхлети с гръм и трясък, ама да видим, то утре е денят по принцип  Praynig
Усмихнат ден на всички и стискам палци на нечакащите Hug Hug Hug

# 497
  • София
Здравейте момичета
ето ме окончателно тук и този месец Tired
Сутринта ми дойде след 8 дни закъснение и минималини надежди ,че може и да е станало...но не стана  Sad
Вече съм се снабдила с 2 комплекта по 5 теста за ОВУ,термометър и лист да записвам
Според изчисленията ОВУ се очаква на 22,04 и отсега съм предупредила мъжлето- болни-здрави от 20,04 до 24,04 ще се работи здраво Laughing
*Това с Т нещо не им е ясно и да питам- меря я всяка сутрин и записвам - около датата на ОВУ започвам с тестовете или като се покачи Т?
*колко трябва да е разликата в Т за да е сигурно че има ОВУ или да разчитам изцяло на тестовете?
Сигурно милиони пъти е обсъждано- ама аз четох и четох,но да питам за всеки случай
Честито на бременните- много се радвам за вас Hug

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 10:45 от vnd

# 498
 vnd, съжалявам че пак има разочерование , но няма да се отчайваш , правиш строг план и гониш мъжа ... ето тук са обяснени методите  за измерване на Ову http://zachevane.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=711&df=45dflid=3   bouquet Hug

# 499
vnd кураж мила, както казва моята доки, този месец не е бил вашия, следващия Peace и така докато не се случи Hug
няма да се предаваме Hug Hug Hug
и аз май ще отпадна този месец, имам болки от сутринта и я очаквам Wink

# 500
Еййй, Шуше, мед ми капе на сърцето като ти гледам лентичката - най-благородно ти завиждам, как пропусна 20 седмици притеснения и съобразяване. Кога си на лекар пак?

# 501
  • София
Здравейте момичета,ще взема и аз да се включа в тази полезна темичка!
За забременяване още не мислим,май аз малко мисля,но мъжо не,естествено ,поне аз ще почакам да се понаместят отново хормоните ми! Та за протокола: наложи се кюретаж на хубавата дата 8 март,аз бях в 11седмица и малко,а ембриончето беше загинало в 8седмица и малко! Мина ми отдавна-психически естествено,на контролният преглед доки каза,че се възстановявам нормално. Ох,чакам и МЦ то да ми свърши,че се спарих с тия превръзки,вече знам какво му е на детето с този памперс!
Та да вдъхна малко кураж,ако изобщо на някой му трябва тук,защото виждам сте само силни жени!
Честито на бременните,едни отскоро,други директно в 5ти месец!
Ние може би на есен с песен,ще го пробваме пак по старомодния начин,надявам се до тогава да не сме размислили! Пък знае ли човек, какво и кога му готви съдбата или жената Laughing

# 502
Първо честито на Шуши! Лека оставаща бременност и прекрасно здраве бебоче накрая.

На бързо пиша за нещата около мен - през последните 3 години, през цялото време ми се обясняваше, че абортите ми се случват заради Хашимото, заради НК-клетки (от благоевградските гинеколожки). Д-р Начев категорично отхвърли абортите да са заради антителата ТАТ и МАТ - хормона винаги си е бил в норма. Сега си пуснах НК-клетки, и те бяха влезли в норма (да, наистина ми бяха правили Киовиг, но изследването го правих 40- дни по-късно и бях все още бременна). Целият ми проблем е Прогестерона. Жълтото тяло не генерира достатъчно. Но, за съжаление, до този извод си стигнах сама, ровейки се в сайтове и следейки си изследванията. И изведнъж проблема ми от имунологичен стана гинекологичен. Ходих при д-р Колева в Токуда (можах да се вредя най-бързо при нея), жената каза, че нищо няма да излезе от тази бременност и че трябва прогестеронова терапия веднага след овулация. Нямам проблеми със забременяването, става от 1 път, но после не мога да ги износя.
Не ми правиха кюретаж сега, сама го изхвърлям, само в краен случай ще го правят, ако се наложи.

Момичета, хич не ми се чака 3 месеца за забременяване, но ще се видя с д-р Колева след първия цикъл и ще видя какво ще каже.

# 503
  • София
Galena аз също съм ходила при д-р Начев. С първата си бременност,преди нея пуснахме кръвни изследвания, всичко що се изследва като начало, ако бебето се забави. Щитовидните хормони ми бяха в норма с изккл. на едно от антителата,не помня кое,гиниколога ми поиска консултация с Начев, а той след прегледа ме успокой ,че всичко  е наред и това не пречи за бременност. Освен това,той ми обясни ,че това антитяло винаги ще е звън норма,но то не пречи,важни са хормоните! Заченахме си го нормално,износено и родено е ,ето го отдолу. С втората си бременност ,случайно ноември си пусках профилактично хормони,бяха в норма,виж антитялото не съм и заченах от първия път пред декември,но се оказа мисед! Ти защо не се ориентираш към клиника,която се занимава с репродуктивни проблеми? Надявам се д-р Колева от Токуда е специалист по тези проблеми!

# 504
  • Пловдив
Момичета, излезе ми хистологията и бързо изприпках днес в клиниката, а там празно и се чудя как като никога няма хора, а от регистратурата ми се смеят и ми викат "Е, как! Нали е 7 април"  newsm78 Laughing Аз не вдянах и ми обясняват, че е празник на лекарите и съответно моят лекар е забегнал и даже не е в града. Понеже не искам да го притеснявам и ще попитам вас, ако някой от опит може да ми даде инфо.Та...
Хистологичният ми статус е: Децидуално променнена маточна мукоза с Ариас - Стела реакция. Не се намират хориални въси.
УЗД: Данни за разстроена бременност. Деформиран плоден сак. Липсва ембрион.

И това последното ме изуми  Shocked Как ще липсва ембрион като имаше сърдечен ритъм.  newsm78

*колко трябва да е разликата в Т за да е сигурно че иам ОВУ или да разчитам изцяло на тестовете?

Vnd, аз март не съм мерила, но за февруари мога да ти дам моите данни. До овулация, включително деня на положителен тест за овулация, както и на следващия ден температурата все ми беше 36.6. След това започна да се покачва на 36.7 - задържа се 2-3 дни така и после се вдигна на 37.-37.10 и се оказа, че съм бременна.

giuli, кофти дата наистина, моята беше 25 март (благовещение), та те разбирам  Sad Но се радвам, че си го преживяла. А това с превръзките е доста гадно наистина. И аз вече не издържам на моменти  #2gunfire

# 505
  • София
horoze, добре съм , след два дни ми е датата. Не залагам много . Ти как си?  Hug.
Съжалявам че виждам нови момичета. Бързо да се пренесат към някоя отчетна тема.
vnd, и аз от няколко месеца започнах да меря Т, до колкото знам, дано не бъркам разницата между първа и втора фаза трябва да е 0.4, за да е сигурно че е имало овулация и че има добре функциониращо жълто тяло. Пожелавам ти  успех.
Момичета, прочетох в съседната тема , че kastaliq  е бременна, така се зарадвах, предполагам, че много от вас си я спомнят. Да и е лека бременността и дано да влезе сама да сподели радостта си.
На всички ви много  Hug.

# 506
  • София
Galena всичко това което описваш се случваше и с мен ..забременяване и проблем с износването...и съм си при Начев до ден днешен..откакто сама си установих Хашимото и ме пратиха при него миналата година Peace
За разлика от предишните бременности,сега постъпих така: още нямах закъснение и знаех че съм бременна..рано го хванах, а и кръвен потвърди НО благодарение на двама лекари от една клиника: първо единия- установи с преглед-умишлено!,че съм имала овулация и веднага ми бе назначен Дуфастон и още нещо Simple Smile, а след +тест вече вкарахме веднага тежката артилерия/няма да я изтипосвам тук,всеки случай е индивдуален/ + вливания на въпросния  Киовиг- /след Имунология и след сърдечна дейност /-за който и ти споменаваш-вливанията ги правих и в 6-ти месец включително само че не само заради НК клекти, а и заради B клетки, а и след +тест сменихме дуфастона с вагинално утрогестан..и още разни неща...
ТАТ и МАТ не съм изследвала след +тест,но и за тях взехме мерки превантивно до 16гс включително , а ТСХ си ми беше и си е в норма,но съм на доста висока доза хормон.

Съвета към теб ми е следващия път да намериш наистина читав лекар,който о-време да може да реагира в твоя случай и да не оставя нещата на случайността  Hug Винаги има надежда  Peace Hug Praynig

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 22:14 от magnet_for_happiness

# 507
  • Варна
Деси, много силно стискам палци, да знаеш  Praynig Hug.

# 508
Оооо, Деси, и нам ми е датата след два дни (9 или 10 чакам ли не чакам ли и аз не знам). И аз като теб не възлагам много надежди, а и липсват всякакви симптоми. Но каквото такова.
Стискам ти палци и аз.

Честито на Касталия.

# 509
Искрено съжалявам за новите момичета, пожелавам на всички бързо да се изнесем от тази тема Hug Hug Hug
Момичета моята дата на М. е днес според календара, а според мен е утре, силно стискам палци за всички, дано Praynig Praynig Praynig
то моята лелка май ще ме връхлети, но надежда има до последния момент Peace

Общи условия

Активация на акаунт