Кюретаж и забременяване след това - 16

• 25 154
  • 705
  •   1
Отговори
# 585
Честито на Пеми! Много да ви радва малката София!

Честито на нимфичка!

Силве, съжалявам, дано скоро пак си на фронта!

# 586
ами дай боже  Praynig така ми се иска да се похваля с такава хубава новина,но до тогава ще ви следя тук в тази темичка  Grinning

# 587
Пеми да е жива и здрава малката принцеса  bouquet
Силве съжалявам за това което се е случило, но тук ще срещнеш разбиране и подкрепа, и най вече надежда и вяра, на мен момичетата много ми погнаха Hug
дано скоро се изнесеш към отчетните, а и ние всички покрай теб Hug Hug Hug
Усмихнат ден на всички Peace

# 588
на мен не са ми правили абразио.На лекар съм другата седмица и се надявам да се размина защото бременността беше в самото начало и докторката ми каза че е много малко вероятно да е останало нещо.Предполагам че след абразио е необходимо да се изчака повече време преди да се започнат отново опити за друго бебче,а ако не е правено сигурно периода е по малък.Да ви кажа честно нямам търпение да отида на лекар и да чуя какво ще ми каже докторката.И затова и се опитвам да намеря отговори на тези мои въпроси

# 589
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА НА ПЕМИ!!!
Дано раждането е било леко и безпроблемно Hug
Нимфичка, честито дипломиране.

# 590
  • София
Пеми, Честита рожба, здраве, късмет и с лекота да постига желаното, а вие с много търпение, топлина, обич и толерантност да я отгледате, да станееееее голямо момиче за годост и радост на мама.

Нимфичке Честито дипломиране, не спирай само с тази победа, набелязвай следващата цел и действай.

# 591
  • София
Да е жива и здрава малката София на мама Пеми!!!!  Hug Hug Hug
Чакаме я да разказва как е минало всичко!

# 592
EEEEEEEEEEEEEEEEEEE, ПЕМИИИИ, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА СОФИЯ.
АЙДЕ ЩЕ ТЕ ЧАКАМЕ ДА КАЖЕШ КАК Е МИНАЛО, КАК СЕ ЧУВСТВАШ КАТО МАЙКА И, РАЗБИРА СЕ, СНИМКОВ МАТЕРИАЛ.

НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.

# 593
Пеми,честита ти принцеска ,много,много любов и щастие да изпълни дома ви малката София!

Бързо възстановяване!Браво мамче! Hug Heart Eyes

# 594
Пеми, честито! Много радост, много любов и късмет на малката принцеса!

# 595
  • София
Благодаря на всички за пожеланията!
Dioni,набелязана е целта! Около Великден ще правя вливане на интралипид и после се почваме.Малко ме е страх,но това е положението. Много се радвам,че повечето от преди, с които съм си писала са или бременни, или дори родили Party Надявам се скоро всички да успеем Praynig Hug

# 596
Пеми, честито Hug Hug Hug Hug много щастие и здраве на малката рожба

ние се завърнахме от екскурзията и както може да се досетите- чака ме чхг контрола и преглед, стискайте палци Crazy

# 597
Честита дъщеричка на мама Пеми!!!

Нимфичке, честито дипломиране!!! Успех в реализацията!!!

Хорозе, как вървят нещата при теб?

# 598
  • Варна
Пеми, честита ти дъщеричка! Страхотно име сте избрали! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!

# 599
  • Варна
Пеми, честита розова радост  smile3522! Да ви е жива и здрава, много щастлива и само да ви радва.
Нимфичке, честито дипломиране   umnikuu!
Силвето, съжалявам за преживяното  Hug. Щом не са ти правили кюретаж, най- вероятно док ще ти позволи по- рано да подновите опитите. Стискам палци скоро да се похвалиш  Praynig.
Тед, дано е отрицателен резултата  Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт