Кюретаж и забременяване след това - 16

• 25 156
  • 705
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Мечкони, благодаря ти, че ме мислиш! Hug Половинката ми почва работа в петък, изследванията, които пуснах на щитовидната жлеза са ок (поне аз така мисле, да видим другата седмица какво ще каже доки). А ти как си? Започнахте ли опитите? Hug

Амалейра, радвам се, че младежите са добре. Hug

# 571
Здравейте
преди няколко дни преживях спонтанен аборт в ранна бременност в 5 г.с.
Сега се опитвам да се съвзема възможно най-бързо от загубата и да продължа напред с надеждата в най- скоро време да мога пак да видя двете чертички.
На лекар ще ходя следващата седмица,но все пак искам да знам при вас как са се стекли нещата след спонтанен аборт,след колко време започнахте отново опити и съответно колко време продължиха.Наясно съм че при всеки е различно и индивидуално,но все пак

# 572
  • Пловдив
Amalleira,  Hug Какво двойно щастие само  Heart Eyes
Аз пък от вчера получих страшно кървене и по спешност при док, който каза, че матката ми едва сега е започнала да се изчиства. Засега ми изписа отново един куп лекарства, понеже и яйчниците са възпалени и в четвъртък отново ще съм на преглед и дано всичко е наред и да не ми се налага повторен кюретаж  Tired

# 573
Имаме си бебенцееее!
Тази сутрин в 8:20, PEMY е станала мама на бебе София- 3,210 кг. 48см. 

Пеми, честита дъщеричка ! Така се радвам, че вече си мама.
Нека малката София да е здрава, щастлива, обичана,весела и красива и добричка като майка си!
Чакаме те с разказ и снимка на малкото съкровище!

Hug

# 574
Лелелеееееее-страхотна новина-как се зарадвах само... newsm44 newsm44 newsm44
Честито,Мамче!
Да е жива и здрава малката София-да ви радва и прави щастливи!
А  на мама Пеми-бързо възстановяване  bouquet  bouquet  bouquet

# 575
  • София
Честита щерка на мама Pemy! Да им е жива  и здрава,да ги радва с всяко постижение в живота,от първата усмивка,първата крачка и така много,много за напред!

Amalleira  Kissing Heart сърдечни поздрави от нас!

# 576
  • София
Момичета, отдавна не съм писала, но се появявам с хубави новини. Вчера най-накрая се дипломирах- вече съм Магистър по право Crazy, много се измъчих да завърша.Знам,че не е кой знае какво,но на мен ми отне много време,нерви,труд...,отложихме и опитите,но от следващия цикъл ще се присъединя да треперим заедно.
Ето и една виртуална почерпка

# 577
  • София
Честита бебка София на мама Пеми  bouquet Нека да е здрава и красива, да слуша мама и тати, а те да я дарят с много любов!Амалейра, радвам се, че ти и близнаците сте добре, наминавай по честичко Hug
Нимфичка, честито дипломиране!

# 578
  • София
А сега и аз да честитя на Пеми  bouquet Желая ви цялото щастие на света и много, много здраве и късмет в живота на вашето мъниче!

# 579
Честито бебче на мама Пеми! Да им е жива и здрава, и много послушна!!! А на мама бързо възстановяване!

Нимфичка, честито дипломиране!   bouquet
Doni M, дано наистина не се налага повторен кюретаж!  Praynig Би ли споделила какво каза док. за хистологията.

Честито на всички момичета видели скоро двете чертички! Леки и безпроблемни 9 месеца!!!  Hug
Съжалявам за новите попълнения! Бързо да се отправяте в отчетни! Силни прегръдки на всички!  Hug
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за нечакащите!

# 580
  • Пловдив
Pemy, честитооооо   bouquet Да е здрава и много весела твоята принцеса. А на теб бързо възстановяване  Hug

Doni M, дано наистина не се налага повторен кюретаж!  Praynig Би ли споделила какво каза док. за хистологията.

pepito21, каза, че е напълно чиста без никакви проблеми. Изключва се моларна бременност. Но сега ще ми правят второ хистологично изследване на едни от съсиреците, които изхвърлих, за да се изключило нещо си, на което не му запомних мед. наименование.

# 581
  • Варна
Пеми, честита ти малка кукла София! Да ви е жива и здрава и много да радва мама и тате!

Не познах за датата. Laughing

Нимфичка, честито дипломиране! Hug

Пепи, то не останало -  леко раждане и те чакаме със снимков материал! Hug

Силве, съжалявам!  Sad Hug Стискам палчета скоро да развееш отново магистралката.  Praynig

# 582
  • София
 Heart Eyes Пеми честита щерка и от мен, много,много се радвам за вас! Hug Всичко най-най ви пожелавам Hug

Нимфичка Честито!  Simple Smile

Силве Съжалявам,че влизаш в нашите редици и ти....
Попрочети назад в темите ако искаш,има мноооооооого споделяно при кой как са се стекли нещата след аборт... Rolling Eyes

# 583
Влизам и какво да видя-Честита дъщеричка, ПЕМИ!!
Здрава и щастлива да расте малката СОФИЯ,
с много радост и усмивки да пълни сърцата ви!! Честито!

ииииииииии ХОРОЗЕ- newsm68 newsm44  love001много ,ама много се радвам за теб nimfi4ka - и на теб честито и браво Hug

# 584
Честита дъщеричка и от мен   bouquet да ви е много здрава и много да ви радва  Hug

Общи условия

Активация на акаунт