Кюретаж и забременяване след това - 16

• 25 167
  • 705
  •   1
Отговори
# 555
  Опаа , а така ви искам , да ми оправите мрачното настроение от дъжда при нас  Heart Eyes Hug
 horoze , стискам силно палчета и се надявам всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig и една гушка за късмет  Hug

При нас нещата са нормални , незнам дали аз си внушавам или е вярно , но коремката ми се позаформя ... днес ще ходя да се моля за направление , за да може доки в Сливен да ми пусне официалните документи. Това е за сега , усещам помръдването най вече вечер като съм полегнала.

Пеми , дръж се мила , не остана  Hug

Хубав ден на всички и лека и спорна седмица  Hug  bouquet

# 556
  • Пловдив
Дони, как си успокои ли се вече?

Вече съм ок. Само се надявам днес да чуя добри новини и от док, та да ми олекне на сърцето  Simple Smile

# 557
Ехе.Шуши Hug Hug Hug-ще помръдва бебо как няма- Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пемко-душичката,тя-още малко на финалната права  си-всичко ще е повода Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Пък после и със снимков материал да ни зарадваш Laughing Laughing Laughing Laughing
Стели Hug Hug-как си
И аз тръгвам по задачи-пращам ви много ветровити пловдивски  lovekiss lovekiss lovekiss

# 558
Хорозе, много се зарадвах, честито мила, лека и безпроблемна бременност  bouquet
Тед, ние пътувахме с уиз еър този път, не съм носила стол за кола, държах я в мен с колан , който дават , за бебета.И двете деца проспаха полета, не се притеснявай, ако ви предстои е по-лесно да пътуваш с малко бебе отколкото с 1-2годишно дете.

# 559
 Hug Hug Hug
Пеми,бързо и леко раждане,скоро да се гушите с бебче  Praynig Hug Heart Eyes!
Хорозе,тихичко честито и от мен.Леки 9 месеца  Praynig Hug Heart Eyes
mmmshushy80  Hug!
На всички бебчета много цеувки   love001
На всички бебеправещи -УСПЕХ! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 560
Благодаря за воевременните отговори милички! Записах се при един плевенски лекар от екипа на Горчев,казва се Чавдар Цветков и много ми го похвалиха,идва в Габрово няколко пъти в месеца.Някой чувал ли го е и ако да какви са впечатленията ви?
Поздрави и целувки за Хорозе,бъдещата щастлива мама!Дано е заразно Wink

# 561
  • Варна
Хорозе, много се радвам за теб!  newsm68 newsm44 Честито и леко бременеене! Hug Hug

Шуши,  Hug

Пеми, още мъничко и ще гушкаш слънчицето си.  Hug

# 562
Момичета да ви пожелая успешна седмица и стиснати палчета на всички ловуващи Hug Hug Hug

# 563
  • София
Horoze, честито  bouquet Лека и безпроблемна до финала!
Ралина, отиди на един контролен, нищо няма да ти коства, а ще си по-спокойна е и уверена.
Пемиии, чакаме си бебенцето! Леко раждане и най-голямото щастие след това!

# 564
  • София
vnd kakvo stana?
horoze  Praynig tiho cestito,pazi se mnogo,ne vdigai tejko,ygajdai si,ne se izmoriavai!
Rali 86 deistvaite i kasmet!
da se pohvaly imam si obi4ainite simptomi na OVU! Otdahnah si! No pak si imam i razni sarbe4i,rezyltat ot doksaziklina Sad
Sorry za latinizata,v Plovdiv sme si,nymam Kiril i Metodi,ti4am po stomatolozi!

# 565
хорозе, честито!
мари, аз не си представям 2 часа как ще ми е на ръцете, че тежи  Laughing

# 566
  • Варна
mmmshushy80, лелелеелеле каква новина съм изтървала! Честито мила, здраво и пухкаво бебенце! Помните ли едно време се шегувахме, че искаме да разберем, че сме бременни след 12 г.с., т.е. пропуснали нервите от първите дни Mr. Green

Хорозе, честито и на теб!

На всички останали стиснати палци за хубави новини!

giuliHug

# 567
Amalleira, благодаря , миличка , ти как си ... нещо нес темата е много пуста  Simple Smile

# 568
  • Варна
Аз съм добре, да чукам на дърво, карам лека и прекрасна бременност! Приключих годината Wink. Младежите са над 1 кг., корема ми е огромен, само ме питат кога ще раждам, а то имам още три месеца до термин Laughing. Кипят усилени приготовления, почти всичко вече купих. Това е общо взето Hug

# 569
Amalleira Hug Hug-радвам се да те "видя"-страхотно звучиш и се радвам,че младежите са добре Wink Wink-ех...юначетата те Heart Eyes Heart Eyes
Пеми-къде си.... Whistling Whistling
Тоничка-ти как си,как са нещата с изследванията-последно спомням си,че е ок...дано половинката ти да е намерил работа-да не се тревожиш и за това Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт