Кюретаж и забременяване след това - 16

• 25 170
  • 705
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Хорозе, много се радвам и стискам силно палци  Hug Praynig Heart Eyes.
Деси, много  Hug.

# 541
  • София
Ехааа, Хорозе..  Hug Hug Hug Hug Стискам палци! Всичко ще е наред. Права си, че каквото е писано, това ще стане. Ако се чувстваш добре и няма причина да лежиш си живей живота.
Аз лично отидох в 8 г.с на лекар. То няма смисъл по-рано. Но сега всичко ще е ОК, сигурна съм!

# 542
Мацкииии, отдавна не съм писала но ви следя редовно. Моля за съвет! Лекарят ми каза да се пазим 3 месеца(разбирам го като 3 месечни цикъла,без да броя кървенето от кюртажа) и да вземам противозачатъчни през това време.Вече ми минава третия поред цикъл и се чудя дали да почваме вече опитите???(нямам търпение)Лекарят не ми каза да ходя на преглед преди да почнем да бебеправим,но аз се притеснявам дали всичко е зарастнало и т.н. Иначе аборта ми беше в 10г.с. Как мислите,дали да почваме или да се посъветвам и с друг специалист?

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 23:16 от Ralina86

# 543
  • София
хорозче, браво мило  newsm44, ей такива новини  повдигат духа. Много тихичко честито и този път всичко ще бъде наред  Praynig., много, ама наистина много се радвам. Hug
 Шуши , май "провлачи крак" в темата.
pemy, леко раждане. Hug
инка , мечтание, vache  Hug.

# 544
Horoze-страхотна новина,браво мила.....много се радвам- Praynig Praynig Praynig всичко да е наред до края и здрав пухкав бебо на финала Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Пемка Hug Hug Hug-да е леко,мила Heart Eyes Heart Eyes

# 545
  • София
Хорозе  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed да е лека и безпроблемна  Praynig Hug
Аз отидох на преглед при закъснение 7 дни.

# 546
giuli,моят мъж също не искаше бебе.Но пак аз му поставих така нещата,че да избира.След аборта ми съм брояла дните до момента,в който ще започнем опитите.
horoze,тихичко честито.Така ми харесва темичката само положителни тестчета.
Пеми,моят палавник в 9 месец риташе повече от всякога.Дори е имало моменти когато се е изпълвал вътре в корема и аз цялата подскачам,усещах яко как бута.А това за спането бе огромен проблем,въобще не съм спяла от болки в ребрата,за сметка на момента когато се роди.Вече 6 месеца си спинкаме всяка нощ.Такова кротко бебе пожелавам но всички.Сега се е научил да ме гушка,наведа ли се над него и ме гушка с двете си ръчички Heart Eyes.Аз залагам на 16,04 нищо лично ей така ми дойде отвътре.Иначе предпочитам 24,04 баща ми е роден тогава,а и е Великден тази година.
Шуши,идвай на отчет.То и при тебе не остана много Simple Smile,много се радвам за теб.
Сега чакам още една любима стара муцунка да се похвали Wink,но току виж и тя откара до 20 седмица Heart Eyes Hug
Лека вечер милички,хапнете си шоколадче и се отдайте на много страсттттттт Crazy

# 547
  • Пловдив
horoze, тхичко честито и нека хубавите новини от теб не спират да валя. Давайте с още  плюсчета, че така и на нас ни се вдъхва много надежда!  Heart Eyes
Ralina86, най-добре си направи един контролен преглед щом така ще се мувстваш по-спокойна, а и нищо няма да ти коства  Peace

# 548
ВНД, пиши какво става мила Hug

Дони, как си успокои ли се вече?

Хорозе Hug Hug Hug Hug Hug направо ни се напълни темичката Hug Hug стискам палци за един хубав финал Hug

на другите никакво отчайване! стискам палци, съвсем скоро и вие да се разкарате Hug

# 549
Ей, horoze, много се радвам. Стискам палци всичко да е ок. Praynig Hug

# 550
Благодаря много  за милите думи.
Края на април ще отида на преглед и ще мина на отчет.
Мечтание, нищо не казваш - нещо става около теб май.

# 551
horoze, честито и от мен!  fingerscrossed

Тази седмица добре започна.  Grinning
Чакаме си бебенцето... ПемиHug

# 552
Рали, почвай с опитите. Отиди и на лекар, щом така са ти казали.

# 553
Ехе, чудна новина - казах ви, че още някой трябва да издърпа две чертички след Карри...ама аз искам ощеееее!!! Хорозе мила, много се радвам, много гушки и стискам палчета всичко да е наред!

Рали, скочи на един контролен, спирай хапчетата и му скачай на мъжа ти Mr. Green, пък ще чакаме и теб следващия месец с новина!

Дъгичка, стискайте палченца, че идва скоро, а мен започва да ме тресе предстартовата нерва Mr. Green!

# 554
Пеми, не сме ги пускали палците. Всичко ще мине като по вода, не се притеснявай.

Общи условия

Активация на акаунт