Кюретаж и забременяване след това - 16

• 25 172
  • 705
  •   1
Отговори
# 525
  • София
ВНД, при мен така идва- зацапване 1-2 дни преди същинското идване Laughing но това стана сега след аборта,
Никога не ми се е случвало такова нещо- от както съм спряла хапчетата минаха 5 месеца- всеки месец си е едно и също- обилен цикъл първия ден - така съм си от дете- не се е променило
Днес дори и зацапване няма- все едно имам бледо жълто течение и то само мъъъничко
Мисля утре да направя още един тест - стават 10дни от закъснението - ако пак е отрицателен- вече ще се ходи на лекар да се види какво ми има...
п. с мерих си и температурата  орално- 36,7

# 526
Лошо ми е Sick,... Това трябва да ме радва, ама никак не е лесно,..., пък и колко ли време ще е,...

# 527
 Mr. Green, Карри  Hug браво! Сега се започва с хубавото-лошо! Никак не е лесно - въоръжи се със солети, обикновени бисквити, лимони и газирана вода - аз така оцелях 3 месеца.

Файъргърл,  Hug - не се предавай - само напред, скоро и ти ще ни се оплакваш колко ти е лошо - обещавам!

ВНД, найстина пробвай с един кръвен или направо при доктора.

Ние още сме 2в1...многооооми тежи вече, а който е казал, че бебетата не мърдат в 9-тия месец да дойде да ми се покаже #2gunfire. Това нашето не спира, толкова яко блъска, че имам чувството, че вече всичко ми е натъртено Mr. Green - ще е някаква бойна мацка..само си повтарям че не остана, защото и спането вече е мираж, но просто детето явно ме тренира за после Mr. Green

# 528
Здравейте, ние с децата от вчера сме в Париж, ще постоим малко тук.
Пеми, гледам , че имаше залагания за предполагаемо раждане , аз съм за 24април. Peace

# 529
пеми, ако си със секцио - време ти е - тия дни ще е  Hug

Мари, бебка по самолети ли я носи? В кош за кола ли?

каритас пише ли?
Момичета, какво стана с Рейни?

# 530
  • София
Здравейте,я да ви питам момичета как реагираха мъжете като решихте,че вече може да се пробва пак?
Общо взето имам зелена светлина за бебеправене,но първо решихме да изчакаме да дойде хубавото лято,после мъжа взе да се назландисва....сега и да го убеждавам ли трябва? Та,вашите момчета страхуваха ли се от нещо и кой поде темата да се подновят опитите след падане на забраната?

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 15:27 от giuli

# 531
не говори за това, не дискутирай, ми действай  Hug
и при мъжете има стрес, затова го остави уж да го направи без да иска

# 532
  • София
Боева  Hug  и аз това си мислех,да го напия ли или да го изкушавам системно Laughing шегувам се. Явно пак женска тактика трябва тук!
ВНд висях ,че си писала и в друга тема. Я си направи едно кръвно тестче и посети доки,какво ти пречи,поне няма да се тормозиш!

# 533
PEMY -стискай мила малко остана,после ще си галиш празния корем Huggiuli - и при нас аз бях активната,не съм си и мислила ,че той ще е ,но какво да се прави няма да чакаме цял живот да се натуткат Crossing Armsmari:) -приятно изкарване,мн ми се иска и на мен,но има време  bouquet виждам и нови момичета тук и ми е неприятно,успех на всички  bouquet

# 534
giuli, не чакай той да се сети. Аз не чаках моя. Когато прецених, че вече можем да работим за бебе, го издебвах постоянно. Особено около предполагаемата О. го тормозех непрекъснато. Иначе ако чаках на него, може би още нямаше да има резултат. Мъжете не разбират що е то О., фази на цикъла и т.н.

# 535
PEMY дано думите ти се сбъднат скоро, че нещо взех да губя надежда Peace
Още малко остана при теб до срещата с бебо. Стискам палци Hug Hug Hug

# 536
Момичета, преди малко се върнах от работа и си взех един тест да направя утре сутрин.
Обаче, нещо взе да ме гложди под лъжичката и реших да си го направя (те са два в опаковката), въпреки, че бях пишкала току-що. И какво виждам аз... EFP
Доста по-бледа е втора черта, разбира се, но. Последния ми МЦ беше на 17 март и си мисля, че сигурно няма смисъл да хода на доктор преди да минат поне 2 седмици.
Знаете чувствата, които са ме връхлетели, както и присненията,  но...ще чакаме. Още на мъжа ми не съм казала, чакам да се прибере.

# 537
Хорозе, тихичко честито!!! Почвай да натискаш леглото! Пази се повече и ще видиш, че този път всичко ще е ОК!!!  Praynig Praynig Praynig Много се радвам за теб!!!

# 538
Мерси динора. Тва с натискането на леглото малко трудно ще стане, ама квото е писано това

# 539
horoze честито мила, браво, много се зарадвах за теб Hug Hug Hug
чудесна новина, леки девет месеца и сладко бебче Praynig

Общи условия

Активация на акаунт