Кюретаж и забременяване след това - 16

• 25 177
  • 705
  •   1
Отговори
# 510
Eeee, голяма група от нечакащи се заформя

# 511
  Опаа , тук съм ... вчера и днес ми се събра чакане пред кабинети , колкото не съм чакала от поне две години ... и накрая какво пак нямам личен лекар . Първата избрана "звезда" от мен , която е и педиатър буквално ме изгони , защото тя места нямала и от 3 години хора не записвала. Това става в частна болница , в която съм попитала 2 пъти на регистратура въпросната особа приема ли още пациенти. Още веднъж се разочеровах от лекарите в Бургас . Както и да е , намерих си аз добре лекарка , която вчера на празника им си работеше до 18 часа , но за мой тъп късмет се оказа че от 2001год съм записана в София при някаква и така и до юни няма как да си взема направление , защото няма начин за него да хоя до там , пък и не мога да си сменя личния лекар преди тази дата.  Mr. Green просто чудничко.

Както и да е , аз съм добре , днес доки ме прати да си пусна анти тела заради отрицателния резус фактор и узследването гласи , че при азследването на : Ало-Еритроантитела ( вкл.Rh )    Не се установяват свободни и фиксирани антиеритроцитни антитела по методите ДАТ И ИАТ!

Доки е доволна от резултата и каза че така или иначе без или със направление ще ме чака другата седмица да се телепортирам при нея .

Гушки на всички и много прегръдки

# 512
Ние сме добре хапваме по-малко и на често ,но здраве да е  Rolling Eyesвлизам да дам много  Praynig Hug Praynig на всички нечакащи

# 513
шуши ,споко! И аз съм ерха минус, проблеми нямаше. На мен в 28 г.с. ми биха превантивно антиД и после след раждането. изследваха ме 2 пъти - в 12 и в 28 г.с. за антитела и аз нямах.

Палчета за нечакащите!

# 514
  • София
Честито и от мен на Касталия, преди време и тя беше се поотчаяла, ама ето - бременна Heart Eyes Лека и успешна до финала.
Шуши Heart Eyes
Стискам палци на всички нечакащи!

# 515
Шуши спокойно само и всичко ще е наред Hug Hug Hug
Благодаря ви момичета за парчетата, много ми помага, аз съм си с болки като преди М. и я чакам,за сега още я няма, но не тая много надежди, да няма рев после Peace
Прегръщам ви  Hug Hug Hug

# 516
  • София
Е, момичета, аз отпадам , лелката дойде. Мисля да се оттегля за известно време, искам да си почина от всичко, както да оставя термометъра и тестовете за овулация. Изминалата година в безуспешни опити ми дойде в повече, трябва да се заредя с нови сили. Ще си ви чета и следя постоянно, защото вие сте моята подкрепа и надежда.  Hug
Успех на останалите нечакащи . Firegirl, horoze, стискам ви палци, дано недочакате.

# 517
  • София
Здравейте отново
Трябваше да ми дойде на 30,03- вчера сутрин си направих тест- отрицателен,на обяд ви дойде-леко розово течение...казах си нищо другия месец.
До вечерта -само няколко капки- нищо си казах сигурно ще се засили и друг път се е случвало ...но днес цял ден едва се е нацапала ежедневната превръзка и то нещо светло розово на цвят.Нямам болки -нищо а друг път първия ден ме реже адки корема ...
Та сега се попритесних- има ли бременност- няма ли ,теста го направих на 8 ден от закъснението- рано ли е - с предишните бременности пак по това време и си беше положителен....
Притесних се- на някой случвало ли му се е ...има ли повод за притеснение ...кога да направя тест пак ако не ми дойде както трябва?

# 518
  • София
vnd Направи си кръвен тест още утре например-той ще покаже 100%., а по принцип 8 дни закъснение хич не е рано за уринарен... още повече че и на 8 дни закъснение може да се види сакче в матката...

# 519
Деси  HugАз до края на годината съм чакаща  Wink
На всички нечакащи успех  Hug

# 520
  • София
Деси, Мечтание!!!  Hug Hug Hug
Ще наглеждам отчетните теми за всеки случай... Sunglasses

# 521
  • София
Добро утро!
ВНД направи си кръвен тест! При мен и с двете бременности седмица преди датата на МЦ имах болки като при МЦ,ходех си с памперса и нищо,т.е. имало е вече нещо!  Simple Smile Стискам палци да е желаното!
десисуе никога не съм следила овулация,дори и когато бебето се бавеше! Аз лично бих откачила! Спокойствие му е решението на проблема,правете любов,не деца,те сами ще си дойдат! Леко и весело лято!
Момичета,забелязали ли сте колко цикъла след неприятностите,ви се нормализираха хормоните,ако изобщо може да се следи по външни белези,без изследвания?

# 522
Мечтание, защо си "чакаща" до края на годината? Някакъв проблем или просто почивка?

# 523
Момичета и аз отпаднах Sad Точна както винаги гадината. Мъчно ми е, но няма начин, с нови сили, а от къде ще ги взимам, ще видим Peace

# 524
ВНД, при мен така идва- зацапване 1-2 дни преди същинското идване Laughing но това стана сега след аборта, преди това болки и кошмар първия ден, сега не усещам нищо Peace

Джули, аз следващия- трети след аборта цикъл ще си пускам хормони и ще разберем дали всичко е наред Peace

Общи условия

Активация на акаунт