Къде в Пловдив???-19

• 93 382
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
violenza , синът ми каза, че писти за бобчета гледал онзи ден в Хипото в МОЛА, в това до Метро нямало.
Честита Баба Марта на всички!
[/b]

# 196
  • Пловдив
Добро утро и Честита Баба Марта!

Можете ли да ми къжете, къде мога да намеря хубав плътен тензух? Трябва ми за пелени. Гледах в 1 магазин за платове в началото на пешеходния мост, но ми се стори много рехав и с едни големи дупки. А готови ушити пелени бях виждала доста по-плътни  newsm78 Нищо не разбирам от платове, но явно има различни видове  Rolling Eyes

# 197
И аз не знам, защото каквито тензухени пелени имам от племеницата ми отпреди 16 години, няма никъде.
Петото бебе гледано с тях е Виолета и не са мръднали, няколко направих на парцалчета и да няма след някоя друга година и аз да подпитвам пак. Joy

Иначе в Мадъркеър има хубави тензухени - 3 цвята жълто, синьо и зелено с бродерийка, много хубави, бяха 13 лв - 3 те броя. Дали има сега не знам, защото винаги като ходя на малко бебе взимам и подарявам от тях и на няколко пъти се е случвало да няма налични. После пак получават.
Стоят до аксесоарите за баня.

# 198
  • Пловдив
Шайн, благодяря ти  bouquet, ще мина утре да купя !

daskal77 , няма и в двата, проверих  Wink

# 199
  • Пловдив
Честита Баба Марта!!!

Къде мога да поръчам дунапрен по размери на по сносни цени?
Става въпрос за дунапрен с различни дебелини и размери, като дюшеци, не за някакви сложни форми.
В магазинчето на тази фирма (в Кичука е фирмата) - http://biznes-bulgaria.com/firma/31513-kratos-22-ad съм виждала. Имат и на ценова листа всички размери (ние щяхме да купуваме за леглото на малкия на село, но решихме по друг начин въпроса).

# 200
  • Пловдив
ginbay, благодаря  Hug Ще повъртя из района да го потърся Simple Smile

# 201
  • Пловдив
ginbay, благодаря  Hug Ще повъртя из района да го потърся Simple Smile
Бени, идваш от новия ЛИДЛ към нас (нали знаеш къде съм), на светофара на Камела продължаваш направо и на следващото кръстовище (което е малко - в ляво е бистро Магия), завиваш надясно и караш само направо (тази улица излиза на входа на търговиите), магазина се пада точно срещу оградата на детската градина от лявата страна на улицата. Мисля, че лесно ще го намериш.

# 202
benitta , в бившата Молдавия провери!

# 203
  • Пловдив
Дунапрен, различни видове и размери в склада на матраци Нани на Коматевско шосе. От там взехме за едно резервно легло, като ни ушиха и калъфче. Имат голямо разнообразие като качество, дебелини и размери.

# 204

Знаете ли  къде в Пловдив правят мебели от масив?

http://borostyle.com/index.php

Гарантирам за качеството. От години работим с тях, без грешка са. Приемат и дребни поръчки.

# 205
Къде има суши?  Grinning

# 206
  • Пловдив

Готово суши има в Happy Simple Smile

# 207
А, има ли избор или 3-4 вида и това е? И мисо супичка, ако има... Grinning

# 208
  • Пловдив

А замразено мисля, че съм виждала в Метро и Пикадили.

# 209

А замразено мисля, че съм виждала в Метро и Пикадили.
Замразено не искам. По-добре аз да си го направя Simple Smile

Гледах менюто на Хепи, но нещо бедничко..

Общи условия

Активация на акаунт