Къде в Пловдив???-19

• 93 252
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, имам голям проблем, майка ми си изгуби картата за градския транспорт, има ли някакъв начин да се издаде дубликат? Къде трябва да се отиде, ако може?  Rolling Eyes

Вадила съм дубликат в бюрото на Байкал. Искаха същите документи както за изваждане на нова, отделно се плаща допълнителна такса за загубването (не помня колко беше). Зависи за какъв срок е била старата. Понякога не си струва да се вади дубликат заради допълнителните такси.

Ами беше за 9 месеца, над 100 лв. струваше, ако таксите не са много големи съм съгласна да й извадя дубликат. Имаш ли някакъв спомен към каква сума бяха тези такси?  Thinking

Плаща се цената на картата (все едно вадиш нова) + тази такса - някъде около 15 лева ми се върти, но не съм много сигурна, беше преди година. Може сега да има някаква промяна.

# 451
Момичета - каква е тази карта за транспорт, аз явно не знам че има такава...в смисъл, предположих, че става въпрос за стандартните карти, но явно не Thinking Извинявам се за дезинформацията в случая (че не се изкарват дубликати), просто не важи за конкретния проблем Blush

Ревлон в Кючука не съм намирала, а съм търсила. Само в Халите намирах...Иначе в Кючука има 2 страхотно заредени с качествена козметика магазини - единият е до Слънчеви лъчи, базара, а другият е до Събота пазар точно, на ъгъла до аптеката.

# 452
Карти за транспорт се вадят в Бюрото за издаване на транспортни карти. Намира се малко по-надолу от църквата Св. Петка, по посока от центъра. Само за това бюро знам, а в Пловдив надали има друго такова, най-вероятно там ще я подновят.

# 453
Здравейте момичета, къде в Пловдив има агро-аптека, че аз съм с много стари спомени:)

кичук париж - на бул македония, срещу заведението на свещи и дг осми март

# 454
  • Пловдив
Момичета, къде може да се разпечат календари, да имат избор на плътни хартии и да е качествен печата, ако може и да е в Тракия, но не е задължително? Да сега съм ползвала само Дедал, но ми е неудобно ходенето до там.
И друг въпрос - къде има голям избор на ципове, дълги за жилетка, трябва ми по-нестандартен цвят?
Deдaл са големи скъпери. Исках да отпечатам 1000 календара при тях, отстъпката ми беше 50-70 ст. На друго място ми бутнаха 1.6 лв. Печатала съм и преди при тях единични бройки и не съм възхитена от качеството и обслужването.
Последно ползвахме копирния център до 2-ро районно.
Може ли да ме упътиш къде точно се намира, там по-евтино ли е и работят ли събота-неделя?

# 455
Момичета, благодаря за отговорите за транспортната карта, за щастие я намери...  Simple Smile

Още веднъж - благодаря!   bouquet

# 456
ревлон има и в Мола.Като се влезне от входа на Пикадилито,Подминаваш го и в дясно има магазин със стокки на Ревлон

# 457
  • Майничка
Здравейте момичета, къде в Пловдив има агро-аптека, че аз съм с много стари спомени:)

На Карловско шосе, в комплекса на бившето АПК Тракия (последната спирка на №1).

# 458
  • Пловдив
Мами,тук преди време съм чела за един Жоро,който продавал парфюми - как са като качество-Дубайски ли са или не?  Embarassed  Може ли контактите му на ЛС и ако знаете кога работи   bouquet  че ми е малко спешно  Embarassed

# 459
  • Пловдив
Купих си най-накрая желания Ревлон  Hug от аптеката на Гранд

Stef аз точно в тези магазини проверих, защото живея посредата и на двата .....и знам че нямат Ревлон, иначе са заредени наистина.  bouquet

# 460
  • Пловдив
Пиши в кой квартал ти трябва, да ти кажа коя ти е най близо. И къде може да те консултират добре  Peace

# 461
Мами,тук преди време съм чела за един Жоро,който продавал парфюми - как са като качество-Дубайски ли са или не?  Embarassed  Може ли контактите му на ЛС и ако знаете кога работи   bouquet  че ми е малко спешно  Embarassed
Дубайски са, какви да са, официален внос ли Laughing Чудя се кой ли още купува тези ментета, не конкретно неговите, а по принцип.

# 462
  • Пловдив
Дубайски са, какви да са, официален внос ли Laughing Чудя се кой ли още купува тези ментета, не конкретно неговите, а по принцип.

Какво точно имаш предвид?
Тези Дубайски да не би да са оригинали???

# 463
  • София / Пловдив
Каквито и да са, повече от половината уж реномирани магазини за парфюми зареждат от него  Mr. Green

# 464
Като заговорихте за парфюми, някой има ли инфо за Венера козметикс до водната палата? За тези цени предполагам, че са ментета, но от друга страна в Ягодката са почти на същите цени, че и по-високи, а са си ОК парфюмите.

Общи условия

Активация на акаунт