Къде в Пловдив???-19

• 93 255
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Позволете ми да се присъединя, карала съм, но ме скъсаха два пъти и се уплаших, не съм особено доволна от инструктора тогава, ако някой знае добър такъв, да казва...  Flutter

# 436
Момичета, имам голям проблем, майка ми си изгуби картата за градския транспорт, има ли някакъв начин да се издаде дубликат? Къде трябва да се отиде, ако може?  Rolling Eyes

Вадила съм дубликат в бюрото на Байкал. Искаха същите документи както за изваждане на нова, отделно се плаща допълнителна такса за загубването (не помня колко беше). Зависи за какъв срок е била старата. Понякога не си струва да се вади дубликат заради допълнителните такси.

# 437
  • Пловдив
 lsweety Hug

Направо да се организираме група. Може и да има отстъпка от цената... Flutter
violenza, а колко парички е сега един курс?

# 438
Момичета, имам голям проблем, майка ми си изгуби картата за градския транспорт, има ли някакъв начин да се издаде дубликат? Къде трябва да се отиде, ако може?  Rolling Eyes

Вадила съм дубликат в бюрото на Байкал. Искаха същите документи както за изваждане на нова, отделно се плаща допълнителна такса за загубването (не помня колко беше). Зависи за какъв срок е била старата. Понякога не си струва да се вади дубликат заради допълнителните такси.

Ами беше за 9 месеца, над 100 лв. струваше, ако таксите не са много големи съм съгласна да й извадя дубликат. Имаш ли някакъв спомен към каква сума бяха тези такси?  Thinking

# 439
  • Пловдив
Hug

Направо да се организираме група. Може и да има отстъпка от цената... Flutter
violenza, а колко парички е сега един курс?

500лв с включени изпити, доплаща се само 40лв за БЧК, много е спокоен човека  Grinning

# 440
  • Пловдив
Момичета, къде може да се разпечат календари, да имат избор на плътни хартии и да е качествен печата, ако може и да е в Тракия, но не е задължително? Да сега съм ползвала само Дедал, но ми е неудобно ходенето до там.
И друг въпрос - къде има голям избор на ципове, дълги за жилетка, трябва ми по-нестандартен цвят?

# 441
Момичета, имам голям проблем, майка ми си изгуби картата за градския транспорт, има ли някакъв начин да се издаде дубликат? Къде трябва да се отиде, ако може?  Rolling Eyes
Дубликат не се изкарва, но спокойно може да отиде да си изкара нова - на Сточна гара, на самото кръстовище, в посока центъра - не от страната на ПУ, а на отсрещния тротоат - там се правят карти за транспорт, за пенсионери и студенти (всъщност, всякакви).
Успех Hug

Бенджи - успех с курсовете, аз не мога да ти препоръчам никого, защото 3 мои приятелки ходиха при трима различни инструктори, в три различно школи, и все ужасии слушам...Дано случиш!

# 442
Някой знае ли аптека, в която изготвят мазила по рецепта!?

Сещам се за две, едната е  на Васил Априлов, срещу входа на болницата, точно до спирката и училището, а другата е в Смирненски, на ул Солунска, след Санито от дясно Peace

От къде мога да купя изгодно памперси на Еви бейби  newsm78
...Ритон търговиите Peace

# 443
  • ПЛОВДИВ
Момичета, мога да Ви препоръчам автошколата на Сточна гара и инструктора при който бях. Школата си има кабинети по теория. Които иска мога да му пратя координати на ЛС.

# 444
  • Пловдив
А аз да питам къде да намеря фон дьо тен на Ревлон.......ако може в Кичука...........преди си взимах от Бонжура,но сега го няма.   bouquet

# 445
А аз да питам къде да намеря фон дьо тен на Ревлон.......ако може в Кичука...........преди си взимах от Бонжура,но сега го няма.   bouquet

Аз го намирам само по главната,в Халите и на Пешеходния мост  ooooh!

В Кичука не съм търсила  Thinking

А,да и в Аптеката на Гранда  Peace

# 446
Момичета, къде може да се разпечат календари, да имат избор на плътни хартии и да е качествен печата, ако може и да е в Тракия, но не е задължително? Да сега съм ползвала само Дедал, но ми е неудобно ходенето до там.
И друг въпрос - къде има голям избор на ципове, дълги за жилетка, трябва ми по-нестандартен цвят?
Deдaл са големи скъпери. Исках да отпечатам 1000 календара при тях, отстъпката ми беше 50-70 ст. На друго място ми бутнаха 1.6 лв. Печатала съм и преди при тях единични бройки и не съм възхитена от качеството и обслужването.
Последно ползвахме копирния център до 2-ро районно.

# 447
  • Пловдив
500лв с включени изпити, доплаща се само 40лв за БЧК, много е спокоен човека  Grinning

Лелелеее, при този човек карах курса и аз! Беше преди доста време... Записах се последната семица преди изпита -бързах!... За една седмица стана шофьор от мен! Взимах часовете по курмуване двойно, теорията е учих в къщи, плюс листовките разбира се. А той тръгваше за Щатите след изпита...Страх ме беше да не ме скъсат и да ме прехвърли на друг инструктор, та от зор овладях всичко за много къс период. Радвам се да науча, че отново води курсове...
Действително е много спокоен, и обяснява като човек!

# 448
Здравейте момичета, къде в Пловдив има агро-аптека, че аз съм с много стари спомени:)

# 449
  • Пловдив
В Тракия. На същата пресечка където се намира полицията в посока околовръстното.

Общи условия

Активация на акаунт