Къде в Пловдив???-19

• 93 220
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Търся добър тапицер за холова гарнитура  newsm78

# 496
  • Пловдив
Тъй като Apparition на Унгаро не го намирам нито в Леро, нито в Бюти зона, доста е старичък, но пък аз го харесвам и.....случайно си го купих от никому неизвестно магазинче, което продава и парфюми. Сега му написах баркода в интернет и си излезнаха съвсем нормални сайтове за парфюми./ не са китайски/  А цената му беше супер смешна, сравнена с тази в Леро и ЕМИ, от където съм го купувала преди.  Thinking Реших, че дори и да менте, поне не съм дала толкова пари. Вече хич не знам къде е истината.

# 497
  • Пловдив
Как става кандидатстване за общинско жилище?

Става въпрос за семейство с три деца. От няколко месеца са само на майчинството.
И са на свободен наем... ooooh!

# 498

Става въпрос за семейство с три деца. От няколко месеца са само на майчинството.
Най-добре е да се отиде и да се попита на място в Общината, пл. Централен, на партера, Отдел "Управление на имотния фонд", сектор "Жилищни имоти". Там подробно ще бъдат осведомени за необходимите документи за кандидатстване за общинско жилище.

# 499

Подаваш заявление,което ще ти дадат от Общината,искат служебни бележки на теб и на мъжа ти за доходите,също така бележки от агенцията по вписвания,че не притежавате имот и от Данъчното,че не дължите данъци,снимани Вашите личните карти,актовете за раждане на децата и снимани нотариални актове на жилищата на родителите Ви:peace:
Но да знаете,че се чака адски дълго  Cry
Моя колежка,чака цели 20 години и чак миналата седмица и дадоха жилище  Simple Smile

# 500
  • Пловдив
Значи няма смисъл за тях...Сега им е належащо, не след 20г.
Децата са на 12г., 10г. и бебе на 3 мес. и всички са в една стая... #Crazy

ще предам да си търсят друг вариант.

miss_74, MilenaD,   bouquet

# 501

Здравейте Simple Smile Къде продават бельо с марката "Excite"?!

Благодаря

# 502
Момичета, имам час за преглед за утре в МЦ Хипократ на бул.България 61. За да не мъкна детето с мен,
сещате ли се за някакъв детски център наблизо, където да мога да я оставя?

# 503
  • до Пловдив
Момичета, имам час за преглед за утре в МЦ Хипократ на бул.България 61. За да не мъкна детето с мен,
единия вариант е в рива центъра има детски център Маккуин а другия вариант е за роял кидс това са най близките до Хипократ

# 504
  • гр.Пловдив
от многото дебати покрай парфюмите май пропуснахте въпросето ми:

Аз пък искам да ми препоръчате козметично салонче около ВХВП /между моста на ВХВП и моста на Герджика/  за кола маска - лице и оформяне на вежди. Благодаря предварително

# 505
  • Майничка

Май най-близо по карта се пада "Маккуин", поне аз за него се сещам.

# 506
  • Пловдив
Някой ходил ли е скоро в магазина за обувки "Мечо Пух" аутлета на КиК?
Дали има пролетни спортни обувки или кецове 25-26 номер за момиче?

Кецовете на Бефадо хубави ли са?
Дъщеря ми имаше пантофки Бефадо, много красиви и удобни, но не излязоха съвсем качествени  Thinking

# 507
  • Пловдив
И аз ще търся пролетни,но пантофки/сандали/ за ДГ  Rolling Eyes

# 508
  • Пловдив
Някой ходил ли е скоро в магазина за обувки "Мечо Пух" аутлета на КиК?
Дали има пролетни спортни обувки или кецове 25-26 номер за момиче?

Кецовете на Бефадо хубави ли са?
Дъщеря ми имаше пантофки Бефадо, много красиви и удобни, но не излязоха съвсем качествени  Thinking

вчера бяхме,но моята е по-малък номер

кецове имаше и пролетни обувки тип деколте за момиче
но като цяло ми се стори беден избора на пролетни моделчета

и не беше готината мацка,а една друга по възрастна жена,която пуфтеше като й искаш номерче  Rolling Eyes.и то някак си ти се отщява да купиш нещо
та купихме три чифта на дребната от дайхман

# 509
  • София / Пловдив
.....

и не беше готината мацка,а една друга по възрастна жена,която пуфтеше като й искаш номерче  Rolling Eyes.и то някак си ти се отщява да купиш нещо....

Тя е само в неделя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт