Къде в Пловдив???-19

• 92 874
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив, но иначе от Бургас
Момичета,  кажете откъде да поръчам торта за детската градина - неделя сме я минавали вече няколко пъти, чочко, скалата, а и вече е на 5г и има особени претенции

# 646
  • София
След РД ни в Тон Бонбон с две ръце препоръчвам тортите на Амели - страшно вкусни и леки. Имаше доста голям избор в каталога.

# 647
След РД ни в Тон Бонбон с две ръце препоръчвам тортите на Амели - страшно вкусни и леки. Имаше доста голям избор в каталога.
А как са като цени?

# 648
  • Пловдив
Сладкарница "Амели"

Специализирана за детски и сватбени торти - каталог от над 200 модела, рисувани на ръка от художник-сладкар или моделирани от захарна маса. Тук може да откриете любимия си детски герой или нежно допълнение към сватбеното ви тържество. Тортите са изработени от леки пандишпанови блатове и млечен крем с разнообразни вкусове.
гр. Пловдив,
ул "Цар Калоян" 13а /до Четвъртък пазара/
тел. 032/627 037, 0898 276 249

"Попимони"

Над 150 вида детски торти, пасти, рула и всичко от сладкарството. Организира рожденни дни и всякакви тържества.
ул. "Коматеско шосе" 160,
тел.: 032/ 692 331

"Сладък рай"

жк Тракия, бл.104А
тел.: 032/ 982 897
ул. "Райко Даскалов" 8,
тел.: 032/ 0887 548271

# 649
Сладкарница "Амели" - тортите и кремът им са страхотни като вкус.
Но последният път имахме семейно събиране и поръчахме 3 или 4 торти не помня вече колко точно. Та при взимане на поръчката ни обясниха, че се плащало 20% над цената обявена в каталога, защото тортите за партита били по-сиропирани, от  тези за витрина в сладкарницата.
Е, съгласихме се. Защото имахме преди това добри впечатления.
С мъжа ми коментирахме, че обичаме по-сиропирани торти и това беше отбелязано като забележка при поръчката.
На външен вид получените торти бяха много хубави, но се разочаровахме от вкуса.
Долният блат беше сух, не недостатъчно напоен, а си имаше места сухи като филия хляб.Много се разочаровахме, отделно се почувствахме излъгани за допълнителното заплащане уж за допълнително  сиропиране. Дано за трите години, в които да не сме ги посещавали са се променили.
Като цени тогава бяха около 30% под Неделя.

# 650
  • Пловдив
В кв. Смирненски от известно време има една сладкарничка - те си произвеждат тортите и повечето от тях са много вкусни и със страхотни кремове (не сметана). Казва се Фреш  и се намира на ул. Димитър Страшимиров, но понеже ми е в махалата, не знам точен адрес (пада се на гърба на у-ще "Елин Пелин").
За рождения ден на дъщеря ми, а и за повечето РД в детската градина - майките поръчват от там. Не им откривам сайт в интернет - само страницата във ФБ:
Сладкарница "FRESH" в гр.Пловдив - като чукнеш това и се отваря.

Другата сладкарница, която има в този район е на глухия прелез между Смирненски и Кичук Париж (ул. "Царевец") - това е същата като тази зад Военна болница, но техните торти са по-стандартни и повечето май са със сметана.

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 10:23 от vidima

# 651
Момичета, моля ако някоя от вас знае, да сподели- пощата в Кършияка вече на второто колело на Панаира ли е? Или това е просто още един клон, а старата, на В. Левски, продължава да си  работи?   bouquet

# 652
  • Майничка
Момичета, моля ако някоя от вас знае, да сподели- пощата в Кършияка вече на второто колело на Панаира ли е? Или това е просто още един клон, а старата, на В. Левски, продължава да си  работи?   bouquet
На второто колело е, старата сграда е продадена.

# 653
На второто колело е, старата сграда е продадена.
Shocked Shocked Shocked
То не, че е толкова  за учудване, предвид всичко случващо се.

# 654
gargamela, хиляди благодарности   bouquet   bouquet   bouquet

# 655
*vera , 20 % за допълнително сиропиране Shocked! Това ми звучи като майтап. Би трябвало поне да ви предупредят.

# 656
Последната торта, която ядох от Амели беше многоо суха. Преди им бяха много хубави

# 657
  • Хасково
А знаете  ли къде в Пловдив има караоке,освен в Петното  Wink

# 658
 В Мармалад и в Емона

# 659
Амели не взимат 20% за сиропиране, може за декорация, но не и за сиропиране
нещо не сте разбрали и това го гарантирам, защото работя вече 5 години с тях
работила съм с много хора и всеки се е дънил някъде, те поне си държат на думата и на качеството.

Общи условия

Активация на акаунт