Къде в Пловдив???-19

• 93 250
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Като заговорихте за парфюми, някой има ли инфо за Венера козметикс до водната палата? За тези цени предполагам, че са ментета, но от друга страна в Ягодката са почти на същите цени, че и по-високи, а са си ОК парфюмите.

Не са ментета със сигурност. Почти всички са ми от там ,като изключа някои ,които са ми от чужбина - скъпи марки-тях специално съм ходила да сравнявам със същите във Венера козметикс -няма разлика ! Правила съм сравнение и между купените от Венера и същите в Леро или в Мола,например- абсолютно еднакви като аромати-само значителна разлика в цените в полза на Венера.
Последният, който си взех от Венера, беше Angel-50 ml -115 лв ,същият,но 25 мл. в Леро и Мола- беше  114 лв.
От Венера съм си купувала и тестери-още по-изгодни са като цена

# 466
  • Пловдив

От къде мога да купя изгодно памперси на Еви бейби  newsm78
[/quote]

Има едно магазинче в Смирненски на ул.Лерин срещу детската градина - там всички памперси, пюрета и т.н. са на мн добри цени

# 467
  • Пловдив
Като заговорихте за парфюми, някой има ли инфо за Венера козметикс до водната палата? За тези цени предполагам, че са ментета, но от друга страна в Ягодката са почти на същите цени, че и по-високи, а са си ОК парфюмите.

Венера Козметикс са принципно склад на едро за парфюмерия и козметика - преди време съм си взимала доста парфюми от тях и си бяха наред, за сега незнам Thinking

# 468
Дубайски са, какви да са, официален внос ли Laughing Чудя се кой ли още купува тези ментета, не конкретно неговите, а по принцип.

Какво точно имаш предвид?
Тези Дубайски да не би да са оригинали???
НЕ са оригинални.
По оношение на това, че магазини зареждат такива парфюми, мисля че е важно кои магазини, а не колко.
За Венера Козметикс не знам какви са им парфюмите, но с такива разлики в цените, явно и там са паралелен дубайски внос. Което не дава никаква гаранция, че няма да се сдобиеш с як фалшификат. Всеки има избор, разбира се. Peace

# 469
Дубайски са, какви да са, официален внос ли Laughing Чудя се кой ли още купува тези ментета, не конкретно неговите, а по принцип.

Какво точно имаш предвид?
Тези Дубайски да не би да са оригинали???
НЕ са оригинални.
По оношение на това, че магазини зареждат такива парфюми, мисля че е важно кои магазини, а не колко.
За Венера Козметикс не знам какви са им парфюмите, но с такива разлики в цените, явно и там са паралелен дубайски внос. Което не дава никаква гаранция, че няма да се сдобиеш с як фалшификат. Всеки има избор, разбира се. Peace

Цената не е критерий за качество ,поне на територията на БГ. По-високата цена означава по-голяма надценка,респ.по-голяма печалба за търговеца,а не по-високо качество на стоката.

# 470
Здравейте!

НЕзнам дали въпросът ми е точно за тук,но предполагам,някои от вас ще знаят  Peace

Счупих си мерителната лъжица към еспресо кафемашина - SAECO Via Venetto de lux  ooooh!

Откъде мога да си намеря такава?Може би в сервиза на Саеко,който май е на 6-ти септември около Чайка  Thinking Или това е някаква стандартна лъжица,която мога и от друго място да закупя  newsm78

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 12:11 от elfi4ka

# 471
С бар кода на парфюма може да се провери в нета дали е оригинал или не.  Peace

# 472
  • гр.Пловдив
Аз пък искам да ми препоръчате козметично салонче около ВХВП /между моста на ВХВП и моста на Герджика/  за кола маска - лице и оформяне на вежди. Благодаря предварително

# 473

JeniB,как става това ? Ако може линк?

# 474

JeniB,как става това ? Ако може линк?
Просто пиши кода в търсачка и виж какво ще ти излезне. Аз пробвах с един мъжки парфюм, който е подарък и излезнаха само 2 китайски сайта Simple Smile След това въведох един мой, донесен от Италия и излезнаха много страници с моя парфюм.

# 475

Цената не е критерий за качество ,поне на територията на БГ. По-високата цена означава по-голяма надценка,респ.по-голяма печалба за търговеца,а не по-високо качество на стоката.

Може отчасти да си права, но има стоки, при които цена под едно определено ниво е ясен знак за неоригиналност на продукта. Такива стоки са парфюмите, качествения алкохол и други, така че няма как за без пари да получиш оригинал.
За проверката на бар-кода ми стана интересно, не съм пробвала, защото винаги купувам от проверени места Peace

# 476
Хайде тогава да си преформулирам въпроса Simple Smile. Къде в Пловдив са проверените места за парфюми, освен бюти зоната? За Леро съм силно скептична. И като се замисля, друго май не остана Thinking.
В двете магазинчета на "Заимов"  цените са като във Венера-та.
Очаквам предложения Simple Smile.

# 477
Може ли да кажеш защо си скептична за Леро?

# 478
Имам много неприятни преживявания с два крема, които преди това съм ползвала не веднъж, но не купени от Бг.

# 479
Да, и на мен ми е интересно да обясниш отрицателното мнение за "Леро", клиентка съм им от повече от 10 години и винаги са на ниво, обслужване, отношение, отстъпки, няма подобен магазин в Пловдив, Бюти зоната, нищо против, но момичетата са доста некомпетентни понякога.

Общи условия

Активация на акаунт